Sarat of Service

allie-smith-HwbSRFerbvg-unsplash

Bantahan légal 

Seller ku ieu sacara tegas ngabantah sadayana jaminan boh dikedalkeun atanapi tersirat jaminan ngeunaan merchantability atanapi kabugaran pikeun tujuan khusus. Bantahan ieu ku anu ngical sama sekali henteu mangaruhan istilah jaminan pabrikan upami aya. Judul pikeun barang anu ayeuna dibeli dijaga ku anu ngajual dugi ka barangna dibayar sadayana ku anu mésér sareng dina waktos éta diturunkeun ka pembeli. Upami barang anu dibeli nuju dipésér pikeun tujuan ékspor, anu mésér kedah kéngingkeun ti Pamaréntah Féderasi dokuméntasi ékspérimén sateuacan dikirim ka nagara asing. Salaku tambahan, jaminan pabrik pikeun barang anu diékspor tiasa bénten atanapi bahkan batal. Upami anjeun gaduh patarosan, punten naroskeun. Naon waé sareng sadayana tanggunganana ngan ukur pikeun produk anu dipésér.

Sarat & Kawijakan: 

Istilah dasar

Pikeun sadaya harga sareng produk, kami ngagaduhan hak pikeun nyaluyukeun kusabab kasalahan, kaayaan pasar anu robih, gencatan produk atanapi kasalahan tipografis dina iklan. Allegro henteu tanggel waler pikeun parobihan harga pabrik, anu tiasa waé lumangsung iraha waé tanpa aya béwara. Gambar produk dina situs wéb ieu panginten henteu persis ngagambarkeun produk anu anjeun nampi. Révisi desain sareng variasi warna tiasa aya.

Punten jaga sadayana bahan bungkus sareng dokuméntasi upami peralatan anjeun kedah dilayanan atanapi dipulangkeun. Sateuacan balikkeun produk naon waé, anjeun kedah kéngingkeun nomer Otoritas Barang Mulang Deui (RMA). TEU balik, tina jinis naon, bakal ditampi tanpa nomer RMA. Punten kéngingkeun inpormasi ieu di handap nalika nelepon pikeun nomer RMA: nami nasabah, nomer faktur, nomer sérial sareng jinis masalahna

Hak & watesan

  1. Anggota kedah sahenteuna 18 taun.
  2. Anggota dibéré hak anu terbatas, henteu éksklusif, ditarik, teu ditransferasi, sareng non-sublicensable pikeun ngakses bagéan kursus online anu saluyu sareng pameseran.
  3. Bagéan kursus online anu saluyu sareng pameseran bakal sayogi pikeun Anggota salami kursus dijaga ku Perusahaan, anu bakal sahenteuna sataun saatos pameseran Anggota.
  4. Pidéo dina kursus disayogikeun salaku aliran pidéo sareng henteu tiasa diunduh.
  5. Ku satuju pikeun masihan aksés sapertos kitu, Kumpeni henteu nanggungjawabkeun pikeun ngajaga kursus, atanapi ngajaga dina bentuk ayeuna.
Pilih lapangan anu bakal ditingalikeun. Batur bakal disumputkeun. Sered sareng leupaskeun pikeun nyusun urutan.
  • gambaran
  • SKU
  • Peunteun
  • harga
  • ancoan
  • kasadiaan
  • Tambihkeun kana karanjang
  • gambaran
  • eusi
  • beurat
  • dimensi
  • informasi tambahan
  • atribut
  • Atribut Adat
  • widang adat
ngabandingkeun
Hajat 0