sorot

  • Arrivals New
  • obral
  • Barang panas

Mésér Viagra

86.00 - 358.00

atra
atra
N / A
Merek :: Viagra

gambaran

Naha anjeun salah sahiji jutaan anu hoyong mésér Viagra online? Kusabab kasihatan anjeun prioritas kahiji kami, kami hoyong anjeun terang yén aya sababaraha kanyataan penting anu anjeun kedah perhatoskeun sateuacan anjeun mésér Viagra online. Upami anjeun ngalaman lapses dina kahirupan séksual anjeun, punten, tong ragu atanapi ngajadikeun hirup anjeun langkung parah. Ngan ukur pél anu bakal ngubaran sadaya mamang anjeun sareng mulangkeun kahirupan séksual anjeun pikeun sajalan!

 

Naon ari Viagra?

Viagra, atanapi sildenafil, mangrupikeun pangaturan cacakan anu dianggo pikeun méréskeun masalah anu paling populér di masarakat modéren. Éta sayogi deui di 1998 sareng parantos ngabantosan jutaan sareng jutaan jalma pikeun méréskeun masalah séksna sareng ningkatkeun poténsi séksna. Sajumlah anu réa 20 juta jalma nyatakeun yén éta tiasa dianggo leres sareng kahirupan séks na parantos leres. Endah tapi leres, 9 tablet dikaluarkeun unggal detik sadunya. Langkung seueur panilitian anu dilakukeun pikeun ubar ieu tibatan dina pengobatan anu sanés pikeun kasusah degdegan.

Obat ieu mimitina diciptakeun pikeun ngubaran angina. Ti saprak éta parantos kapendakan ngagaduhan sababaraha kagunaan sareng dianggo salaku pangubaran alternatip pikeun hal-hal mulai tina hipertensi artéri pulmonal dugi ka panyawat jangkungna komo pikeun dianggo ku ibu hamil dina urutan nyingkahan preéklampsia. Sadaya kaayaan ieu nguntungkeun tina sildenafil sabab tiasa dianggo pikeun ningkatkeun aliran getih. Baca deui pikeun milari inpormasi langkung lengkep ihwal kumaha leres éta sildenafil tiasa dianggo sareng jinis-jinis presentasi anu tiasa dipendakan.

 

Naha aya Viagra umum?

Pangobatan umum dihasilkeun dina komposisi kimia vérsi mérek na. Sildenafil citrate mangrupikeun komponén konci dina vérsi generik Viagra. Generic Viagra ngagaduhan sipat farmakokinetik, farmakogénetik sareng farmakovigilansi anu sami sareng versi brand na.

Mékanisme tindakan Viagra generik sami-sami. Duanana versi mérek sareng umum dianggo pikeun ningkatkeun disfungsi erectile pikeun lalaki anu kaserang kaayaan ieu. Obatna nyalira sanés afrodisiak, tapi panggunaan sareng kamampuan dibalikkeun pikeun ngadégdasi ngadorong lalaki pikeun hubungan séks.

 

Naon anu dilakukeun Viagra?

Viagra ngabantosan 8 ti 10 lalaki upami dicandak leres dina total kadali dokter, janten penting pikeun nuturkeun sababaraha naséhat saderhana ngeunaan kelamin anu langkung saé kalayan pil ieu. Viagra ningkatkeun ereksi sareng kaseueuran lalaki kumaha waé lami aranjeunna merjuangkeun masalah ieu, henteu masalah sababna, sabaraha sering aranjeunna gaduh atanapi sabaraha yuswa aranjeunna. Henteu matak héran ngeunaan kanyataan yén Viagra mangrupikeun pangobatan anu paling resep pikeun masalah degdegan.

 

Kumaha jalanna Viagra?

Tablet Viagra dianggo ku ngahambat énzim phosphodiesterase tipe 5 (PDE5) anu aya dina tembok pembuluh darah dina sirit. Hal ieu ngamungkinkeun getih asup sareng cicing dina sirit, ngabantosan lalaki pikeun ngahontal degdegan anu suksés. Éta ningkatkeun aliran getih nalika diperyogikeun.

Anjeun kedah gumbira sacara séksual pikeun ngadégdég nalika anjeun nganggo. Upami anjeun henteu ngagaduhan stimulasi seksual maka ubar ieu moal ngabantosan anjeun. Pél éta sorangan henteu masihan degdegan. Viagra sanés afrodisiak atanapi hormon. Mangrupikeun ubar anu ngubaran masalah degdegan fisik sareng dianggo ku méntalitas anu séhat.

Sabaraha lami Viagra?

Anjeun tiasa ningali hasilna dina satengah jam. Éta damel sahenteuna 4 jam sareng muncak sakitar sajam janten anjeun tiasa nyandak waktos anjeun sareng ngararasakeun momen anjeun.

 

Naha Viagra aman?

Kaamanan penting pisan nalika anjeun nyéépkeun naon waé jinis ubar. Obat ieu parantos diuji sababaraha kali sareng parantos ngabuktikeun dirina salaku produk anu séhat dina sadayana. Ngaliwatan studi ngeunaan éta sareng pangalaman dunya nyata éta parantos kabuktosan kabuktosan ogé ditolerir. Viagra parantos diresepkeun langkung ti 600,000 kali sareng parantos janten "sobat anu dipercaya" pikeun lalaki sareng awéwé di Inggris.

 

Dina bentuk naon Viagra asup?

Viagra online sayogi dina sababaraha jinis format sareng dosis. Salaku conto, anjeun tiasa mendakan Viagra online di seueur apoték dina bentuk pil, tab lemes atanapi bahkan jelly. Aya seueur nami pikeun jinis Viagra generik anu murah, contona jelly tiasa dipendakan ku nami Kamagra sareng kadang dijual dina rasa anu béda. Dosis pikeun sildenafil mimitian ti 25 mg, teras 50 mg, sareng dosis pangluhurna nyaéta 100 mg. Pasén biasana mimitian jam 50 mg teras ningkatkeun atanapi nurunkeun dosisna gumantung kana hasil anu dialaman. Dosis anu langkung luhur tibatan 100 mg henteu disarankeun sabab efek samping tiasa janten teuing diucapkeun.

 

Kumaha cara nyandak Viagra?

Sildenafil langkung saé diserep ku awak nalika tuangeun rendah gajih dicerna sareng diet saimbang umum dijaga. Hidangan anu tinggi gajih tiasa ngalap burih, janten panyerepan pangobatan anu kirang ku awak. Salaku tambahan, konsumsi Viagra sareng alkohol sasarengan henteu dianjurkeun sabab éta tiasa ngakibatkeun paningkatan efek samping. Rutin, efek samping hampang upami aya pisan sareng henteu langkung lami ngan ukur sababaraha jam. Ieu tiasa kalebet nyeri sirah, seueul atanapi teu ngarareunah lambung, kamacetan, sareng siram. Nginum seueur cai ngabantosan nurunkeun kajadian efek samping ieu. Nanging, upami anjeun ngalaman visi kabur atanapi kabiruan nalika nyandak sildenafil, langkung saé lirén ngeureunkeunana sareng konsultasi langsung sareng dokter anjeun.

 

Dupi abdi tiasa mésér Viagra online?

Apoték online kami ngan ukur ngical pangobatan anu kabuktosan sacara klinis, disatujuan sareng hasil dianggo pikeun pangubaran ED di Inggris. Pangobatan urang minuhan standar kualitas paling luhur. Kami kerjasama ngan ukur pikeun panyatu dipercaya.

Kami parantos nampi reputasi apoték online anu dipercaya pikeun mangtaun-taun, sareng teras-terasan narékahan pikeun ngabenerkeun kapercayaan palanggan poténsial kami. Kami resep maca koméntar anu positip ngeunaan padamelan urang, sareng langkung resep nalika palanggan satia kami percanten ka kami deui-deui.

Saban dinten urang damel langkung ningkatna kualitas layanan kami pikeun menerkeun kapercayaan palanggan poténsial kami, sareng sacara sistematis dilegakeun daptar ubar ED anu épéktip, aman, sareng murah sapertos Viagra online kanggo dijual.

Pikeun mésér tablet Viagra online pikeun pangobatan disfungsi erectile, anjeun henteu kedah ngeusian kuesioner médis, ngajawab patarosan tukang ubar, nunjukkeun nami dokter anjeun atanapi nyayogikeun resép. Kiriman pesenan saderhana ngamungkinkeun pikeun mésér online dina sababaraha menit.

Tong ragu naroskeun ka apoték kami ngeunaan sababaraha rupa pangobatan pikeun ngubaran ED, sareng mesen formulir na, disarankeun pikeun anjeun pikeun hasil anu berhasil dina fungsi erectile.

Tablet sildenafil sitrat gampang dipésér sacara online. Penting pisan kumaha waé ogé yén saha waé anu mikir ngagunakeun sildenafil salaku perlakuan pikeun perawatan khususna konsultasi sareng panaséhat médisna sateuacan mésér Viagra generik murah online, sabab anjeunna bakal langkung milih naon jinis perlakuan anu pas pikeun anjeun.

informasi tambahan

Miligram

50 Miligram, 100 Miligram

Pél

4 Pél, 12 Pél, 16 Pél, 30 Pél, 32 Pél, 60 Pél, 64 Pél, 90 Pél

Harita

Aya can aya resensi.

Jadilah yang pertama mengulas "Beuli Viagra"

Email alamat anjeun teu bakal dipedar.

Pilih lapangan anu bakal ditingalikeun. Batur bakal disumputkeun. Sered sareng leupaskeun pikeun nyusun urutan.
  • gambaran
  • SKU
  • Peunteun
  • harga
  • ancoan
  • kasadiaan
  • Tambihkeun kana karanjang
  • gambaran
  • eusi
  • beurat
  • dimensi
  • informasi tambahan
  • atribut
  • Atribut Adat
  • widang adat
ngabandingkeun
Hajat 0