sorot

  • Arrivals New
  • obral
  • Barang panas

Mésér Xanax

$199.00 - $599.00

atra
atra
N / A
Merek :: Xanax

gambaran

Mésér Xanax pikeun ngirangan setrés sareng kahariwang! Xanax mangrupikeun ubar psikiatrik anu paling resep di dunya. Parantos +2500 juta palanggan bagja mésér Xanax ti kami sareng kami terang kunaon. Éta panginten pangobatan anti karesahan anu pangsaéna di dunya!

Mésér Xanax sareng ngeureunkeun kahariwang sareng panik anjeun pikeun saé! Upami anjeun ngaraos parantos nyobian naon-naon pikeun ngaleungitkeun kahariwang anjeun tanpa nampi hasil anu dipikahoyong, maka tong asa-asa - kami nampi anjeun katutup.

Farmasi RXS parantos janten panyayogi Xanax anu dipercaya salami ampir 20 taun sareng urang tiasa bangga nyarios yén urang luar biasa ngalakukeun hal-hal anu leres. Kalayan kami anjeun dina panangan anu saé!

Kumargi kitu, sateuacan anjeun mésér Xanax, urang ngaraos penting yén anjeun terang kumaha pangobatan kahariwang ieu jalan, naon efek samping sareng résiko na kumaha anjeun tiasa nyalindungan diri. Urang nutupan sadayana ieu sareng seueur deui dina pedaran tulisan anu dipanjangkeun di handap ieu.

 

Naon ari Xanax?

Xanax mangrupikeun nami dagang pikeun ubar alprazolam. Hal ieu digunakeun dina pengobatan gangguan kahariwang sareng gangguan panik. Hal ieu diklasifikasikeun kana grup obat benzodiazepine, sapertos diazepam, lorazepam sareng clonazepam. Xanax ngandung sipat analgesik, hipnotik, rorongkong otot sareng sipat antikonvulsan. Éta mangrupikeun benzodiazepin anu paling seueur dianggo sareng ogé henteu disalahgunakeun di pasar Inggris kusabab gampang kasadiaanna.

Éta ngandung bahan kimia ieu; 8-chloro-1-metil-6-phenyl-4h-s-triazalo. Éta ogé tiasa ngandung sababaraha bahan sanésna, sapertos aci jagong, selulosa, natrium docusate, magnesium stearate, laktosa, silikon dioksida sareng natrium benzoat.

 

Naon Xanax XR?

Xanax XR henteu sanés mangrupikeun bentuk ningkat tina variasi mérek. Seueur dokter nyebat Xanax XR mangrupikeun bentuk umum tina aslina sareng pandanganana leres. Pél Xanax XR dilarapkeun salaku ngalambatkeun ubar anu nguatkeun sareng sayah pikeun ngaleungitkeun sadaya gejala déprési atanapi karesahan karesahan. Dina sababaraha kasus, Xanax XR ogé disarankeun pikeun ngarawat déprési klinis.

 

Naon bedana Xanax sareng Xanax XR?

Kusabab harga pasar rata-rata Xanax XR langkung handap dibandingkeun sareng versi mérek, kaseueuran pangguna resep fitur anu khas tina 2 persiapan ieu. Bahkan aya papan pesen anu didaptarkeun pikeun topik ieu tapi nyatana ngan aya hiji bédana anu signifikan antara Xanax sareng Xanax XR, kecuali harga. Pél Xanax nyerep sakaligus sareng mimiti meta sababaraha menit saatos ngaleyurkeun getih bari aya waktos anu diperyogikeun pikeun Pél Xanax XR ngamimitian mangaruhan CNS. Ieu ngandung harti yén pangaruh alprazolam dikonsumsi dina tablet Xanax XR bakal langkung lami. Biasana hiji tablet Xanax XR tiasa ngagentos kakuatan 3 pél bar bar.

 

Dina bentuk anu Xanax sumping?

Alprazolam sayogi dina bentuk tablet atanapi kapsul. Éta ngagaduhan 4 jinis dosis; 0.25 mg, 0.5 mg, 1 atanapi 2 mg. nembongan dina tilu warna anu béda, 0.5 mg beureum, 1 mg biru ngora sareng duanana 0.25 g sareng 2 mg gaduh warna bodas. Xanax XR ngagaduhan warna nyalira.

 

Naon anu Xanax lakukeun?

Jalma anu ngagunakeun ubar ieu sacara rekreasi, atanapi tanpa resép ti dokter, nyatakeun yén éta ngajantenkeun aranjeunna tenang, santai sareng ngagoda. Ieu tiasa nyababkeun bobo atanapi bobo salami sababaraha jam. Épék ieu tiasa ngabantosan gejala kahariwang sareng ngarobih kumaha awak anjeun ngarobih kahariwang atanapi setrés.

Sababaraha jalma anu teu biasa nginum atanapi anu nginum dosis anu langkung luhur parantos ngalaporkeun kaleungitan ingetan atanapi hideung. Aranjeunna nyarios yén aranjeunna henteu tiasa émut naon anu kajantenan ka aranjeunna. Sacara umum urang tiasa nyarios yén épék langkung kuat nalika nyandak dosis anu langkung luhur.

Naha Xanax diresepkeun?

Benzodiazepine ieu sacara klinis kabuktosan janten ubar mujarab pikeun pengobatan gangguan panik; nanging, éta ngan ukur tiasa dianggo pikeun waktos anu pondok. Éta ogé langkung resep pikeun pengobatan GAD (urutan kahariwang umum) sareng SAD (gangguan kahariwang sosial) sareng ogé gangguan kahariwang anu parah. Éta mangrupikeun ubar anu gancang sareng épék na dihontal ngan ukur 1-2 jam saatos dikonsumsi.

Mangrupikeun kanyataan anu dipikaterang yén éta tetep mangrupikeun salah sahiji pangobatan anu paling populér pikeun nyampurkeun kahariwang sareng déprési. Ieu mangrupikeun pangobatan anu ditetepkeun sacara lega anu ditugaskeun dina 90 persén kasus anu patali sareng kahariwang ku dokter ti saprak 1970 nalika ubar ieu mecenghul di pasar. Upami anjeun didiagnosis ku kahariwang atanapi gangguan panik sareng anjeun hoyong ngungkulanana gancang-gancang, anjeun panginten moal mendakan agén antianxsociity anu langkung saé tibatan anu ieu.

Seueur jalma ngabandingkeun antidepresan sareng bénzodiazepin anu béda - grup pangobatan Xanax kagolong. Xanax mangrupikeun benzodiazepine UK anu paling laris sareng dianggap antidepresan pangkuatna anu dianggo pikeun nyampurkeun panik panik, phobias, déprési anu patali sareng kahariwang sareng bahkan insomnia.

 

Pamakéan Xanax pikeun gangguan panik

Serangan panik tiasa diperhatoskeun ku gejala sieun anu teu tiasa dijelaskeun atanapi panik anu kaleuleuwihi sapertos nyeri dina dada, seueul, kesang, sieun maot, palpitasi atanapi kasusah dina napas. Disarankeun milari bantosan médis sabab tanda-tanda ieu ogé tiasa janten gejala tina karusuhan anu berkembang.

Pikeun ngubaran kaayaan sapertos kitu, anjeun tiasa ngamimitian nganggo 1mg Xanax (dina 2-3 saham anu sami dina sapoé) salami 3 minggu teras didatangan ahli terapi anjeun pikeun milarian terang naha pangobatan ngabantosan gejala sareng nungkulan serangan panik.

 

Pamakéan Xanax pikeun gangguan kahariwang

Sacara tradisional dokter nyarankeun ngagunakeun éta pikeun kahariwang sareng déprési. Anjeun tiasa sacara gampang mikawanoh gangguan. Éta dicirikeun ku perasaan kahariwang anu luar biasa sanaos kaayaan gaya hirup. Disagigireun ti éta, aranjeunna tiasa tahan langkung ti satengah taun. Gejala kahariwang sareng déprési sanés mangrupikeun ketegangan otot, tingkat denyut jantung anu ningkat, sungut garing, diare, henteu tenang, kantun kaleuleuwihi, jengkel sareng sering ngijih. Dina kombinasi sadayana gejala ieu tiasa janten tanda tumekna karusuhan karesahan.

Mimiti ngubaranana nganggo 1mg dosis harian Xanax (nyandak hiji 0.5 mg pill dua kali per dinten). Dosis maksimum henteu kedah ngaleuwihan 2mg per dinten. Langkung pikaresep pikeun nganjang ka dokter pikeun ngawaskeun kaayaan anjeun salami dua minggu mimiti terapi.

 

Pamakéan Xanax pikeun SAD

Pangobatan ieu ogé tiasa dijantenkeun terapi anu kuat pikeun ngubaran gejala gangguan kahariwang sosial atanapi SAD. Numutkeun data statistik, langkung ti 13 persén populasi dunya sangsara tina jenis karusuhan karesahan sapertos kieu. Éta dicirikeun ku gejala parna sareng pengkuh sakumaha sieun kontak panon, sieun diajak ngobrol jalma teu dikenal, kahariwang kuat ngeunaan ngahinakeun, panik ngeunaan kajadian anu bakal datang dimana jalma kedah pendak sareng jalma anyar atanapi ningali tempat anyar.

Pikeun ngahindarkeun gejala émosional sareng bahkan fisik SAD ieu disarankeun nyandak 2mg Pél Xanax per dinten salami 3 bulan.

 

Pamakéan Xanax pikeun gangguan bipolar

Sapertos seuseueurna benzodiazepin disarankeun salaku pangobatan anu mujarab pikeun gangguan bipolar. Éta dianggap salaku salah sahiji panyakit anu patali sareng kahariwang anu paling parah dicirikeun ku ayun-ayunan parah sareng déprési manic.

Gigireun Xanax, Klonopin ogé tiasa dianggo pikeun ngubaran kahariwang. Éta praktis idéntik, tapi Xanax pasti langkung épéktip tibatan Klonopin nalika diperyogikeun ubar anu stabil-aman sareng kuat pikeun penderita gangguan bipolar.

 

Pamakéan sanés label-label Pil Xanax sanés

Sanaos kagunaan tradisionalna anjeun tiasa sami-sami ngalarapkeun benzodiazepine ieu pikeun kahariwang sareng insomnia kumargi ubar ieu tiasa dianggo kalayan sampurna sakumaha pil tidur (salah sahiji panggunaan "off-label" anu paling populér). Salaku tambahan kana insomnia ubar ieu dikonsumsi pikeun ngaleungitkeun sapertos gangguan fisik sareng psikologis sapertos sabagean:

  • Karusuhan dysphoric premenstrual
  • Agitation
  • Fibromyalgia

 

Dosisna beda-beda gumantung kana parahna karusuhan sareng kaistiméwaan masing-masing pasién. Salaku conto, anjeun tiasa mésér pél 1mg Xanax sareng nyandak hiji bar per dinten pikeun ngubaran fibromyalgia, sedengkeun pikeun ngubaran kahariwang anjeun kedah ngaleuwihan dosis sadidinten janten 2 mg.

Obat ieu lumayan épéktip dina merangan sababaraha gangguan anu patali sareng kahariwang. Upami anjeun nganggo pangobatan ieu leres anjeun bakal ngatur pikeun nyanghareupan kahariwang anjeun atanapi panik serangan pikeun waktos anu lami.

 

Naon efek samping Xanax?

Mangrupikeun salah sahiji bénzodiazepin anu kuat - kelas ubar anu ngalambatkeun sistim saraf, ngabalukarkeun tenang sareng rélaxasi. Sareng jalanna gancang, sareng sigana efek sampingna terbatas. Henteu héran, éta populér pisan, dianggo bahkan ku jalma anu sigana paling suksés sareng sahenteuna butuh. Hanjakalna, panggunaan jangka panjang na tiasa ngakibatkeun masalah serius. Benzodiazepines paling saé dianggo pikeun masalah perawatan jangka pondok, sareng dukungan umum pikeun pengobatan karesahan sareng gangguan panik. Upami teu kitu anjeun résiko ngagaduhan efek samping serius.

 

Efek samping Xanax anu paling nyebar

Pangobatan ieu tiasa nyababkeun ubar keur nengtremkeun, masalah mémori, sareng déprési anu parah malahan tiasa ngajadikeun parah. Éta tiasa berinteraksi sareng alkohol anu bahaya, kumargi duanana sedatif.

Anggo jangka panjang pakait sareng karusakan kognitif alit. Ieu ngandung harti yén éta bakal ngakibatkeun potensi réduksi kecerdasan sareng kamampuan nengetan sareng konsentrasi. Éta ogé tiasa nyababkeun leungitna ingetan.

Ngeunaan konsékuansi négatip fisik, efek sampingna kirang tibatan ubar-ubaran baheula sapertos ubar barbituric.

 

Efek samping Xanax sareng poténsi effikasi

Benzodiazepine ieu saé pisan dina merangan kahariwang. Ku alatan éta, asup akal pikeun ngagunakeun éta pikeun insomnia jangka pondok kusabab kahariwang, sareng manajemén jangka pondok tina kahariwang. Di sisi anu sanésna, ubar sanésna paling saé pikeun sababaraha jinis masalah jangka pondok, ogé sareng tahapan panggung.

Éta tiasa dianggo pikeun panik sareng karesahan karesahan, sareng nunjukkeun sababaraha kamampuan pikeun digawé dina kaayaan sapertos kitu - tapi meureun aya pilihan anu langkung saé anu peryogi langkung waktos pikeun jalan. SSRI tiasa dianggo langkung saé sareng kirang résiko, sareng ku sabab kitu mangrupikeun perlakuan anu disarankeun. Ogé, penting pikeun henteu mopohokeun pentingna latihan sareng terapi pikeun ngarawat kaayaan ieu kalayan henteu efek samping.

 

Kecanduan narkoba sareng ditarikna salaku efek samping Xanax parna

Anjeun tiasa nganggo pangobatan ieu kanggo waktos anu lami pikeun pengobatan kahariwang, pikiran anu teu pikaresepeun sareng disorientasi. Masalah anu jarang tapi langkung serius nyaéta overdosis, kecanduan, kejang sareng psikosis.

Éta ogé tiasa nyababkeun déprési parah, upami hiji jalma lirén ngadadak saatos panggunaan jangka panjang. Éta ogé dianggo pikeun tujuan rekreasi ku pecandu narkoba, sapertos nyampur sareng ubar sapertos ganja, heroin atanapi alkohol kanggo nambihan pangaruh ubar-ubaran ieu, anu ngabahayakeun pisan pikeun kaséhatan anjeun.

Salah sahiji salah paham anu panggedéna diantara anu nyalahgunakeun narkoba sareng pecandu nyaéta kalakuan aranjeunna henteu mangaruhan batur salain dirina. Nalika kecanduan narkoba mangaruhan pangguna sacara fisik sareng méntal, anggota kulawarga sareng réréncangan ogé kapangaruhan pisan ku pecandu.

Éta tiasa nyababkeun galur méntal sareng fisik ka anggota kulawarga sareng nyiptakeun lingkungan bumi anu mumusuhan ogé. Henteu janten masalah upami ubar anu dipilih individu mangrupikeun narkotika, ubar jalanan, alkohol atanapi bahkan ubar resép, aya épék pikeun saha waé di sakuliling kacanduan.

Seringna, pasién bakal ngarobih pitunjuk dokter sareng ningkatkeun asupanna tanpa milari nasihat médis. Butuh langkung ti 24 jam pikeun nginum obat ieu pikeun ngalirkeun aliran getih, janten upami hiji jalma ningkatkeun dosisna, kasabaran bakal ngawangun sareng kecanduan tiasa kajantenan. Pasén henteu deui nginum obat pikeun merangan gejala kahariwang atanapi gangguan panik anu sanés tapi sanés ngalakukeunana janten raos normal.

 

Gejala kecanduan Xanax tiasa:

  • Parasaan bunuh diri
  • rarasaan kateken
  • Guligah sareng parasaan mumusuhan

 

Ieu tiasa ngajantenkeun interaksi sareng jalma sanés sesah pisan. Disayogikeun nyaéta sababaraha cara kecanduan jalma tiasa mangaruhan jalma anu dipikacinta.

 

Dupi abdi tiasa overdosis dina Xanax?

Overdosis Xanax henteu dipikaresep, tapi pastina tiasa, utamina upami anjeun nyandak benzodiazepine ieu sareng ubar atanapi pangobatan anu sanés. Kaseueuran overdosis kajantenan sareng pangobatan nyeri opioid. Campur alkohol sareng Xanax ogé tiasa fatal.

Upami anjeun overdosis dina Xanax, anjeun tiasa ngalaman efek samping anu parna. Sanajan efek sampingna hampang, éta pasti disarankeun pikeun milari bantosan médis.

 

Gejala overdosis Xanax tiasa kalebet:

  • Drowsiness
  • Kaayaan mental dirobah
  • ucapan Slurred
  • Ngarasa bingung
  • Koordinasi goréng
  • Réduksi diréduksi
  • Takan
  • tilar dunya

Benzodiazepines kedah pernah dicandak diluar panon anu waspada ti dokter atanapi ahli kaséhatan. Malah teras, anjeun kedah ati-ati nalika nyandak. Entong dicampur sareng obat atanapi alkohol sanés. Alprazolam mangrupikeun zat psikoaktif anu tiasa gampil ngakibatkeun nyiksa. Rékréasi, sareng panggunaan anu sanés nonmedis, tiasa picilakaeun bahkan panginten ngakibatkeun overdosis anu berpotensi ngancam kahirupan.

 

Naon pancegahan ngeunaan Xanax?

Anggo jangka panjang tiasa nyababkeun masalah kecanduan. Éta ogé ngandung sababaraha efek samping. Peryogi khusus diperyogikeun, upami anjeun ngagaduhan glaukoma sudut sempit, panyakit ati, apnea bobo, masalah pernapasan, kecanduan alkohol atanapi alergi kana obat-obatan benzodiazepine, sabab éta tiasa nganyenyeri kaayaan anjeun.

Ogé, diperyogikeun perawatan khusus sateuacan nyayogikeun ka barudak anu langkung alit ti 18 atanapi sepuh. Sapertos sadayana ubar benzodiazepine anu sanés, éta panginten tiasa gaduh sababaraha épék, sapertos kakantun, pusing, visi kabur, keteg jajantung anu laun, kasusah nyarios atanapi leumpang sareng teu eling. Épék ieu tiasa kajantenan khususna pikeun jalma sepuh. Entong nyetir atanapi ngalakukeun naon waé anu meryogikeun jalma waspada. Awéwé hamil kedah ulah aya anu nyandak benzodiazepin nalika kakandungan, sabab éta tiasa nyababkeun cacat dina orok, sapertos malformasi fisik, masalah pernapasan atanapi gejala ditarikna. Ogé kedah dijauhan ku awéwé anu ngabandungan orok, sabab éta tiasa ditransferkeun ngaliwatan susu ibu. Hindarkeun alkohol nalika nyandak Xanax sabab ubar ieu tiasa ningkatkeun pangaruh alkohol dina awak anjeun.

Tetep disimpen dina suhu kamar tina panas sareng beueus. Éta kedah dikonsumsi saluyu sareng arah dokter anjeun, sanaos anjeun tiasa mésér Xanax tanpa diresepkeun. Ngabahas sagalana sareng dokter, perawat atanapi apotéker sateuacan nyandak. Entong nyandak langkung ti resep ka anjeun. Entong overdose atanapi nambihan atanapi ngirangan jumlah dosis nyalira. Upami anjeun sono dosis, candak éta saatos anjeun émut.

Hindarkeun nyampur éta sareng ubar sanésna kusabab éta tiasa nyababkeun interaksi négatip khususna sareng ubar analgesik sanés. Interaksi ubar bahaya pisan pikeun kaséhatan anjeun. Jaga aman ti jalma sareng barudak sanés.

 

Dupi abdi tiasa mésér Xanax online?

Henteu aya deui kabutuhan pikeun nganjang ka panyadia kasehatan atanapi apoték anu pang caketna sareng ngajelaskeun naha anjeun hoyong mésér Xanax sabab kami nawiskeun sadayana dina hiji solusi online. Internét parantos janten sumber pikeun mésér Xanax online. Apoték wéb sakumaha anu ditawarkeun ku urang ka mésér Xanax online dina sagala rupa kaunggulan. Nyandak pilihan pikeun mésér Xanax ti apoték internét kami mangrupikeun kaputusan anu pas upami anjeun ngahargaan kanyamanan sareng jasa kualitas luhur balanja Internét. Kerahasiaan data pribadi anjeun sareng eusi urutan online anjeun dijamin.

 

Dupi abdi tiasa mésér Xanax tanpa resép?

Poe ieu nalika sacara praktis sadayana ngagaduhan komputer pribadi aya seueur pilihan anu sayogi mésér Xanax online tanpa resep sareng tanpa aya masalah. Nalika linggih dina korsi nyaman anjeun anjeun tiasa mesen sareng, dina sababaraha dinten, kéngingkeun pil mérek aslina atanapi anu langkung mirah (henteu kirang épéktip) versi generik alprazolam anu ogé dumasar kana bahan aktif utama. Kami mastikeun yén anjeun bakal kéngingkeun pesenan ku Xanax bar gancang-gancang. Ogé kami ngajamin yén eusi parsél anjeun sareng data pribadi anjeun bakal tetep rahasia.

 

Terserah anjeun…

Hirup kalayan hariwang tiasa matak pikasediheun. Untung anjeun henteu kedah ngalangkungan éta deui! Anu anjeun peryogikeun nyaéta Xanax sakedik sareng anjeun bakal sampurna. Mésér Xanax sareng mimitian hirup tanpa wates!

Farmasi RXS mangrupikeun apoték layanan pinuh anu nganteurkeun sagala rupa pangobatan kana panto anjeun, tujuh dinten saminggu. Naon anu ngajadikeun urang béda ti apoték séjén? Urang ngan saukur nyobian langkung seueur! Di luhur tina éta kami mastikeun privasi sareng kawijaksanaan nalika anjeun mésér Xanax ti urang. Naon kajadian di dieu, tetep di dieu.

Naha anjeun milarian mésér Xanax 0.25mg, 0.5mg, 1mg atanapi 2 mg - urang ngagaduhan anu anjeun pilari! Kami cukup paduli ngan ukur ngirim anu PISAN PISAN!

informasi tambahan

Miligram

0.5 Miligram, 1 Miligram, 2 Miligram

Pél

30 Pél, 60 Pél, 90 Pél, 120 Pél

Ulasan (9)

4.56 rata-rata dumasar kana 9 peringkat.
  1. Desislava

    Kuring parantos nganggo Xanax ti saprak 1996. Abdi resep pisan. Éta parantos ngahemat kahirupan kuring sababaraha kali, kuring henteu kaétang. Kuring parantos ngalangkungan waktos anu sanés dina kahirupan kuring, dimana kuring kedah nginum 9mgs sadinten pikeun salamet tina serangan panik. Serangan abdi datang dina siklus. Kuring ngagaduhan aranjeunna ti saprak 7 taun sareng kuring ayeuna 39. Kuring bosen pisan ka aranjeunna sareng ngaraoskeun aranjeunna. Kuring ngagaduhan anu ageung dinten ieu salaku kanyataan. Kuring ngalangkungan mundur tina Lexapro. Kuring pernah tanpa Xanax kuring. Kantun mawa éta ngabantosan ngajaga serangan panik sakapeung. Upami kuring henteu gaduhna, kuring bakal ditingalkeun atanapi maéhan diri kuring ti baheula, sabab serangan panik henteu cara hirup.

  2. John

    Xanax parantos ngabantosan kuring pikeun tenang. Abdi leres-leres setrés (padamelan sadidinten, kuliah unggal dinten, orok alit) tapi henteu sadar yén dina waktos éta. Kuring gaduh sababaraha gangguan visual, utamina nalika, tungtungna, kuring tiasa bersantai. Abdi parantos ngalaman nyeri dada. GP kuring ngawartosan éta disababkeun ku setrés sareng diresepkeun Xanax. Kuring kedah nginum dosis pangleutikna dina wengi (kuring nyetir). Abdi tiasa ningali bédana saatos sabulan sareng kuring teraskeun salami deui sasasih. Kuring henteu ngalaman efek samping.

  3. Gamas

    Hai sadayana nami abdi Sheila. I am a x-Xanax taker. Abdi parantos nyandak xanax 4 3thn. Kuring éta dina 5 1mg sapoé diturutan dokumén kuring. Kuring resep bal-balan biru kuring (éta naon anu urang nyauran aranjeunna di jalan) Pokokna anjeun peryogi kauninga aranjeunna r pisan adiktif. Kuring ngandelkeun aranjeunna pikeun sagalana aranjeunna hirup abdi. Kuring kedah ngadamel pilihan Xanax atanapi kahirupan kuring. Xanax dikawasa kuring henteu ngagaduhan kendali. Kuring bakal kénging 150 sasasih prescibed ku dokumén kuring. Éta henteu cekap. Kuring mendakan aranjeunna di jalan anu bakal nahan kuring dugi ka ngeusian deui. Kuring bakal nyandak éta pikeun naon waé nalika kuring gugup, nalika kuring badé kaluar, nyetir sareng kusabab. Kuring nyandak aranjeunna janten kuring henteu meunang serangan. Teu sangka upami kuring tetep nyandak serangan-serangan jahat éta moal datang. Dok kuring. moal ngabantosan kuring kaluar tina éta Anjeunna ngan hoyong artos kuring sareng kanggo kuring tetep datang. Abdi hoyong pisan bantosan. Éta dugi ka titik dimana genep taun mah. sepuh bakal ningali kuring sareng nyarios ibu kunaon katingalina siga kitu. Anjeunna nyarioskeun perkawis panon kuring aranjeunna sok katingali siga kuring luhur. Kuring jadi kesel yén kuring kedah ngalakukeun hiji hal. Dokumén kuring moal ngabantosan kuring janten kuring angkat ka bapak kuring sareng anjeunna daék nulungan kuring. Kuring masihan pil kuring ka anjeunna sareng anjeunna mimiti ngerem na akhirna turun ka 16 pil. (Éta henteu kunanaon) sareng ngan ukur ngeureunkeunana. Abdi mendakan kuring deui dok. sareng anjeunna hariwang pisan yén kuring parantos nyandak anu seueur sareng kaget yén dokumén kuring. masih gaduh padamelan. Anjeunna nempatkeun kuring kana paxil sareng kuring ngaraos langkung saé pisan mood sareng kahariwang kuring dikontrol ku kuring. Kuring henteu ngagaduhan serangan deui. Janten ka sadaya jalma anu aya di xanax punten nyobian milarian anu henteu adiktif aya sababaraha diluar sana (prozac, paxil) Janten di dieu kuring 25 taun. panon lami sareng herang. hirup séhat sareng putra abdi henteu tiasa langkung bahagia. Oh abdi parantos kaluar xanax salami 3 bulan. sareng tong hoyong aranjeunna.

  4. Deborah

    Kira genep bulan ka tukang kuring indit ka rumah sakit kalayan naon anu kuring pikir éta serangan jantung. Abdi ngan ukur 24 taun sareng teu kantos ngalaman masalah kaséhatan anu serius. Dina waktos éta, kuring aya sababaraha bulan jauh tina mairrage sareng operasi anu parantos nekenkeun kuring rada, tapi henteu pisan. Pokokna, kuring pulang ti damel hiji dinten sareng ngaraos pikasieuneun. Teras… entos dimana-mana ... haté kuring ngaleupaskeun sababaraha ketukan anu masif sareng perasaan keuheul sareng pusing ngalangkungan kuring ... sapertos kuring dina kaayaan anu béda pisan. Henteu kantos ngalaman ieu, kuring panik sareng angkat ka ER… .dina waktos kuring asup kana ambulan anggota awak kuring kebas sareng kuring ngalaman nyeri parah dina beuteung luhur kuring ... Kuring ngalangkungan séri tés di rumah sakit sareng sadayana balik normal kecuali pottasium kuring low. Ieu masuk akal sabab kuring parantos damel 12 jam dinten éta sareng pasti déhidrasi sareng dikandung nutrisi. Kuring yakin diagnosis akhir memang serangan panik. Dina dinten-dinten ieu… parasaan balik…. Sanaos henteu sengit pisan. Tapi éta bakal ngawangun nalika siang sareng teras sababaraha kali kuring nembé kana "modeu panik" ... anu upami anjeun henteu kagunganana, ibarat aya anu némbak saklar teras ujug-ujug anjeun nuju dina uih, kaayaan anu teu tiasa dijelaskeun. Pikeun nyingetkeun ieu kuring bakal dugi ka intina. Akhirna kuring angkat ka psikiater anu siga yakin pisan yén kuring henteu kaserang gangguan panice. Kaayaan kuring ayeuna nyaéta kieu. Kuring nyandak xanx unggal dinten sareng nalika kuring ningali éta, kuring henteu pernah ngalaman gejala. Nalika éta ngantunkeun sistem kuring saatos sakitar 10 atanapi 12 jam, kuring mimiti lieur sareng sakumaha waktosna, sigana kamampuan kognitif kuring beuki turun, dugi ka dugi ka titik anu kuring raoseun tiasa diserang . Ayeuna biasana, teu ngarareunah ieu maksa kuring nyandak xanx anu sanés, teras 20 menit saatosna, abdi henteu kunanaon deui. Kahariwang kuring nyaéta henteu pernah aya waktos nalika xanax tiasa pareum sareng kuring rumaos normal. Naha kuring mikir ngeunaan éta atanapi henteu… nalika kimia éta kaluar tina sistem kuring, gejalana dimimitian. Aya hiji waktos kuring ngantepkeun resép kuring ka luar kota sareng henteu ngagaduhan aksés kana 48 jam. Dina waktos kuring kéngingkeun éta, kuring dina kaayaan anu pikaseurieun. Kuring henteu terang naon anu bakal kajantenan upami kuring ngan ukur lirén nyandakna, tapi ku damel sareng ayeuna sakola pascasarjana, kuring henteu ngalaman méwah pikeun nguji éta. Naha aya anu gaduh pangalaman anu sami? Kuring bakal ngahargaan naon waé jeung sagala pikiran dina masalah éta.

  5. Randy

    Barang ieu ngan ukur niupkeun kuring sareng épéktipitasna. Kuring henteu kantos sadar kumaha kahariwang kuring unggal dinten dugi ka kuring nyandak salah sahiji keajaiban alit ieu. Kuring henteu nyandak éta kecuali leres-leres diperyogikeun, tapi éta parantos masihan kuring kamampuan tetep tenang sareng sabar dina nyanghareupan kahirupan sapopoé tantangan. Salaku Ibu, ieu penting pisan pikeun kuring kusabab kuring hoyong janten conto anu saé pikeun anjeunna. Abdi henteu hoyong hiber tina gagang atanapi leungit napas ku serangan kahariwang unggal waktos aya kajadian. Anjeunna henteu kedah ngalaman kamampuan bawaan kuring pikeun kabebanan dina tetes hat. Sareng kuring henteu pantes hirup sapertos kitu. Kuring nyarankeun pisan ieu!

    Dokter kuring mimitina nulis resep kuring pikeun nyandak tilu kali sapoé kusabab kahariwang kuring ampir ngalemahkeun. Tapi kuring mendakan yén éta ngajantenkeun kuring ngantuk pisan nalika kuring henteu ngaraos hariwang, sahingga kuring nyandak éta dina dasar anu diperyogikeun. Éta gancang-lakonan, biasana dianggo dina 20 menit saatos.

  6. Sheila

    Abdi tiasa simpati sareng naon anu anjeun alami. Abdi ngalaman hal anu sami. Hiji-hijina kanyamanan kuring sumping nyaéta nalika kuring kaluar tina obat xanax. Sareng éta nyandak waktos. Kuring kedah dirawat di rumah sakit. Kuring bakal nyandak hiji sareng katingalina siga éta henteu ngajantenkeun naon-naon, teras kuring bakal némbongan anu sanés. Ieu lumangsung salami 4 bulan. Abdi dugi ka tempat anu kuring paranoid, bahkan henteu tiasa naék kana mobil. Kuring bakal cicing dina ranjang sadidinten panginten naon anu kajantenan kuring. Putra abdi tungtungna ngawartosan kuring kudu turun xanax. Aranjeunna nyandak ka rumah sakit sareng éta nalika kuring masih dina perjalanan hirup kuring. Kuring henteu nyobian nyingsieunan anjeun tapi kuring ogé moal ngabohong ka anjeun. Sateuacan kuring angkat ka rumah sakit, kuring lumpat ka ER sadaya waktos, kuring panik tetep. Pikasieuneun, kuring henteu kantos ngaraosan sapertos éta dina kahirupan kuring. Éta sadayana xanax. Saatos réngsé, kuring henteu kunanaon. Teu aya serangan panik deui. Sareng kuring ogé ngalaman déprési parna. Teu aya anu terang kecuali aranjeunna ngalangkungan nyalira. NOBODI.

  7. Twill

    Éta masih ngabantosan kuring kalayan serangan panik, sareng kahariwang. Éta med anu pangsaéna. abdi parantos ... pikeun kuring, éta ngan hiji anu tiasa dianggo., teu aya efek samping anu kuring alami. Éta parantos ngahemat nyawa abdi.

  8. Erin

    Leres, xanax jalan langsung nenangkeun kuring. Épéktip pisan. Sanaos kuring ngalangkungan waktos nalika serangan panik kuring parah pisan, kuring mendakan waktos-waktos anu henteu ogé jalanna. Tapi kuring mendakan yén xanax paling épéktip.

  9. lungguh

    Jauh sateuacan kuring nempatkeun Xanax sacara rutin, sababaraha tablet panginten tiasa nyalametkeun kapinteran kuring. Kira-kira 20 taun ka pengker saatos perjuangan pikeun ngajaga perkawinan kuring babarengan, teu nanaon kuring nyobian. Kuring émosional kacilakaan. Abdi henteu tiasa bobo, mikir sareng sababaraha kali kuring ngan ukur nurunkeun lantai.

    Kuring tungtungna angkat ka MD pikeun relief. Kuring mimiti nyaritakeun gejala kuring. Sateuacan kuring kalimat kadua kaluar tina sungut kuring anjeunna ngahontal pad Rx na sareng mimiti nyerat. Anjeunna masihan naskah kanggo Xanax nalika kuring nyarios ... ”Tapi… tapi… .tapi anjeun henteu acan nguping carita kuring.” Abdi nyandak tab anu bérés wengi éta sareng bobo sapertos orok (henteu kuring henteu baseuh popok abdi). Kuring nyandak satengah tab dinten énjing anu nempatkeun kuring deui dina jalur. Éta dugi ka sababaraha taun ka pengker nalika panyusutan kuring nempatkeun kuring pikeun serangan panik. Kuring nyandak éta unggal dinten sakumaha diperyogikeun pikeun kahariwang tinggi sareng serangan panik. Éta ngabantosan najong kutang.

    Di sisi handap, kuring mendakan fokus kuring janten langkung siga visi torowongan. Kuring janten kirang sadar kana lingkungan kuring. Kuring ngarasa kuring mundur ti kahirupan. Teu sangka éta ubar. Kuring terang ayeuna yén ku nyandak kamelang wae, kuring ngarasa ditarik, kasadaran kabeurangan. Hei, meureun teuing kasadaran sareng teuing rangsangan tiasa janten bagian tina masalah akar.

    Kuring kantos di Xanax 2,3, atanapi 4 kali sapoé sakedik sakitar sataun. Nalika kuring mendakan kumaha adiktifna éta, kuring nyungkeun alternatip. Nyusut abdi ngagentos ku ubar anu langkung selektif anu anjeunna pikagumbiraeun ... Klonopin. Abdi bageur. Kuring masih dina Klonopin. Hanjakalna, éta ogé adiktif, tapi éta pasti jalan.

Tambah review a

Email alamat anjeun teu bakal dipedar. widang dibutuhkeun nu ditandaan *

Pilih lapangan anu bakal ditingalikeun. Batur bakal disumputkeun. Sered sareng leupaskeun pikeun nyusun urutan.
  • gambaran
  • SKU
  • Peunteun
  • harga
  • ancoan
  • kasadiaan
  • Tambihkeun kana karanjang
  • gambaran
  • eusi
  • beurat
  • dimensi
  • informasi tambahan
  • atribut
  • Atribut Adat
  • widang adat
ngabandingkeun
Hajat 0