toko

Naon ari nyeri?

Nyeri mangrupikeun perasaan anu teu aya anu hoyong kaalaman. Nyeri penting pisan pikeun tiung meriah urang pikeun ngamungkinkeun urang berinteraksi sareng lingkungan urang, tapi aya sababaraha jinis nyeri anu urang henteu kedah alami. Jenis nyeri anu parah nyaéta jenis anu sesah dileungitkeun, atanapi dina basa sejen, nyeri kronis. Nyeri kronis tiasa mangaruhan sagala bidang kahirupan masarakat sareng nyusahkeun pikeun ngajaga gaya hirup normal.
Sababaraha pangobatan anu paling sering dikaluarkeun nyaéta panawar nyeri anu dipaké pikeun ngandung kaayaan nyeri anu hampang sareng anu kronis. Éta tiasa dianggo pikeun ngaleungitkeun nyeri awak sareng nyeri sirah, nyeri punggung sareng nyeri otot ogé nyeri parna anu tiasa akibat tina panyawat sapertos kanker atanapi salaku nyeri post-operative.

Manajemén nyeri: obat nyeri nyeri

Anjeun teu kedah hirup ku nyeri sapopoé. Aya hiji hal anu anjeun tiasa lakukeun pikeun meunangkeun kanyeri anu anjeun pantes; sareng éta leres aya dina ujung jari anjeun. Anjeun ayeuna tiasa kéngingkeun panawar nyeri resép anjeun online.
Painkiller dipaké pikeun ngendalikeun nyeri. Anjeun kedah nginum obat pangubaran nyeri sakumaha anu disarankeun supados tiasa jalan. Upami anjeun henteu nyandak éta dina urutan anu dirumuskeun, maka éta panginten henteu épéktip sapertos anu dianggo upami anjeun nganggo sakumaha anu diarahkeun.

Jenis ubar nyeri anu aya di dinya?

Painkiller seueur dianggo pangobatan pikeun neken sareng ngendalikeun nyeri tina sagala jinis, naha éta hampang, nyeri parna atanapi kronis. Éta sayogi dina seueur jinis sareng bentuk, sakumaha mérek ogé versi umum, sapertos anu diresepkeun ogé ubar lokét. Gumantung kana jinisna sareng kakuatanana ogé kabutuhan sabar, éta tiasa dikaluarkeun salaku tablet atanapi kapsul, sacara lisan cair, sakumaha aplikasi topikal sapertos krim atanapi salep, atanapi suntikan intravena langsung ka saluran getih. Dina unggal nagara, aranjeunna kedah dilaksanakeun persis sakumaha anu diresepkeun ku dokter pikeun nyegah panggunaan zat, banding langsung sareng rekomendasi ti The National Institute on Abuse Narkoba.

Ngartos kumaha rupa-rupa ubar nyeri dipaké pikeun ngagentos nyeri, urang kedah terang ubar nyalira. Aya dua klasifikasi dasar ubar nyeri, narkotika sareng non-narkotika. Sedengkeun narkotika condong janten tukang ngabunuh nyeri anu langkung kuat, sedengkeun ubar nyeri non-narkotika langkung sering dianggo kalayan sababaraha aya dina loket. Ieu sababaraha jinis ubar nyeri:

  1. NSAID (Obat anti radang non-stéroid)

    Obat anti radang sanés-stéral mangrupikeun salah sahiji jinis pembunuh nyeri anu paling umum. Digolongkeun kana non-narkotika, panawar nyeri ieu duanana ngagentos nyeri, ngirangan iritasi sareng peradangan sareng ogé tiasa dianggo pikeun nurunkeun muriang. Aranjeunna dianggo sapertos acetaminophen ku sababaraha cara tapi langkung bahaya sabab tiasa ngakibatkeun efek samping parna sapertos serangan jantung sareng perdarahan beuteung upami henteu diémutan leres. Ngaran umum dina spanduk ieu mangrupikeun ubar sapertos aspirin. naproxen, celecoxib, ibuprofen sareng diclofenac. Obat anti radang sanés-stéroidal ngagaduhan efek samping anu utami, nyaéta aranjeunna ipis getih. Ieu tiasa nyababkeun masalah pembekuan sareng masalah pikeun anu ngagaduhan tekanan darah sakedik bade dioperasi. Kaseueuran jalma anu siap-siap ngalebetkeun operasi diperhatoskeun henteu nyandak jinis NSAID salami sababaraha minggu sateuacan prosedur supados getih tiasa kentel deui.

  2. Acetaminophen
    Kelompok obat nyeri dumasar kana paracetamol ieu paling sering dilabélan salaku Tylenol. Kombinasi obat nyeri anu sanésna kalebet paracetamol sareng codeine anu disebat Co-codamol, sareng paracetamol sareng dihydocodeine anu katelah Paracodol.
    Acetaminophen jalan ampir persis sapertos NSAIDs, fungsina salaku panyawat nyeri sareng salaku panurun demam. Beda utama diantara aranjeunna nyaéta acetaminophen henteu fungsina salaku anti radang, ogé henteu ipis getih sapertos NSAID.
    Acetaminophen moal tiasa dicandak ku anu nginum seueur atanapi ku saha waé anu kaserang panyakit ati. Jinis ieu panawar nyeri tiasa hésé pisan dina ati, ngaruksak upami éta henteu jalan leres. Disarankeun yén upami anjeun ngagaduhan langkung ti dua inuman per dinten anjeun konsultasi sareng dokter sateuacan nyandak obat anu nyerep pain counter. Acetaminophen ilahar dipanggihan dina seuseueurna ubar konter.
  3. Narkotika
    Ieu ubar nyeri anu paling kuat anu tiasa diresepkeun ku dokter. Kaseueuran ubar nyeri narkotika langsung mangaruhan uteuk sareng sistem saraf pusat, sareng ngan ukur kedah dianggo ku resép atanapi pengawasan dokter. Aya tilu klasifikasi dasar ubar nyeri narkotika;

• Obat Narkotika Alami - ieu mangrupikeun jinis obat nyeri hampang anu didamel langsung tina candu, sareng tiasa kalebet morfin sareng codeine. Ieu ilaharna dianggo salaku pangobatan post-bedah.
• Obat-obatan Narkotika Semi-sintétik - ieu nyaéta ubar nyeri anu sawaréh alami sareng sawaréh buatan manusa, kalebet sababaraha rupa bahan kimia anu sanés dina unsur alami. Ieu tiasa kalebet oksigodon, hidrokodon sareng heroin.
• Painkillers Narkotika Sintétik- opioid sintétik lengkep sareng tiasa kalebet ubar Fentanyl sareng Sufentanil. Klasifikasi ieu ogé ngandung daptar panjang turunan.
Obat ubar nyeri narkotika gaduh kacenderungan bahaya janten kabiasaan ngabentuk, sareng pasién anu aya di aranjeunna bakal diawasi sacara raket ku dokterna. Kalayan penyalahgunaan obat-obatan resép, seueurna asalna tina jenis panawar nyeri. Narkotika teu kedah dicandak tanpa pengawasan médis anu caket.

Kumaha cara ngagunakeun ubar nyeri?

Kaseueuran ubar nyeri waktos diperyogikeun ngan ukur sababaraha dinten sareng kondisina langkung saé kecuali aya anu sangsara ku nyeri kronis anu dina waktosna tiasa janten sakedik deui. Sedengkeun seuseueurna obat nyeri ieu tiasa dipésér dina lokét éta disarankeun konsultasi sareng dokter atanapi apotéker sateuacan nyandak éta, utamina upami aya anu hoyong nyandak éta ngalangkungan periode 3 dinten anu parantos ditangtoskeun.

Naon efek samping tina panawar nyeri?

Padahal biasa dianggo pikeun ngandung nyeri tina sagala rupa, panawar nyeri teu aya sareng épék épék sareng réaksi nyalira. Kaseueuran waktos, panggunaan obat anu berkepanjangan atanapi pangaluyuan anu teu leres tiasa nyababkeun épék samping ieu sareng kagumantungan anu mimiti nambihan kasehatan pangguna. Penting pikeun dicatet yén sapanjang sareng sifat panggunaan poténsi ubar ogé akibat tina kumaha pangaruhna - hampang atanapi fatal. Tingali kana sababaraha efek samping tina panggunaan panawar nyeri anu berkepanjangan:
Masalah burih - Masalah beuteung sareng pencernaan mangrupikeun efek samping anu paling umum tina panawar nyeri. Ieu tiasa diwujudkeun dina bentuk diare, kabebeng atanapi nyeri beuteung. Bareng jeung ieu pangguna ogé bisa ngalaman kasus-kasus lieur sareng utah sakapeung sareng masalah kemih.
Masalah kulit - Dicandak dina sababaraha waktos, panawar nyeri ieu ogé nyababkeun sababaraha masalah kulit sapertos ruam, peurih sareng gatal-gatal. Sensitipitas tambahan dina kulit tiasa janten hasil langsung tina panggunaan anu panjang tina Killer nyeri.
Masalah Tanggapan - Pamakéan anu lami pikeun maéhan nyeri ogé ngarah sababaraha jinis masalah pernapasan sapertos heureut sareng kontraksi dada, kanaékan deg-degan anu teu leres ogé kasulitan dina napas.
Goréng Visi - Pamakéan Painkiller ogé tiasa nyababkeun sababaraha masalah visi utamina upami poténsi ubar parantos nyababkeun tahap efek samping parna. Ieu kalebet kaayaan sapertos visi kabur sareng raos tina garis spidery di pinggiran visi.
Nyeri sareng ngilu - Sanaos aranjeunna dipaké pikeun ngubaran sagala rupa jinis nyeri, panggunaan obat tahan nyeri anu berkepanjangan tiasa nyababkeun nyeri sareng nyeri anu sanés dina awak sapertos nyeri beuheung sareng tonggong sareng nyeri sirah anu parah.
Gangguan psikologis - Kamampuh ubar sareng panggunaan anu berkepanjangan ogé tiasa ngakibatkeun gangguan psikologis sareng mangaruhan kahirupan pangguna. Ieu tiasa kalebet épék sampingan sapertos lieur sareng halusinasi, agitasi sareng langkung pikagumbiraeun ogé impian anu teu biasa di sababaraha.

Kumaha mésér panawar nyeri online?

Éta saderhana mesen pangobatan pelepasan nyeri anu anjeun peryogikeun pikeun ngajaga gaya hirup bébas nyeri. Éta gampang sareng repot gratis. Anjeun teu kedah resép pikeun mesen panawar nyeri ieu online. Privasi anjeun dijagi lengkep sareng anjeun tiasa mesen pandangan kami anu aman. Bagéan anu pangsaéna ngeunaan mesen ubar nyeri anjeun online nyaéta yén henteu kedah ngantosan. Éta tiasa dikirim kana panto payun anjeun dina sababaraha dinten. Teu pernah aya cara anu langkung gampang pikeun ngagentoskeun diri tina nyeri sadidinten anjeun.
Apoték online kami propésional sareng teu resmi sareng éta sababna nalika anjeun mésér panawar nyeri online anjeun tiasa yakin yén privasi anjeun penting pikeun kami. Sadaya pesenan bakal dikirim tanpa labél apoték sahingga sadayana pesenan tiasa dijaga rahasia. Anjeun teu kedah urusan sareng apoték tukang nyanghareupan atanapi pameunteu anu katingali katingali.
Aya seueur pangobatan nyeri anu béda pikeun dipilih sareng mutuskeun mana anu langkung saé pikeun anjeun sareng nyeri anu anjeun gaduh. Pangobatan anu béda gaduh kagunaan anu béda sareng henteu sadayana kanggo sadayana. Anjeun kedah ngaevaluasi sadaya kaayaan anu lumaku sareng ati-ati pikeun nyandak anu moal ngaganggu kaayaan anu tos aya atanapi pangobatan anu sanés anu parantos anjeun lakukeun. Ahli apotéker online tiasa ngabantosan anjeun kéngingkeun pilihan anu pangsaéna pikeun anjeun sareng yén kabutuhan nyeri anjeun dicumponan.



Pilih lapangan anu bakal ditingalikeun. Batur bakal disumputkeun. Sered sareng leupaskeun pikeun nyusun urutan.
  • gambaran
  • SKU
  • Peunteun
  • harga
  • ancoan
  • kasadiaan
  • Tambihkeun kana karanjang
  • gambaran
  • eusi
  • beurat
  • dimensi
  • informasi tambahan
  • atribut
  • Atribut Adat
  • widang adat
ngabandingkeun
Hajat 0