sorot

  • Arrivals New
  • obral
  • Barang panas

Mésér Zovirax

97.00 - 297.00

atra
atra
N / A
Merek :: Zovirax

gambaran

Naha anjeun salah sahiji jalma anu kaserang muriang muriang dina raut anjeun atanapi dina jero sungut anjeun? Lepuh ieu anu paling dikenal minangka sores tiis tiasa némbongan dimana-mana dina raina, sungut atanapi bahkan dina jero liang irung anjeun. Pisan tiis ieu biasana nyeri pisan sareng ngajantenkeun anjeun henteu raoseun nalika kaluar di tempat terbuka. Éta tiasa nyababkeun kaduruk sareng peurih ogé.

Anjeun tiasa mésér Zovirax pikeun ngubaranana sabab éta mangrupikeun salah sahiji ubar terkenal anu dianggo pikeun ngubaranana. Upami anjeun hoyong Acyclovir anu paling murah tanpa ngorbankeun kualitas sareng nikmati dukungan pelanggan anu saé sepanjang waktos Farmasi RXS kedahna aya di luhur daptar.

 

Naha Acyclovir diresepkeun?

Acyclovir diresepkeun ku dokter pikeun pengobatan maag anu nyeri disababkeun ku virus herpes séks. Acyclovir digunakeun pikeun ngubaran inféksi herpes séks dina kulit, biwir, sareng alat kelamin; Acyclovir nurunkeun duanana parahna sareng frekuensi maag pakait sareng herpes kelamin.

 

Kumaha jalan Acyclovir?

Acyclovir selektif pisan kusabab kaitanana pikeun énzim thymidine kinase (TK) disandikeun ku HSV sareng VZV. Énzim viral ieu ngarobah Acyclovir kana Acyclovir monophosphate, analog nukleotida. Monofosfat teras dirobih janten difosfat ku sélulér guanylate kinase sareng kana trifosfat ku sajumlah énzim sélulér. Prosés ieu hasilna ngahalangan réplikasi DNA virus herpes.

Dina istilah anu teu téknis nalika virus herpes nyobian baranahan sareng sumebar ka sél anu sanés dina awak, Acyclovir ngaganggu prosés na. Ieu ngabantosan virus tetep teu aktip, bari henteu aya ubar pikeun herpes kelamin, sababaraha urang dina terapi suppressive sareng Acyclovir tiasa 6 bulan atanapi langkung lami tanpa aya panyebaran.

 

Naon efek samping Acyclovir?

Nalika anjeun ngalaman réaksi alérgi sapertos sesah ngarénghap ogé pembengkakan biwir, létah, tikoro sareng raray anjeun, peryogi anjeun milarian bantosan médis sareng buru-buru ka rumah sakit.

Efek samping anu kurang serius diantarana lieur, diare, nyeri beuteung, utah sareng kaleungitan napsu. Salian ti éta éta pasién ogé ngaraos nyeri sirah, dadakan sareng bareuh tina leungeun.

Efek samping anu serius tina ubar ieu kalebet nyeri punggung handap, anjeun kirang kiih tibatan biasana atanapi kadang henteu. Anjeun tiasa gampang lebam atanapi getihan sareng aya kalemahan anu teu biasa anu anjeun rasakeun. Upami anjeun ngaraos efek samping ieu, nyauran dokter sakaligus. Pencegahan langkung saé tibatan ngubaran.

 

Naon anu pancegahan ngeunaan Acyclovir?

  • Kakandungan jeung breastfeeding

Balukar Acyclovir nalika kakandungan sareng nyusu payudara teu acan cekap dikaji dina studi klinis. Upami anjeun reuneuh atanapi ngarencanakeun hamil, wartosan dokter anjeun sateuacan nginum obat. Upami anjeun ngarawat sareng kedah nganggo Acyclovir, dokter anjeun tiasa nyarankeun anjeun pikeun lirén nyusu nalika ngagunakeun pangobatan.

 

Ka anjeun ...

Ngagaduhan herpes séks henteu kedah hartosna tungtung hirup séks anjeun. Mésér Zovirax mangrupikeun cara anu pangsaéna pikeun tetep jelas ti Herpes pikeun saé! Antibiotik ieu tiasa ngabantosan ngirangan wabah herpes séks sareng tetep bébas tina gejala. Disagigireun ti éta, éta ogé tiasa ngirangan parna gejala upami éta muncul.

Éta parantos kabuktosan éta mangrupikeun cara anu paling épisién pikeun nyegah Hérpes. Parantos 1000 urang pelanggan wareg sadunya mésér Zovirax ti kami. Naha anjeun nuturkeun aranjeunna?

informasi tambahan

Miligram

200 Miligram, 400 Miligram, 800 Miligram

Pél

30 Pél, 60 Pél, 90 Pél, 180 Pél

Harita

Aya can aya resensi.

Jadilah yang pertama mengulas "Beuli Zovirax"

Email alamat anjeun teu bakal dipedar.

Pilih lapangan anu bakal ditingalikeun. Batur bakal disumputkeun. Sered sareng leupaskeun pikeun nyusun urutan.
  • gambaran
  • SKU
  • Peunteun
  • harga
  • ancoan
  • kasadiaan
  • Tambihkeun kana karanjang
  • gambaran
  • eusi
  • beurat
  • dimensi
  • informasi tambahan
  • atribut
  • Atribut Adat
  • widang adat
ngabandingkeun
Hajat 0