sorot

  • Arrivals New
  • obral
  • Barang panas

Mésér Zithromax

95.00 - 225.00

atra
atra
N / A
Merek :: Zithromax

gambaran

Mésér Zithromax sareng terasrasakeun kahirupan séksual anjeun pikeun sapinuhna! Entong ngantep kasieunan pikeun ngagaduhan salah sahiji inféksi nyegah anjeun tina rélaxasi total.

Upami anjeun nalangsara ti sababaraha jinis inféksi baktéri sareng anjeun peryogi antibiotik pikeun ngaleungitkeunana, aya kasempetan anu saé pisan yén dokter ogé bakal nulis resep antibiotik ieu. Mangrupikeun salah sahiji antibiotik anu paling populér pikeun mersihan inféksi baktéri sareng diresepkeun pisan. Zithromax mangrupikeun salah sahiji ubar paling aman tapi ampuh ngajalankeun hasil gancang.

Sanaos anjeun tiasa mesen Zithromax online pikeun harga langkung mirah sareng tanpa resép pikeun ngubaran inféksi baktéri anu béda, disarankeun konsultasi sareng dokter sateuacan anjeun mésér Zithromax.

 

Naon ari Zithromax?

Zithromax (nami umum: Azithromycin) mangrupikeun antibiotik anu kuat sareng épéktip anu aya dina bentuk tablet. Gampang pisan pikeun dicandak kusabab sajumlah leutik tablet dina unggal resép. Ilaharna, Zithromax (ogé disebut Z-Pak) dicandak salami lima dinten sanaos antibiotikna tetep jalan sababaraha dinten saatos anjeun nyandak tablet anu pangahirna. Anjeun tiasa mésér Zinthromax online ngalangkungan dealer halaman wéb anu disatujuan sapertos Farmasi RXS.

 

Kumaha Zithromax jalan?

Azithromycin kagolong kana kelompok antibiotik macrolide. Tujuan utama Zithromax tina antibiotik ieu nyaéta pikeun ngubaran inféksi anu béda dina awak manusa anu disababkeun ku baktéri.

Bahan utama Zithromax nyaéta Azithromycin anu nyegah baktéri anu rentan tina tumuh ku ngaganggu sintésis protéinina. Dina kasus anu utami ubarna ngirangan baktéri kana jumlah anu teu jelas anu tiasa dianggurkeun. Nanging, kaseueuran baktéri aya dina awak urang salami kahirupan sabab sistem imun parantos dianggo mékanisme panyalindungan awak tina baktéri anu nyababkeun peradangan inféksi.

 

Naha Zithromax diresepkeun?

Hiji bisa mésér Azithromycin pikeun ngubaran gangguan-gangguan ieu: inféksi pernapasan, panyakit anu ditularkeun séks, inféksi ceuli sareng inféksi kulit. Zithromax tiasa dianggo boh déwasa boh murangkalih. Obat ieu sanggup ngubaran radang paru-paru, inféksi ceuli tengah, corétan tikoro sareng tonsilitis di murangkalih. Zithromax bakal ngubaran ngan ukur inféksi baktéri, tapi henteu ngan ukur viral, janten anjeun teu tiasa nganggo Azithromycin pikeun ngubaran kaayaan sapertos flu atanapi pilek biasa.

 

Naon efek samping Zithromax?

Kabeneran, teu aya seueur efek samping anu aya hubunganana sareng antibiotik ieu sareng kaseueuran anu tiasa kajadian biasana hampang. Sababaraha urang bakal ngalaman nyeri sirah, diare, burih kesel, kabebeng, sareng efek samping cahaya anu mungkin, tapi henteu serius pisan. Nanging, anjeun tiasa ningali sababaraha efek samping anu langkung serius upami anjeun nginum obat anu béda dina waktos anu sami anu négatip négatip sareng Azithromycin.

 

Naon dosis Zithromax anu saé?

Azithromycin sayogi salaku tablet atanapi dina bentuk gantung lisan, kalayan dosis tunggal dimungkinkeun aya. Éta ogé tiasa dikaluarkeun salaku suntikan intravena atanapi salaku bagian tina leyuran ophthalmic pikeun ngubaran inféksi panon. Kisaran tablet nyaéta dosis tina 250 mg dugi 500 mg. Zithromax sayogi ngan ukur dina bentuk tabel.

Azithromycin tiasa dicandak duanana kalayan sareng tanpa tuang sabab anu terakhir henteu mangaruhan kana efektivitasna. Nanging, disarankeun pikeun nyandak éta kalayan tuangeun ringan upami anjeun ngalaman burih.

Dosis anu disarankeun pikeun jalma déwasa dimana waé antara 500 sareng 2,000 mg gumantung kana jinis sareng parah inféksi. Biasana dikaluarkeun sakali sapoé sareng pangobatan biasana pondok, henteu langkung ti lima dinten. Biasana, dosis anu munggaran nyaéta ngalakukeun dua kali salaku perlakuan "shock".

 

Nginum obat naon waé anu berinteraksi sareng Zithromax?

Peta antibiotik ieu tiasa kapangaruhan ku sababaraha rupa ubar. Anjeun kedah ngawartosan spesialis Podomoro anjeun ngeunaan sadaya pangobatan anu anjeun lakukeun ayeuna, khususna ieu di handap: diazepam (Valium); pimozide (Orap); alprazolam (Xanax); karbamazepin (Tegretol, Carbatrol); digoxin (Lanoxicaps, Lanoxin); fenitoin (Dilantin); theophylline (Theo-Dur, Theolair, Theochron); siklosporin (Sandimmune, Neoral); warfarin (Coumadin, Jantoven); midazolam (Ayat); triazolam (Halcion). pameungpeuk saluran kalsium: felodipine (Plendil), diltiazem (Cardizem, Cartia), verapamil (Covera, Isoptin, Calan, Verelan), nifedipine (Procardia, Nifedical); Pangobatan HIV: nelfinavir (Viracept), saquinavir (Invirase), ritonavir (Norvir); antibiotik: eritromisin (EES, E-Mycin), klaritromisin (Biaxin) jeung sajabana; ubar ergot: ergotamine (Ercaf, Ergostat, Cafergot, Medihaler, Wigraine), methysergide (Sansert), dihydroergotamine mesylate (Migranal Nasal Spray, DHE); Pangobatan nurunkeun koléstérol: atorvastatin (Lipitor), lovastatin (Mevacor), simvastatin (Zocor).

 

Naon anu pancegahan ngeunaan Zithromax?

  • Sensitipitas kulit

Ubar ieu tiasa ngajantenkeun kulit anjeun langkung peka ku panonpoé. Upami anjeun ka luar ruangan, anggo pakean anu ngalindungan sadaya bagian awak anjeun, topi, sareng sunscreen. Entong ngagolér dina ranjang samak atanapi nganggo lampu matahari atanapi bilik tan.

  • Kakandungan sareng tuangeun payudara

Obat ieu sigana moal ngarugikeun orok anu dikandung. Tapi upami anjeun reuneuh, atanapi janten hamil nalika diubaran ku Zithromax, wartosan ka dokter. Pangobatan ieu tiasa ngotoran susu ibu ku sabab kitu résiko nyusu kedah dibahas sareng ahli médis.

 

Dimana kuring tiasa mésér Zithromax?

Upami anjeun kaserang gejala chlamydia sareng anjeun hoyong lega tina beban ieu anjeun parantos réngsé dina halaman wéb anu leres!

Anjeun tiasa mésér Azithromycin online di Farmasi RXS. Kami gaduh apoteker anu kadaptar anu ngajantenkeun mésér Zithromax online aman, merenah sareng gancang. Kami nyayogikeun produk kualitas luhur, palanggan kelas dunya, nilai anu saé pikeun artos sareng kami ngabagéakeun eupan balik anjeun. Tujuan utama urang nyaéta kaséhatan sareng kapuasan anjeun.

Ka sadaya klien anu mésér Azithromycin ti kami, kami masih mamatahan aranjeunna pikeun nganjang ka GP lokal pikeun diuji. Konsultasi dokter "off-line" sok langkung saé kéngingkeun diagnosis sareng pangobatan anu pas pikeun masalah anjeun.

 

Naha kuring kedah mésér Zithromax online?

Apoték lokal anjeun bakal nawiskeun anjeun mésér Zithromax dina harga anu parantos ditangtukeun ku pasar. Kami, nanging nawiskeun anjeun mésér Zithromax mirah tanpa resép online. Kami ngartos yén henteu pikaresepeun pikeun ngobrol sareng dokter sareng apotéker anjeun ngeunaan masalah kaséhatan anu hipu.

Henteu ngan ukur raoseun mesen Zithromax online tapi ogé karusiahan anjeun tetep. Parantos ratusan konsumén percanten ka kami mésér Zithromax tina.

 

Ka anjeun ...

Chlamydia mangrupikeun panyakit anu paling sering dilaporkeun baktéri anu ditularkeun séksual di Amérika Serikat Amérika. Basa maneh mésér Zithromax anjeun tungtungna tiasa merangan Chlamydia saé!

Jutaan jalma saalam dunya mésér Zithromax sabab éta antibiotik pang kuatna anu dianggo pikeun pangubaran rupa-rupa panyakit tepa dina ubar. Antibotic ieu mangrupikeun ubar anu ramah anggaran. Éta lumayan pikeun jalma tingkat tingkatan naon waé. Dupi anjeun kersa mésér Azithromycin? Hayu urang terang dina bagian komentar di handap!

informasi tambahan

Miligram

100 Miligram, 250 Miligram, 500 Miligram

Pél

30 Pél, 60 Pél, 90 Pél, 120 Pél

Harita

Aya can aya resensi.

Jadilah yang pertama mengulas "Beuli Zithromax"

Email alamat anjeun teu bakal dipedar.

Pilih lapangan anu bakal ditingalikeun. Batur bakal disumputkeun. Sered sareng leupaskeun pikeun nyusun urutan.
  • gambaran
  • SKU
  • Peunteun
  • harga
  • ancoan
  • kasadiaan
  • Tambihkeun kana karanjang
  • gambaran
  • eusi
  • beurat
  • dimensi
  • informasi tambahan
  • atribut
  • Atribut Adat
  • widang adat
ngabandingkeun
Hajat 0