sorot

  • Arrivals New
  • obral
  • Barang panas

Mésér Zopiclone

162.00 - 419.00

atra
atra
N / A
Merek :: Iovane

gambaran

Dangukeun! Éta bantuan bobo alami anu anjeun anggo? Nya siah! Moal éndah ngabayangkeun aya pil bobo di pasar anu tiasa ngeureunkeun anjeun insomnia dina sababaraha detik? Nya, anjeun henteu kedah ngimpikeun deui.

Anjeun badé mendakan rahasia # 1 ti Brits anu nuju berjuang sareng insomnia. Candak inuman, blok kaluar 5 menit waktos sareng mendakan kunaon jutaan jalma sadunya mésér Zopiclone.

Nalika anjeun ogé mutuskeun mésér Zopiclone online sareng mimitian nganggo, anjeun moal ngalaman deui kasulitan saré deui!

 

Wat nyaéta Zopiclone?

Zopiclone, ogé dikenal dina nami mérek na Imovane, dituduhkeun pikeun pengobatan jangka pondok tina insomnia (nyaéta 2 minggu atanapi kirang). Ieu kusabab awak anjeun rélatif tiasa gancang ngawangun kasabaran anu hartosna anjeun bakal teras-terasan butuh dosis anu langkung luhur pikeun ngaraos pangaruh anu sami. Upami dicandak langkung ti 2 minggu awak tiasa janten gumantung kana pangobatan.

Aya ogé seueur versi generik anu ngan ukur macem-macem mahal tibatan versi nami mérekna. Jinis pangobatan ieu mangrupikeun bagian tina kulawarga nonbenzodiazepines, sareng utamina dianggo ku jalma anu kaserang gangguan bobo, anu paling umum henteu kasurupan.

Duanana versi mérek na Imovane salaku vérsi generik na aya dina 10 mg, 7.5 mg, 5 mg, sareng 3.75 mg formulasi tablet lisan.

Pangobatan ieu berpotensi luhur pikeun nyalahgunakeun sahingga kadang ukur dianggo rekreasi. Jalma anu ngagaduhan riwayat nyalahgunakeun narkoba atanapi gangguan kaséhatan méntal tiasa janten résiko panyalahgunaan benzodiazepine. Zopiclon sareng alkohol atanapi ogé sering digabungkeun pikeun ngahontal euforia anu langkung sedatif sareng hipnotik, ogé dikenal salaku zopiclone high.

 

Kumaha jalan Zopiclone?

Dina sistim saraf pusat pil bobo ieu ningkatkeun panyebaran normal asam gamma-aminobutyric neurotransmitter. Kusabab éta tranquilize sistim saraf pusat sareng gaduh épék sedating, éta dipasarkan salaku pé bobo. Éta tiasa dianggo dina cara anu sami sareng benzodiazepin anu has. Mimitina dianggap yén jenis benzodiazepine ieu langkung adiktif atanapi ngawangun kabiasaan dibandingkeun sareng saderek anu langkung ageung sapertos alprazolam sareng diazepam. Nanging, panilitian anyar rada nunjukkeun yén teu gampang janten kecanduan.

 

Naon dosis Zopiclone anu saé?

Turutan pitunjuk anu disayogikeun ku panyawat kasihatan anjeun sareng nginum obat persis sakumaha anu diarahkan. Upami anjeun ngaraos ubarna henteu masihan épék anu dipikahoyong, konsultasi ka dokter atanapi apotéker anjeun.

Anjeun kedah nyandak zopiclone 30 menit sateuacan bobo sareng nalika anjeun siap bobo. Ngan ukur nyandak ubar ieu nalika anjeun tiasa bobo sawengi sahenteuna 7-8 jam. Entong nyandak éta sateuacan kagiatan anu peryogi perhatosan anjeun.

 

Naon efek samping tina Zopiclone?

Jinis pangobatan ieu saé sareng sababaraha épék sampingan sareng pertimbangan, tapi kaseueuran jalma henteu ngalaman masalah ieu. Efek samping zopiclone anu paling umum diantarana:

  • gering gampang poho ingetan
  • headaches
  • seueul
  • Kaleungitan Koordinasi Tangan-Mata

 

Nalika épék sampingan ieu kajantenan, éta tiasa gampang dikokolakeun ku nurunkeun dosis zopiclon anu dianggo dina hiji waktos. Salaku tambahan kana efek samping anu tiasa dialaman, aya sisi adiktif ubar ieu anu kedah ditalungtik sateuacan komitmen ngagunakeun pangobatan dilakukeun.

 

Naha Zopiclone adiktif?

Saatos panggunaan anu berkepanjangan, pasién tiasa biasa kana épék ubar ieu. Nalika dina tahap éta dosis dikirangan atanapi asupanna ujug-ujug dieureunkeun, gejala ditarikna tiasa lumangsung anu hartosna aya kecanduan zopiclone. Épék ieu rada mirip sareng gejala ditarikna benzodiazepine. Dibandingkeun sareng benzodiazepin anu langkung kuat tibatan konvulsi sareng ditarikna ogé gejala tina zopiclone atanapi kirang ngancam kahirupan. Nanging, sababaraha aya perasaan yén aranjeunna peryogi perhatian médis langsung sareng nelepon 911.

 

Dupi anjeun tiasa overdosis dina Zopiclone?

Nalika ngalaman overdosis zopiclone ubar keur nengtremkeun kaleuleuwihan bisa lumangsung anu bakal ngabalukarkeun fungsi engapan depresi sareng detak jantung anu kalem. Nalika dicandak nyalira, biasana henteu fatal, nanging nalika dicandak digabungkeun sareng alkohol, candu, atanapi depressants sistim saraf pusat anu épék sedatif kamungkinan bakal ningkat sareng berpotensi ngakibatkeun overdosis fatal.

 

Kumaha carana mundur Zopiclone lumangsung?

Kakuatan pangobatan nonbenzodiazepine sabab sadayana ngagaduhan kualitas adiktif. Kusabab ieu, kecanduan tiasa ngembangkeun di jalma anu nyandak Eszopiclone generik langkung ti sababaraha minggu dina hiji waktu. Mangrupikeun ide anu saé pikeun nyusun rencana gim pikeun kaluar tina pangobatan dina raraga ngaleutikan kasempetan pikeun ngungkulan masalah kecanduan.

Léngkah munggaran nyaéta sacara bertahap ngirangan jumlah pangobatan anu diinum dugi jumlah éta henteu aya. Léngkah anu kadua nyaéta tiasa mikawanoh sagala gejala ditarikna sahingga tiasa langsung diungkulan. Gejala ditarikna ieu kalebet:

 

  • rarasaan kateken

Nalika mundur tina pangobatan resép anu adiktif sapertos Eszopiclone generik, déprési tiasa janten katingali gancang pisan saatos pangobatan henteu dikonsumsi. Déprési tiasa dibasajankeun entong kana parna gumantung kana tingkat kecanduan.

 

  • agresi

Efek samping umum umum tina Eszopiclone umum nyaéta agresi. Nalika pangobatanna ngantunkeun awak sareng ngaharepkeun langkung seueur ubar keur nengtremkeun anu biasa, kacenderungan janten pondok, ambek, sareng nyerang tinggi.

 

  • Cravings

Sanaos seueur jalma henteu mikawanoh gejala na salaku gejala ditarikna, sababaraha urang karaos ngidam pangobatan sareng ngartos yén aranjeunna leres-leres katagihan ka Eszopiclone generik. Ngidam ieu ngaleuleut sakumaha waktos ngalirkeun tanpa dina ubar ubar keur nengtremkeun.

 

Naon pancegahan ngeunaan Zopiclone?

  • Zopiclone sareng alkohol

Campur zat ieu babarengan nyababkeun rasa ngantuk parna sareng konsentrasi gangguan. Henteu disarankan pikeun nginum alkohol - sanaos henteu dina jumlah sakedik.

  • Interaksi sareng ubar sanésna

Nyandak pangobatan sanés sapertos antidepresan sareng panawar nyeri tiasa ngajantenkeun bobo sareng konsentrasi awal langkung parah.

  • nyetir

Obat ieu sigana mangaruhan konsentrasi anjeun. Ku alatan éta, henteu disarankan pikeun nginum obat ieu sateuacan nyetir atanapi ngaoperasikeun mesin.

  • Kakandungan jeung breastfeeding

Pél bobo ieu tiasa ngarugikeun orok dina kandungan. Sababaraha panilitian nunjukkeun yén éta tiasa nyababkeun efek samping dina orok anu nuju berkembang sareng éta tiasa ningkatkeun résiko ngagaduhan orok lahir dini (sateuacan 37 minggu) anu nyababkeun orok ngagaduhan beurat kalahiran anu langkung handap. Éta ogé kabuktosan Zopiclone yén éta tiasa ngalir kana susu ibu dina jumlah sakedik.

 

Dupi abdi tiasa mésér Zopiclone online?

Onlineapotheek.co mangrupikeun bagian tina jaringan apoték online anu nawiskeun sababaraha jinis pangobatan anu dilisénsikeun Éropa. Salaku bagian tina jaringan ieu, kami ogé nyayogikeun Zopiclone kanggo dijual. Di luhur tina éta situs komitmen pikeun nyayogikeun inpormasi anu saluyu ngeunaan pil bobo anu paling umum sareng pangobatan bobo anu sanésna pikeun nyiptakeun kasadaran ngeunaan panggunaan, dosis sareng épék sampingan.

Kami nawiskeun kasempetan pikeun mésér Zopiclone online. Sagedengeun ti éta, kami nawiskeun konsultasi médis gratis sareng pangiriman bumi anu kadaptar pikeun genah anjeun. Apoték online kami ngamungkinkeun anjeun ngahémat waktos sareng ngeusian resép anjeun online. Simpen pesen anjeun sareng ubar anu anjeun pikaresep bakal dikirimkeun langsung kana panto anjeun.

 

Dupi abdi tiasa mésér Zopiclone tanpa resép?

Di apoték anjeun tiasa mésér Zopiclone online tanpa resép sateuacanna Kami nawiskeun sababaraha nami mérek ubar Zopiclone sapertos Imovane, Limovan, Zopiclama sareng Ximovan. Sagedengeun ti eta, kami nawiskeun versi generik langkung mirah pikeun pangobatan ieu. Tempatkeun ubar anu dipénta anjeun kana karanjang online anjeun, turutan pitunjuk ieu di handap sareng alihan ka halaman pamayaran anu aman sareng énkripsi. Saatos mayar anjeun kami bakal ngintunkeun paket anjeun sacara teu sopan sareng didaptarkeun ka alamat anu disayogikeun.

 

Ka anjeun ...

Dupi anjeun ngagaduhan masalah bobo akhir-akhir ieu? Naha sesah pisan pikeun anjeun bobo nalika wengi bahkan nalika anjeun damel, naha anjeun sering dihudangkeun tanpa alesan anu jelas? Tebak cing? Anjeun teu sorangan! Insomnia mangaruhan jutaan jalma.

Poho masalah bobo. Basa maneh mésér Zopiclon anjeun tiasa bobo sacara damai sareng bangun seger deui saatosna.

Kami arepkeun tulisan ieu ngabantosan anjeun dina sapanjang jalan mésér zopiclone online. Ngagaduhan langkung seueur patarosan ngeunaan ngagaleuh Imovane di Inggris? Pencét kami dina bagian koméntar di handap!

Upami anjeun parantos merangan insomnia nyalira, anjeun panginten ngadukung jalma anu ngalaman hal anu sami, leres? Bantosan aranjeunna pikeun ngalangkunganana ku ngabagi ieu inpormasi anu ngabantuan online!

informasi tambahan

Miligram

7.5 Miligram

Pél

30 Pél, 60 Pél, 90 Pél, 120 Pél, 180 Pél

Harita

Aya can aya resensi.

Jadilah yang pertama mengulas "Beuli Zopiclone"

Email alamat anjeun teu bakal dipedar.

Pilih lapangan anu bakal ditingalikeun. Batur bakal disumputkeun. Sered sareng leupaskeun pikeun nyusun urutan.
  • gambaran
  • SKU
  • Peunteun
  • harga
  • ancoan
  • kasadiaan
  • Tambihkeun kana karanjang
  • gambaran
  • eusi
  • beurat
  • dimensi
  • informasi tambahan
  • atribut
  • Atribut Adat
  • widang adat
ngabandingkeun
Hajat 0