sorot

  • Arrivals New
  • obral
  • Barang panas

Mésér Zyban

79.00 - 287.00

atra
atra
N / A
Merek :: Zyban

gambaran

Kantos héran kunaon paguron luhur anjeun tiasa lirén ngaroko sareng anjeun masih bajoang? Jawabanana saderhana: sigana anjeunna nganggo bantosan gencatan ngaroko sapertos Zyban (nami umum: bupropion). Mésér Zyban mangrupikeun kaputusan anu sampurna pikeun anu mutuskeun pikeun ngaroko.

Pangobatan bébas nikotin ieu dituduhkeun pikeun ngabantosan jalma ngaroko. Éta ngagaduhan pél anu kedah diémutan ku lisan. Nanging, sateuacan anjeun mésér pil roko ieu penting yén anjeun sadar kana mékanisme bupropion tindakan sareng efek samping bupropion. Hoyong langkung detil? Pendakan sadayana di handap ieu dina tulisan kami anu jero.

 

Naon ari Zyban?

Zyban mangrupikeun nami mérek ubar antidepresan anu katelah bupropion HCl. Formula sapertos Wellbutrin ieu parantos di jaman ayeuna digunakeun salaku bantosan gencatan roko.

Éta tiasa dianggo saé pikeun seueur jalma sareng ningkatkeun tingkat kasuksésan dugi ka rata-rata 20%. Ogé curbs gejala ditarikna, antara séjén.

Bupropion mangrupikeun cara anu relatif énggal pikeun gencatan ngaroko anu dianggo ayeuna. Éta ngabantosan jalma-jalma lirén ngaroko bari netepkeun tanggal dina waktosna, aranjeunna ngarepkeun lirén nganggo roko. Sadaya ieu dilakukeun tanpa nikotin.

Kanggo milarian terang naha ieu mangrupikeun program anu pas pikeun anjeun (upami anjeun tukang ngaroko) mangga teraskeun maca. Éta ngabantosan pikeun diajar sakedik perkawis ubar ogé metodologi tina gencatan roko ieu.

 

Naon mékanisme bupropion tindakan?

Nalika pasién nyandak dosis anu disarankeun tina Zyban aranjeunna biasana masih ngaroko nalika ngamimitian. Teras, seiring waktos, aranjeunna laun disapih tina roko.

Ieu sacara psikologis ngagampangkeun pikeun jalma biasa pikeun teu ngagaduhan nikotin dina sistemna. Ku sabab kitu, éta ngabantosan nyegah atanapi ngirangan gejala ditarikna ageung sapertos ieu: kaambek, hariwang, amarah, gelisah, déprési, atanapi hanjelu.

Zyban unik nyaéta éta didamel kalayan bahan anu sami sareng Wellbutrin. Kituna, éta ngagaduhan pangaruh antidepresan anu sami, anu ngabantosan ngabendung gejala sapertos lemah haté atanapi kahariwang.

Nganggo pangobatan resép ieu ogé ngabantosan ngirangan setrés. Kusabab kitu, biasana aya kirang peryogi roko sabab kirang sinyal setrés anu dihasilkeun.

 

Naon efek samping Zyban?

Efek samping Zyban tiasa dikategorikeun salaku anu serius sareng anu henteu serius. Anu henteu serius nyaéta umum tapi biasana henteu nyababkeun naon-naon deui tibatan iritasi atanapi ngarareunah anu ngalirkeun. Efek samping anu umum ieu henteu lami sareng ku sabab kitu aranjeunna henteu meryogikeun campur tangan médis kecuali upami parna dina inténsitas atanapi berkepanjangan di alam. Sababaraha efek samping bupropion épék umum nyaéta:

  • sungut garing
  • parobahan napsu
  • headaches
  • Shakiness atanapi jitters
  • rashes kulit
  • kabebeng
  • mencret

 

Salaku tambahan, aya sababaraha faktor anu tiasa dianggap salaku efek samping. Salah sahijina nyaéta ubar ieu tiasa ngalambatkeun réaksi sareng réfléksi anjeun. Éta ogé tiasa ngarusak pamikiran anjeun. Janten penting pisan pikeun nyingkahan nyetir sareng kagiatan sanés anu tiasa tétéla bahaya dina kaayaan sapertos kitu.

Salian ti ieu, ubar ieu tiasa ningkatkeun kerentanan anjeun kana kejang sareng gangguan tuang, utamina upami anjeun gaduh riwayat anu aya sateuacanna.

Efek samping bupropion anu langkung serius nyaéta:

  • Réaksi alérgi parah (diperhatoskeun ngaliwatan ruam, gatal-gatal, sesah napas, pembengkakan raray, sesak dina dada, sareng sajabana)
  • Visi kabur atanapi parobahan anu teu normal dina visi
  • Nyeri dada
  • Parobihan nafsu séksual
  • Emih warna hideung

 

Upami salah sahiji gejala di luhur diperhatoskeun dina pasién, perhatian médis langsung disarankeun. Sanaos ieu sanés daptar anu lengkep, éta masihan pangasuh ideu ngeunaan parobihan anu teu dipiharep pikeun diperhatoskeun. Telepon dokter anjeun langsung upami épék sampingan sapertos kitu diperhatoskeun sareng turutan naséhatna kalayan kagancangan anu sami.

 

Kalayan ubar naon waé Zyban berinteraksi?

Seueur antidépresan, ubar antipsikotik, pangobatan alergi, régulator koléstérol atanapi tekanan darah, atanapi pangobatan diabetes teu tiasa dianggo nganggo bupropion. Ubar ieu henteu kedah dicampur sareng produk ngagantian nikotin anu sanés, kecuali dianggap aman.

Anjeun kedah ati-ati ngeunaan ngagunakeun Zyban kalayan pangobatan MAOI pikeun déprési. Daptar sababaraha jinis pangobatan sanés anu anjeun henteu kedah nganggo ieu: amantadine, carbamazepine, cimetidine, kortikosteroid, cyclophosphamide, warfarin, tramadol, atanapi linezolid efavirenz.

Salajengna, pembakar lemak diet hérbal tertentu atanapi pangobatan hérbal sanés sapertos St. John's Wort tiasa berinteraksi sareng éta. Anjeun kedah ati-ati pisan.

 

Iraha kuring teu tiasa nyandak Zyban?

Nanging, anjeun kedah ati-ati ngeunaan kumaha anjeun nganggo ogé bahan-bahan sanés anu anjeun ogé anggo nalika nyandak éta. Pancegahan saderhana tiasa dilaksanakeun ngeunaan hal ieu:

Milarian pamariksaan kaséhatan anu tuntas. Pilarian terang naha kaayaan kaséhatan anjeun ayeuna cocog sareng Zyban. Sababaraha sabab anu matak pikahariwangeunana nyaéta upami anjeun ngalaman komplikasi atanapi panyakit ieu: Epilépsi atanapi gangguan kejang kejang anu sanés, gangguan dahar, gangguan jantung, tumor otak, tatu sirah, hipertensi, diabetes, atanapi panyakit pencernaan.

Ieu tangtosna sanés daptar lengkep masalah kaséhatan anu aya, anu tiasa nyababkeun parah gejala. Anjeun kedah konsultasi sareng dokter atanapi ahli kaséhatan anu sanés ngeunaan kaayaan ieu, ogé nalika anjeun kaserang salah sahiji atanapi langkung tina ieu: Sindrom Tourette, leungitna beurat gancang, alergi, atanapi migren.

 

Naha Zyban leres damel?

Tingkat kasuksésan saatos réngsé terapi sakitar 36% di pasién. Ieu henteu luhur, tapi éta nawiskeun harepan pikeun "quitters" anu paling ditangtoskeun.

Panilitian tambahan nunjukkeun yén ubar ieu lumaku pikeun penderita saatos nganggo sataun. Kusabab kitu, éta panginten henteu tiasa dianggo pikeun sadayana tapi tiasa dianggo pikeun seueur jalma anu ngagunakeunana sareng anu nekad.

Naon waé ogé, tingkat kasuksésan ieu jauh langkung luhur tibatan pikeun jalma anu ngagunakeun terapi ngagantian nikotin. Biasana tingkat kasuksésan pikeun jalma anu nganggo tambalan nikotin, permén karét, atanapi produk sanésna ngan ukur antara 15% dugi ka 25%.

Nalika duanana padika ieu digunakeun sasarengan tingkat efektivitas gencatan roko, nanging, luncat langkung luhur. Tingkat kasuksésan dina kombinasi terapi ngagantian nikotin sareng pangguna Zyban diangkat dugi ka 39%.

Ieu mangrupikeun inohong anu lami. Laporan anyar anu dirumuskeun salaku panilitian salajengna dilaksanakeun.

 

Naon pancegahan ngeunaan Zyban?

Salaku tambahan kana inpormasi di luhur, anjeun kedah waspada tina résiko kaséhatan anu serius tina ngagunakeun Zyban nalika anjeun nginum alkohol. Kaprihatinan anu sami dilarapkeun nalika ujug-ujug ngeureunkeun atanapi nalika anjeun nganggo narkoba ilegal.

 

Tips tambahan

Milarian dukungan anu pas. Éling yén sanés ngan ukur panggunaan ubar hungkul anu bakal ngabédakeunana. Anjeun ogé kedah milarian dukungan anu pas. Beuki akuntabilitas anjeun gaduh-khususna ti batur dina jalan ka pamulihan nikotin-anjeun bakal langkung suksés.

Anjeun tiasa konsultasi forum online sareng jaringan sosial sareng kelompok khusus kanggo ngabantosan tukang ngaroko. Bantosan langkung seueur tiasa dipendakan ngalangkungan hotline ngaroko atanapi kelompok anu diayakeun di kota atanapi kabupaten anjeun. Jalma-jalma anu nampi jumlah pangrojong sareng dorongan-khususna tina quitters anu suksés-éta anu paling dipikaresep pikeun ngeureunkeun permanén watek ieu. Anjeun teu tiasa ngalakukeun nyalira upami anjeun hoyong kaluar, sanaos anjeun nganggo Zyban pikeun ngabantosan anjeun.

Perokok dipikanyaho ngagaduhan kasempetan anu langkung luhur pikeun tiasa hasil kaluar tina roko upami ngalakukeun laun. Aranjeunna antukna janten biasa nganggo kirang sareng kirang tina nikotin sareng bako dugi ka aranjeunna henteu peryogi deui.

 

Ka anjeun ...

Ayeuna anjeun tiasa ningali yén asistén sareng suporter pangsaéna anjeun dina lirén ngaroko nyaéta Zyban. Siap lirén ngaroko nganggo pil ieu? Kami arepkeun tulisan anu jero ngeunaan kami pikeun ngaliput patarosan anjeun ngeunaan bupropion. Masih ragu-ragu? Naha anjeun henteu yakin kana mésér Zyban acan? Hayu urang terang dina bagian komentar di handap!

 

Pikeun seueur jalma Zyban mangrupikeun "peluru sihir" pikeun lirén ngaroko. Kusabab kitu, tong hilap nyebarkeun berita dina saluran média sosial anjeun sareng ngabantosan anu sanés dina perjalanan pikeun lirén ngaroko ogé!

informasi tambahan

Miligram

150 Miligram

Pél

30 Pél, 60 Pél, 90 Pél, 120 Pél, 180 Pél

Harita

Aya can aya resensi.

Jadilah yang pertama mengulas "Beuli Zyban"

Email alamat anjeun teu bakal dipedar.

Pilih lapangan anu bakal ditingalikeun. Batur bakal disumputkeun. Sered sareng leupaskeun pikeun nyusun urutan.
  • gambaran
  • SKU
  • Peunteun
  • harga
  • ancoan
  • kasadiaan
  • Tambihkeun kana karanjang
  • gambaran
  • eusi
  • beurat
  • dimensi
  • informasi tambahan
  • atribut
  • Atribut Adat
  • widang adat
ngabandingkeun
Hajat 0