sorot

  • Arrivals New
  • obral
  • Barang panas

Mésér Zolpidem

$215.00 - $749.00

atra
atra
N / A
Merek :: Ambien

gambaran

Moal geulis pikir aya pil bobo di pasar anu tiasa sareng insomnia anjeun ngan dina sababaraha menit? Nya, anjeun henteu kedah ngabayangkeun éta deui!

Parios ieu: numutkeun kajian 2 juta jalma di dunya mésér Zolpidem salaku pil bobo karesepna. Ngagaduhan bungah? Kusabab urang oyag dina sapatu kami kalayan gumbira.

Kusabab kasihatan anjeun anu paling penting pikeun kami, kami nyarankeun anjeun ngalangkungan pedaran produk di handap sateuacan anjeun mésér Zolpidem. Disarankeun anjeun ngagaduhan anu terang dasar anu hadé pikeun pil bobo ieu. Kituna, urang ngaliput kumaha cara nginum obat bobo ieu, naon pangaruhna, anu pangobatanana hubungan sareng seueur deui dina tulisan di handap ieu.

 

Naon ari Zolpidem?

Zolpidem, atawa zolpidem tartrat, mangrupikeun pangobatan sedatif sareng hipnotik anu leyur dina alkohol, cai sareng propiléna glikol. Éta langkung dikenal salaku Ambien, sabab éta nami anu ngaluarkeun ubar dijual sacara komersil.

Resep pikeun dipaké pikeun ngubaran insomnia henteu langkung ti dua minggu. Panilitian nunjukkeun yén waktos réspon diréduksi upami ubar dikonsumsi langkung ti periode dua-minggu anu disarankeun.

Penting pikeun dicatet yén tartolat zolpidem ngan ukur kedah dianggo upami diresepkeun ku dokter sareng henteu kedah dianggo pikeun tujuan anu sanés salian ti anu parantos diresepkeun ku dokter.

Tablét ngandung sababaraha bahan anu teu aktip sapertos laktosa, hidroksipropil metililulul, titanium dioksida, selulosa microcrystalline, natrium glycolate, magnesium stearate sareng poliétilén glikol.

 

Kumaha cara Zolpidem jalan?

Zolpidem mangrupikeun ubar keur nengtremkeun, anu disebut ogé hipnotik. Aya henteu saimbang kimia dina uteuk anjeun anu henteu ngijinkeun anjeun bobo nalika anjeun ngalaman insomnia. Pél saré ieu ngabantosan pikeun ngatur henteu saimbang kimia ieu sareng ngabantosan anjeun bobo-bobo.

Panggihan langkung seueur ngeunaan mékanisme tindakan dina video di handap ieu:

 

Naha Zolpidem dianggo?

Zolpidem mangrupikeun ubar anu tiasa dianggo pikeun sababaraha rupa panyakit, tapi utamina dianggo pikeun ngubaran jalma anu kaserang insomnia. Insomnia mangrupikeun masalah serius anu mangaruhan seueur jalma di panjuru dunya.

 

Naon pangaruh Zolpidem?

Ubar bakal nyentak kalayan gancang pisan, sareng anjeun bakal langsung ngalamun sareng keuheul. Anjeun ogé bakal hoyong bobo langsung. Sakali anjeun bobo saatos nyandak, anjeun panginten tiasa kéngingkeun tujuh atanapi dalapan jam. Ogé, saatos anjeun hudang, anjeun bakal tetep henteu saratus persén. Anjeun panginten bakal teras-terasan ngaraos hanjelu sareng teu kacaturkeun sajam atanapi dua jam deui.

Penting pikeun dicatet yén nalika anjeun nyandak ubar, anjeun kedah ati-ati pisan. Éta mangrupikeun ubar anu kuat pisan sareng éta tiasa dianggo langsung. Kituna, anjeun henteu kedah nginum pél siang siang teras ngarepkeun yén anjeun tiasa bobo dina wengi éta sareng bobo.

 

Naon efek samping Zolpidem?

Sanaos asupan jangka pondok ubar, panilitian nunjukkeun yén sababaraha pasién ngalaman efek samping Ambien anu ngarugikeun. Pikeun dosis 10 mg, efek samping zolpidem tiasa kalebet kantuk, diaré sareng lieur. Dina acara anu dokter anjeun bakal nulis resep pangobatan jangka panjang nganggo 10 mg, épék umum mangrupikeun rasa ubar sareng pusing.

Réaksi ngarugikeun dina sistem awak anu béda ogé dititénan dina sababaraha studi ngeunaan hubungan dosis sareng épék. Sacara umum, anjeun panginten tiasa ngalaman astenia, edema, malaise, trauma sareng kacapean. Anjeun tiasa terang upami ubar naék dina sistim saraf otonom anjeun upami anjeun ngalaman ningkat kesang, sinkop, pallor sareng postur hipotensi. Indera khusus anjeun kumaha waé ogé ngalaman sababaraha réaksi ngarugikeun kana ubar sapertos visi anu teu normal sareng diplopia. Dispepsia, seueul sareng hiccup mangrupikeun épék anu tiasa dilakukeun ku ubar dina sistem pencernaan anjeun.

Pruritus mangrupikeun pangaruh umum tina ubar dina kulit sedengkeun arthralgia sareng myalgia tiasa kaalaman ku sistem musculoskeletal anjeun.

Penting anjeun terang dosis anu tepat sareng administrasi anu tepat pikeun nyingkahan réaksi ngarugikeun atanapi résiko.

 

Naon dosis Zolpidem?

Obat ieu sayogi dina dua kakuatan dosis —5 mg sareng 10 mg. Zolpidem 5mg ngandung pewarna oksida beusi, polysorbate 80 sareng FD&C Beureum Jumlah 40. Zolpidem 10mg asalna dina bentuk kapsul bodas sareng pilem dilapis.

Dosis individual pikeun ubar beda-beda. Pikeun jalma déwasa, tablet 10 mg disarankeun unggal dintenna kanggo dicandak sateuacan bobo. Dilaporkeun yén épéktipitas ubar kalem upami dikonsumsi langsung saatos tuang.

Pikeun jalma anu lemah atanapi langkung sepuh, aranjeunna tiasa ngalaman sababaraha kapekaan kana pangaruh ubar. Mupus épék Zolpidem tiasa langkung lami pikeun jalma anu henteu cekap hépat tibatan pasién normal éta. Tablet 5 mg sakali sapoé, pas sateuacan bobo, mangrupikeun dosis anu disarankeun pikeun jalma sepuh atanapi jalma anu lemah.

Entong hilap ngawartosan dokter anjeun upami anjeun nginum obat déprési sistem saraf pusat (CNS). Dokter anjeun kamungkinan bakal ngarobih dosis zolpidem anjeun pikeun nyingkahan pangaruh anu berpotensi aditif tina ngagabungkeunana sareng déprési SSP.

 

Naon pancegahan Zolpidem?

mikaresep pisan

Sedatif dipercaya mangrupikeun bahan-bahan anu jalma kacanduan. Kecanduan dihartikeun salaku teu aya kendali kana panggunaan narkoba, ngidam kana narkoba sareng panggunaan narkoba anu nyurung. Bener pisan benten sareng panyalahgunaan narkoba kumargi jalmi anu kecanduan leres-leres ngagunakeun narkoba kanggo naon waé anu dipikahoyong ku ubar.

Maka aman pikeun nganggap aya jalma, anu nyandak Zolpidem ubar keur nengtremkeun mimitina pikeun ngabantuan aranjeunna bobo, tapi akhirna mendakan dirina kecanduan zat dikontrol ieu.

 

Psikologi kecanduan zolpidem

Panilitian ngeunaan kamungkinan tambahan pikeun ubar ieu ngungkabkeun tukang narkoba ubar ngalaman épék anu sami sareng nyandak 20mg diazepam nalika aranjeunna dipasihan 40mg Zolpidem. Kusabab kitu, disarankeun pikeun pasién kanggo diawaskeun nalika nginum obat ieu.

Ketergantungan narkoba ogé tiasa dikembangkeun di antara jalma-jalma anu parantos resep kana kecanduan narkoba. Éta tiasa nyarios yén katergantungan aya upami jalma éta nunjukkeun gejala ditarikna kusabab gencatan gencatan, turunna konsentrasi Zolpidem dina getih sareng administrasi antagonis. Gejala ieu tiasa kalebet utah, kram otot, kesang, konvulsi sareng tremor. Sababaraha ngalaman siram, seueul, ceurik teu kabendung, serangan panik komo kacapean.

 

Bahaya tina overdosis zolpidem

Sakali bahaya janten kecanduan obat penenang nyaéta kamungkinan overdosis. Kusabab pil ieu dirancang pikeun panggunaan jangka pondok, latén bobo turun saatos sababaraha lami. Ieu tiasa nyababkeun jalma ningkatkeun dosis tanpa konsultasi sareng dokter.

Laporan post-marketing ngungkabkeun yén overdosis zolpidem tiasa nyababkeun teu eling ogé réspirasi kompromi sareng kagiatan kardiovaskular. Perawatan pikeun overdosis kalebet lavage lambung sareng administrasi cairan intravena. Penting tekanan darah pasién, pulsa, réspirasi sareng tanda vital anu sanés diawasi. Sababaraha pasién ngembangkeun déprési SSP sareng hipotensi, anu kedah diubaran saluyu.

Komplikasikeun sareng masalah kaséhatan anu sanés tiasa timbul upami pasiyer ingé obat penenang atanapi hipnotik anu sanés. Éta bakal bijaksana ngahubungi lembaga kaséhatan anu sanés anu keahlian na nyaéta overdosis obat hipnotik.

Nginum ubar ieu numutkeun paréntah dokter anjeun moal ngakibatkeun kecanduan narkoba, penyalahgunaan atanapi katergantungan. Salami anjeun nuturkeun dosis anu disarankeun sareng administrasi, anjeun moal ngagaduhan masalah. Tangtosna, anjeun panginten henteu terang yén anjeun nunjukkeun tanda-tanda sareng gejala panyiksa atanapi katergantungan janten anjeun kedah ngawartosan babaturan atanapi anggota kulawarga anjeun nginum obat ieu. Tanya aranjeunna pikeun ngawas kabiasaan anjeun sareng bahkan asupan anjeun pikeun mastikeun anjeun henteu janten kecanduan.

 

Kakandungan jeung breastfeeding

Sangsara tina insomnia saatos ngalahirkeun tiasa disababkeun ku parobahan hormonal. Barina ogé, kakandungan tiasa ngarusak sistem anjeun sareng bakal nyandak sababaraha waktos kanggo anjeun cageur. Tangtosna, aya ogé anu hudang dina tengah wengi kanggo tuangeun orok anjeun sareng éta pasti tiasa buang pola bobo anjeun henteu sinkron.

Pikagumbiraeun, ditambah ku kahariwang khususna kanggo ibu-ibu anu munggaran, ogé tiasa mangaruhan bobo anjeun. Tapi penting pikeun anjeun pikeun terang yén bobo anu saé wengi bakal ngamungkinkeun anjeun ngaraos langkung seueur bayi anjeun. Upami bobo parantos ngaleungit anjeun ti saprak anjeun balik ti rumah sakit, anjeun panginten hoyong nyandak ubar keur nengtremkeun sedeng sapertos Zolpidem ti jaman ka jaman. Upami anjeun hariwang ngeunaan kasaluyuan nyusu sareng pangobatan ieu, anjeun leres-leres henteu kedah hariwang.

 

Kasalametan nalika nyusuan

Hiji studi klinis ngungkabkeun ngan sakedik pangobatan ieu disékrésikeun via susu ibu. Komo upami orok nyeupan Zolpidem, jumlahna henteu penting sahingga moal mangaruhan anak anjeun sacara parah. Panilitian anu nyarios ngalibetkeun lima ibu anu nyusuan anu dibéré 20mg tina 4 dinten saatos ngalahirkeun. Saatos 3 jam, sampel susu na dikumpulkeun sareng mendakan ngandung saloba 3.88mcg ubar. Éta sakitar 0.019 persén tina dosis mitoha awal. Saatos 16 jam tina dosis, Zolpidem ampir teu tiasa dideteksi dina susu ibu. Dumasar kana ieu, éta dianggap aman pikeun ibu anu nyusuan.

Hijina bahaya pikeun orok anjeun nyaéta upami anjeun ngalaman salah sahiji efek samping anu aya hubunganana sareng pengambilan Zolpidem. Misalna, anjeun tiasa ngaraos ngantuk sareng lieur sareng ieu bakal teu saé upami anjeun nyepeng murangkalih anjeun. Anjeun ogé henteu kedah nyusahan orok nalika nginum obat sanés kusabab kamungkinan anak anjeun tiasa ngécé tapi kusabab kamungkinan anjeun bakal bobo. Ieu bahaya pisan sabab tiasa ngagulingkeun murangkalih anjeun tanpa diperhatoskeun.

Disarankeun anjeun ngumpulkeun ASI sareng ngagaduhan anu sanés, sapertos pasangan anjeun, kanggo ngadatangan orok nalika anjeun bobo. Ku cara kieu, teu aya bahaya nanaon.

 

Mesin nyetir sareng operasi

Nalika anjeun ngaraos épék narkoba, anjeun kedah gampang waé sareng anjeun henteu kedah ngalaksanakeun pancén anu bahaya. Anjeun teu kedah motong naon-naon sareng péso, anjeun panginten henteu kedah masak, sareng anjeun pasti henteu nyetir upami nembé nyandak Zolpidem atanapi anjeun hudang tina saré anu didorong ku éta

 

Zolpidem sareng alkohol

Nalika Zolpidem sareng alkohol disarengan, seueur efek samping Ambien anu langkung bahaya tina pél bobo anu ditingkatkeun. Ieu sabab tumerap kana sababaraha reséptor benzodiazepine dina uteuk anu nempatkeun pangguna kana résiko anu langkung ageung pikeun overdosis. Nalika dicandak babarengan aranjeunna sacara drastis bakal ngalambatkeun sistim saraf pusat sareng gaduh pangaruh parah dina fungsi sababaraha sistem organ utama sapertos kamampuan anjeun pikeun napas.

Zolpidem tetep janten salah sahiji ubar keur nengtremkeun paling aman pikeun ngarawat insomnia. Kalayan panggunaan anu pas, anjeun pasti bakal resep kana seueur manpaatna.

Obat ieu tiasa ngabantosan anjeun bobo upami kaserang insomnia, tapi upami anjeun badé nganggo éta, anjeun kedah nuturkeun pitunjuk sareng dosis anu diresepkeun ku dokter anjeun kalayan ketat. Aya seueur kamungkinan efek samping sareng réaksi alérgi anu tiasa akibat tina ngagunakeun éta, sareng cara anu pangsaéna pikeun nyingkahan éta nyaéta tetep kontak sareng dokter nalika anjeun ngonsumsi ubar.

 

Dupi abdi tiasa mésér Zolpidem online?

Anjeun sanggup mésér Zolpidem online upami aya kabutuhan di pangobatan pikeun mulih bobo anu séhat, rusak ku setrés, capé sareng alesan sanés. Ubar henteu kagolong kana kelompok ubar benzodiazepine, tapi tindakanana umum pisan. Sateuacan anjeun mésér Zolpidem, langkung saé pikeun diajar kumaha jalanna sareng ngalangkungan pancegahan anu didaptarkeun di handap ieu.

 

Pancegahan sateuacan mésér zolpidem

  • Ati-ati upami anjeun mésér Ambien pikeun terapi diri, upami anjeun gaduh kecanduan alkohol atanapi narkotika, sababaraha alergi ubar atanapi Intoleransi laktosa. Kaayaan ieu ngabutuhkeun bantosan médis sateuacan ngamimitian terapi naon waé.
  • Salah sahiji masalah narkoba pangageungna nyaéta watek ngawangun kecanduan na. Upami anjeun mésér Ambien online pikeun terapi diri, penting pikeun ngarti yén pamakean na ngawangun kecanduan psikologis sareng fisik anu tiasa nyababkeun efek samping anu sanés, ngabahayakeun pikeun kaayaan méntal. Dina raraga ngaleungitkeun résiko akibat sapertos kitu, penting konsultasi sareng dokter sateuacan anjeun mésér Zolpidem sareng mimiti nyandak. Ngembangkeun jadwal dosis anu nurunkeun dosis dugi ka 10% unggal dinten di akhir kursus. Dosis sapertos kitu bakal ngirangan résiko pangembangan sindrom pantang sareng bakal ngajantenkeun ditarikna langkung lancar.
  • sateuacan Anjeun mésér Zolpidem, analisa ubar-ubaran anu parantos anjeun tampi sareng naroskeun pendapat dokter ngeunaan kasaluyuan anjeun sareng pil bobo. Obat sapertos aspirin, vitamin sareng bumbu anu sanés tiasa parah digabungkeun sareng éta. Saatos anjeun mésér Zolpidem sareng mimitian nyandak, awas réaksi anjeun dina tahap munggaran terapi sateuacan nyetir mobil atanapi ngalakukeun kagiatan sanés. Ubar ieu tiasa mangaruhan kagiatan anjeun ku efek samping na (kakantun, sareng sajabana).
  • Ati-ati pikeun mésér Ambien online tanpa rekomendasi dokter upami aya sababaraha panyakit ginjal sareng ati, apnea atanapi kecanduan nikotin (ngaroko). Suasana bunuh diri ogé kaayaan anu kedah diawaskeun sacara raket nalika nginum obat bobo.
  • Disarankeun ogé lirén pikeun nginum alkohol sareng olahan sanés anu tiasa nyababkeun rasa ngantuk. Basa maneh mésér Ambien online, anjeun kedah sadar yén éta mangrupikeun pangobatan anu serius anu mangaruhan kagiatan otak, sareng langkung saé henteu ngagabungkeun sareng bahan kimia sanés anu ngagaduhan pangaruh anu sami.
  • Émut pikeun nginum obat sanés sateuacan bobo sareng henteu upami anjeun tiasa bobo kirang ti dalapan jam. Upami anjeun mésér Zolpidem, saluyukeun diri pikeun jadwal bobo normal. Upami teu kitu terapi bakal kaleungitan efektivitasna. Langkung saé nginum obat dina beuteung kosong, sabab tuangeun ngalambatkeun nyerep ubar. Upami anjeun terang dosis anu diperyogikeun, anjeun tiasa mésér Zolpidem pikeun sakabeh kursus dina hiji mésér. Niatna henteu disarankeun pikeun ningkatkeun dosis salami kursus.
  • Biasana, nalika anjeun mésér Ambien online, teu aya inpormasi ngeunaan cara nyimpen ubar anu leres. Zolpidem henteu kedah disimpen dina kamar mandi, tong ngalaan seuneu, beueus atanapi sunbeams langsung. Dosis anu lasut kedah dilaksanakeun pas anjeun émut ngeunaan éta. Tapi upami dosis salajengna kedah dicandak gancang, kantun kantun asupan salajengna.

 

Dupi abdi tiasa mésér Zolpidem tanpa resép?

Upami dokter anjeun henteu kersa masihan anjeun Zolpidem, pastikeun anjeun naroskeun ka anjeunna naha leres. Dina kaseueuran kasus aranjeunna bakal kedah ningali yén kaayaan bobo anjeun nyababkeun sababaraha jinis masalah kaséhatan anu tiasa dilereskeun upami anjeun tiasa bobo anu pas.

Dokter henteu hoyong gancang nulis resep pangobatan, sabab henteu hoyong nempatkeun pasiénna dina résiko. Pastikeun upami anjeun mutuskeun angkat ka luar dokter pikeun Zolpidem yén anjeun parantos leres-leres nalungtik résiko.

Kadang-kadang éta moal gampang pikeun jalma anu ngalaman insomnia sareng masalah bobo anu sanésna mésér Zolpidem. Dokter anjeun tiasa henteu resep méréskeun éta ka anjeun sabab aranjeunna panginten ngaraos kaayaan bobo anjeun henteu cekap serius.

Jalma anu nekat pitulung bakal milarian metode alternatif pikeun mésér Zolpidem tanpa resép. Pikeun anu Farmasi RXS nyaeta solusi sampurna.

Anjeun tiasa mésér Ambien tanpa resep aman, aman sareng bijaksana di apoték online anu terpercaya. Gerbang pembayaran aman kami mastikeun transaksi finansial anu aman. Kami nganterkeun pesen anjeun dina waktos 7 dinten kerja. Kiriman pesen ubar anjeun gancang sareng bungkus wijaksana.

 

Terserah anjeun…

Naha anjeun milarian mésér Ambien atanapi pil saré anu sanés - di Farmasi RXS kami kéngingkeun anjeun! Kami bahkan ngamungkinkeun anjeun mésér Zolpidem tanpa resép. Éta sanés pikeun nanaon anu tukang ubar kami anu ngalaman, dipercaya, anu gaduh ijin pinuh dipeunteun # 1 diantara apotéker sanésna 1000 salaku sumber anu paling dipercaya pikeun mésér Zolpidem ti!

Yakin yakin yén mésér Zolpidem mangrupikeun ubar pikeun ngaleungitkeun insomnia anjeun? Atanapi anjeun bahkan ngagaduhan patarosan deui ngeunaan pil bobo ieu? Hayu urang terang ku ngantep pesen anjeun dina bagian komentar di handap!

Hoyong ngabantosan kami sareng anu sanés anu kaserang insomnia ogé? Janten salah sahiji marketeer top kami sareng bantosan langkung ti 3+ juta di Inggris sareng Amérika Serikat anu ngagaduhan masalah bobo ku ngabagi tulisan ieu!

informasi tambahan

Miligram

10 Miligram

Pél

30 Pél, 60 Pél, 90 Pél, 120 Pél, 180 Pél

Harita

Aya can aya resensi.

Jadilah yang pertama mengulas "Beuli Zolpidem"

Email alamat anjeun teu bakal dipedar. widang dibutuhkeun nu ditandaan *

Pilih lapangan anu bakal ditingalikeun. Batur bakal disumputkeun. Sered sareng leupaskeun pikeun nyusun urutan.
  • gambaran
  • SKU
  • Peunteun
  • harga
  • ancoan
  • kasadiaan
  • Tambihkeun kana karanjang
  • gambaran
  • eusi
  • beurat
  • dimensi
  • informasi tambahan
  • atribut
  • Atribut Adat
  • widang adat
ngabandingkeun
Hajat 0