sorot

  • Arrivals New
  • obral
  • Barang panas

Mésér Xenical

$122.00 - $378.00

atra
atra
N / A
Merek :: Xenical

gambaran

Naha anjeun kantos heran kunaon sobat dalit anjeun kaleungitan beurat gancang sareng anjeun ngan tetep berjuang? Bahan rasiah na nyaéta Xenical (nami umum: orlistat). Bayangkeun kaleungitan 30% persén langkung gajih tibatan kalayan diet hungkul. Leres, 30% - tanpa ngalakukeun nanaon tambahan, ngarepkeun nyandak bantuan diet anu saé ieu. Sateuacan anjeun mésér Xenical, penting pikeun anjeun kumaha cara ubar ieu sareng naon efek samping orlistat. Salajengna éta tiasa ngabantosan kumaha kéngingkeun hasil anu pangsaéna tina orlistat. Di handap ieu kami bakal daptar hal anu paling penting anu anjeun kedah terang ngeunaan pil diet beurat magis ieu.

 

Naon ari Xenical?

Xenical, panghambat lipase, mangrupikeun anu munggaran tina kelas farmasi anu sanés anyar sanés CNS, terapi ubar sanés sistemik pikeun pangobatan obesitas.

 

Nalika anjeun kedah nganggo Xenical?

Xenical kedah dianggo ngan ukur nalika anjeun gendut atanapi kaleuwihan beurat. Ieu ngandung harti yén anjeun kedah ngagaduhan Body Mass Index (BMI) 30kg / m² atanapi langkung. Nanging, éta ogé tiasa dianggo ku pasién anu ngagaduhan faktor résiko sanés panyakit anu patali sareng obesitas, sapertos diabetes tipe 2, darah tinggi atanapi koléstérol tinggi. Panilitian parantos ngabuktikeun yén pél leungitna beurat ieu damel ningkatkeun tekanan darah tinggi, tingkat lipid ningkat sareng diabetes tipe 2. Ieu mangrupikeun hasil positip tina kaleungitan beurat ku pitulung pangobatan ieu.

Perlu aya umur di luhur 18 taun pikeun ngagunakeunana.

 

Naon bedana Xenical, Orlistat sareng Alli?

Xenical sareng Alli mangrupikeun pangobatan mérek. Orlistat mangrupikeun varian generik pangobatan ieu. Duanana ngandung bahan aktif anu sami sareng sami épéktip sareng médis sami. Nanging ubar generik biasana langkung mirah.

Béda sanésna, salian ti harga, nyaéta Alli 60 mg sayogi di loket bari kanggo Orlistat sareng Xenical 120 mg anjeun peryogi resép anu sah ti dokter.

Sadayana parantos kabuktosan efektif pikeun ngabantosan sababaraha urang kaleungitan pon sareng tetep bugar. Penting henteu kedah hilap yén anjeun kedah ngarobih gaya hirup anu penting sapertos diét anu séhat sareng rencana latihan pikeun ningali hasil anu diarepkeun.

 

Kumaha cara Xenical?

Xenical mangrupikeun panghambat lipase lambung sareng pankreas - énzim anu berperan penting dina nyerep gajih diet. Para ahli satuju yén kaleuwihan asupan kalori mangrupikeun komponén penting dina kamekaran obesitas, sareng pikeun seueur jalma, kaleuwihan gajih diet mangrupikeun komponén panggedéna tina kaleuwihan kalori ieu. Peta Xenical ngalawan lipase ngahambat nyerep sakitar 30% lemak anu didahar dina tuangeun, anu nyayogikeun defisit kalori tambahan pikeun penurunan berat badan sareng kontrol.

 

Kumaha kéngingkeun hasil anu pangsaéna tina Orlistat?

Kombinasi sareng Orlistat penting pikeun ngamimitian latihan sacara rutin sareng ngajaga diét anu séhat. Coba buka gim 30 menit sapoé pikeun ngamimitian, sahenteuna 5 dinten saminggu. Coba pikeun ngabakar kalori langkung seueur tibatan anu dikonsumsi. Salajengna pikeun latihan, diét sering diitung 90% tina perang. Coba turunkeun asupan gula sareng gajih anjeun sareng robihkeun pikeun tuangeun anu séhat sareng nutrisi. Kaleungitan beurat badan henteu gampang, tapi upami anjeun tetep motivasi sareng konsisten anjeun bakal ningali hasilna gancang-gancang.

 

Naon efek samping Xenical?

Dina uji klinis, henteu aya efek samping anu ngarugikeun anu kacatet. Pangaruh anu paling umum dilaporkeun nyaéta non-sistemik sareng utamina gastrointestinal, anu seuseueurna umumna hampang sareng samentawis sareng sering ditingali diantara pasién anu henteu nuturkeun rézim diet anu pas.

 

Naha Xenical leres tiasa dianggo?

Percobaan klinis ngalibetkeun ampir 5,000 penderita obesitas nalungtik hasiat Xenical nalika dicandak sasarengan sareng diet hipoklikoris hampang ngandung sapertilu tina sadaya kalori tina gajih. Xenical mangrupikeun hiji-hijina perlakuan anu dugi ka ayeuna parantos dievaluasi dina uji klinis dua taun pikeun leungitna beurat, pangropéa beurat leungit, pencegahan beurat meunangkeun deui sareng ningkat dina ko-morbidities kalebet hipertensi, dyslipidemia, toléransi toleransi glukosa sareng hyperinsulinemia dibandingkeun sareng diet nyalira .

 

Kumaha kuring kedah nyandak Xenical?

Persyaratan dosis Xenical anu disarankeun mangrupikeun kapsul 120mg tilu kali per dinten unggal tuang, atanapi kirang ti sajam saatos, pikeun hasil anu optimal sakumaha anu dicarioskeun dina labél.

Orlistat, bahan utama dina Xenical, nyegah nyerep 1/3 gajih diét dina tuangeun anu anjeun tuang, perlu anjeun nyandak kapsul ieu salami tuang atanapi sajam saatos. Upami anjeun bolos tuang atanapi tuangeun anu henteu ngandung gajih, anjeun henteu kedah ngonsumsi Xenical deui. Kusabab pél diét ogé nyegah nyerep vitamin, perlu pikeun anjeun nyandak multivitamin sahenteuna sahenteuna dua jam sateuacan atanapi saatos anjeun nyandak Orlistat. Nyandak multivitamin sakali sapoé bakal cekap dina ngagentoskeun vitamin anu henteu nyerep ku awak anjeun.

Upami anjeun hilap nyandak dosis salami tuang kanggo naon alesan, langkau dosis na lengkep sareng candak dosis anu leres sareng tuang anjeun salajengna. Dina kaayaan naon waé anjeun kedah ngaganda dosis anjeun. Nyandak langkung seueur tibatan dosis anu disarankeun teu acan kabuktian damel langkung saé atanapi gancang sareng anjeun ngan ukur tiasa ngarugikeun diri sareng program ku ngalakukeun éta.

Xenical teu kedah dicandak nalika diét ngandung langkung ti 30% gajih. Nyandak pél leungitna beurat nalika kandungan gajih tuang anjeun langkung luhur tibatan 30% tiasa ngakibatkeun efek samping. Kanggo ngamangpaatkeun pangobatan anjeun gajih, protéin sareng asupan karbohidrat kedah disebarkeun sacara merata dina tilu tuangeun utama anjeun per dinten.

Sanaos sarat dosis anu disarankeun mangrupikeun pél 120mg Xenical kalayan masing-masing tuangeun utama, unggal jalma béda sareng sarat dosis anjeun tiasa langkung handap atanapi langkung luhur. Salawasna turutan resép dokter anjeun sareng upami anjeunna nyarankeun anjeun nyandak dosis anu langkung luhur atanapi langkung handap tina anu disarankeun, turutan resép na.

 

Kalayan pangobatan naon Xenical berinteraksi?

Sapertos ubar-ubaran sanésna ogé mungkin pél penurunan beurat ieu tiasa berinteraksi sareng aranjeunna. Nalika dicandak sareng Cyclosporine éta tiasa nyababkeun turunna konsentrasi getih. Upami anjeun masih hoyong nyandak éta babarengan interval tilu jam kedah tetep antara asupan. Salajengna, Xenical tiasa ngirangan efektivitas kontraséptif oral. Kituna, aya kamungkinan kamungkinan anu résiko kakandungan dihoyongkeun. Métode kontrasépsi tambahan disarankan pikeun nyandak salami pangobatan anjeun.

 

Naon pancegahan ngeunaan Xenical?

Anjeun ogé dokter anjeun kedah ati-ati ngitung tambahan ngeunaan ngagunakeun pil diet ogé beuratna ngalawan résiko jangka panjang anu dipikaresep. Dokter médis anjeun ogé bakal mariksa riwayat kaséhatan anjeun, épék ngarugikeun kamungkinan sareng tindakan bulak balik poténsial pangobatan kontrol beurat sareng pil tambahan anu anjeun lakukeun. topi leungitna beurat tiasa ngabantosan anjeun kalayan pangropéa beurat, khususna upami anjeun neraskeun damel sacara rutin. Tapi ngajaga kiloan sakali anjeun parantos leupas tina éta mangrupikeun kahariwang anu awét. Sareng sanaos kerja keras anjeun, anjeun masih tiasa kéngingkeun deui jisim éta.

Upami anjeun badé ngamimitian ngonsumsi narkoba ngirangan beurat awak, pastikeun anjeun ngalakukeun sagala usaha dina latihan, ngarobih kabiasaan nutrisi anjeun sareng ogé ngarobih sadaya aspek gaya hirup sanés anu nyababkeun kaleuwihan beurat anjeun. Xenical sanés waleran anu gampang usaha pikeun ngirangan beurat awak, tapi éta tiasa dilakukeun salaku hartosna anu berharga pikeun ngabantosan anjeun tetep sareng gizi sareng adaptasi gaya hirup.

 

  • minum

Minuman alkohol ngandung jumlah kalori anu seueur. Kituna, éta henteu disarankeun pikeun ngonsumsi alkohol nalika ngalakukeun pangobatan Orlistat sabab éta bakal ningkatkeun asupan gula anjeun.

 

  • Kakandungan jeung breastfeeding

Sacara umum Xenical henteu disarankan pikeun ibu hamil atanapi nyusu kecuali aranjeunna bahaya kaleuwihan beurat. Aya cekap buktos anu nunjukkeun yén pangobatan ieu ngabahayakeun pikeun anak kusabab seueur efek sampingna.

 

Naon alternatif pikeun Xenical?

Sacara umum, aya sababaraha jinis pangobatan leungitna beurat kalayan resép. Jenis kahiji nyaéta napsu anu nolak. Nanging, Xenical kagolong kana jinis kadua sabab tiasa dianggo dina sistem pencernaan. Aya seueur Pél leungitna beurat pasar, tapi ngan ukur sababaraha diantarana anu disatujuan janten aman sareng épéktip. Orlistat mangrupikeun hiji-hijina ubar anu dilisensikeun pikeun pangobatan leungitna beurat di Inggris.

 

Ka anjeun ...

Kaleungitan beurat henteu gampang, tapi nalika anjeun mésér Xenical sareng ngagabungkeun sareng diét anu leres anjeun tiasa ngamimitian kaleungitan pon lumayan gancang. Tungtungna kéngingkeun hasil anu anjeun kantos impikeun.

Ogé hoyong ngabantosan babaturan kabugaran anjeun di gym? Ngan bagikeun sapotong eusi gaib ieu ngaliwatan média sosial!

Naon pangalaman anjeun sareng "pil ajaib" ieu? Hayu urang sareng anu sanésna terang kana bagian komentar di handap!

informasi tambahan

Miligram

60 Miligram, 120 Miligram

Pél

30 Pél, 60 Pél, 90 Pél, 120 Pél

Harita

Aya can aya resensi.

Jadilah yang pertama mengulas "Buy Xenical"

Email alamat anjeun teu bakal dipedar. widang dibutuhkeun nu ditandaan *

Pilih lapangan anu bakal ditingalikeun. Batur bakal disumputkeun. Sered sareng leupaskeun pikeun nyusun urutan.
  • gambaran
  • SKU
  • Peunteun
  • harga
  • ancoan
  • kasadiaan
  • Tambihkeun kana karanjang
  • gambaran
  • eusi
  • beurat
  • dimensi
  • informasi tambahan
  • atribut
  • Atribut Adat
  • widang adat
ngabandingkeun
Hajat 0