Pilihan pengiriman barang

Pilihan pengiriman barang

liat-bank-cEzMOp5FtV4-unsplash

Pilihan Anjeun

Di Amérika Serikat anu caket, biaya pengiriman standar kami $ 19.99 pikeun sadaya pesenan $ 199.99 sareng kirang. Pesenan $ 200.00 sareng langkung deui, kalayan ukuran standar sareng produk beurat standar, gaduh gratis kiriman.

Biaya pengiriman standar kami ngan ukur diterapkeun pikeun produk anu ukuran standar, beurat standar, sareng bahan anu henteu bahaya. Produk bahan picilakaeun gaduh pangiriman khusus anu ditugaskeun pikeun aranjeunna atanapi éta diitung saatos urutan dumasar kana biaya ti perusahaan pengiriman. Produk anu ageung, beurat, atanapi peryogi pengiriman barang dikaluarkeun tina tawaran pengiriman gratis kami. Produk anu ageung, beurat, atanapi meryogikeun pengiriman barang nyaéta: 1) ditunjuk di luar biaya pengiriman standar kami sareng gaduh biaya pengiriman khusus anu ditugaskeun pikeun aranjeunna anu nunjukkeun dina karanjang Checkout atanapi 2) aranjeunna ditunjuk produk anu peryogi pengiriman barang . Biaya pengiriman barang diitung ku pengirim angkutan barang sareng dikirimkeun tanpa paningkatan. Pengiriman barang biasana diitung dumasar kana sababaraha variabel sapertos beurat, ukuran, metode pangiriman, sareng lokasi pangiriman.

Pengiriman standar di Amérika Serikat anu caket bakal disayogikeun ku Fed Ex Ground atanapi UPS. Pikeun nagara bagian tambahan sareng daérah di Amérika Serikat, kami gaduh biaya pengiriman standar $ 75.00. Biaya pengiriman tiasa langkung luhur atanapi langkung handap dumasarkeun ukuran sareng beurat ordo.

Kami ngintun barang Senén - Jumaah dina 24 jam mayar upami produk anu dipesen aya dina saham. Pesenan henteu diprosés atanapi dikirimkeun dinten Saptu, Minggu atanapi liburan utama AS, kecuali ku pangaturan sateuacanna. Kami moal ngajamin iraha pesenna sumping. Mertimbangkeun waktos pangiriman salaku perkiraan.

Dina raraga ngirangan biaya pengiriman sareng kéngingkeun produk ka palanggan gancang-gancang, urang kirimkeun ti seueur gudang anu aya di sakitar Amérika Serikat. Seueur gudang urang, perusahaan logistik, sareng pabrik nganggo pengirim khusus sapertos FedEx kusabab jasa anu dikintunkeun di daérahna. Kami nyungkeun aranjeunna nganggo metodeu anu pangsaéna pikeun ngirim pesenan gancang-gancang. Upami metode anu dipilihna nyaéta UPS sareng anjeun parantos milih FedEx kami bakal mayar bédana naon waé tapi henteu ngeusi batre anjeun. 

Kami ngagaduhan hak pikeun nganggo pangirim alternatip sapertos kantor pos, kurir lokal, sareng sajabana upami kami anggap langkung pas pikeun pesanan anjeun. Nanging, anjeun moal ditagih biaya tambahan tanpa nampi heula perkiraan sareng nyuhungkeun pikeun nyatujuan muatan éta. Kami ngalaman sababaraha kaayaan langka dimana ngan aya hiji pengirim anu aya anu nganterkeun ka daérah éta sareng dina kasus éta kami nganggo operator éta. Upami anjeun ngagaduhan kaayaan anu unik punten nunjukkeun sapertos dina bagian Koméntar Palanggan sareng kami bakal ngalakukeun anu pangsaéna pikeun ngahargaan pamundut anjeun.

Pikeun pangiriman internasional, punten diperhatoskeun yén Biaya Calo, Bea Cukai, sareng / atanapi Pajak henteu kalebetkeun kana harga beuli anu didaptarkeun. Kami bakal salawasna milarian idin anu dikedalkeun sareng panjelasan ngeunaan biaya tambahan sateuacan dilarapkeun kana paméséran anjeun. Punten diperhatoskeun yén upami anjeun mendakan kasalahan sateuacan nampi barang anu dipésér atanapi saatos nampi anjeun nampi barang anu dipesen henteu leres atanapi henteu anu anjeun pikahoyong wartosan kami langsung gancang-gancang.

Pilih lapangan anu bakal ditingalikeun. Batur bakal disumputkeun. Sered sareng leupaskeun pikeun nyusun urutan.
  • gambaran
  • SKU
  • Peunteun
  • harga
  • ancoan
  • kasadiaan
  • Tambihkeun kana karanjang
  • gambaran
  • eusi
  • beurat
  • dimensi
  • informasi tambahan
  • atribut
  • Atribut Adat
  • widang adat
ngabandingkeun
Hajat 0