sorot

  • Arrivals New
  • obral
  • Barang panas

Mésér Tramadol

$292.00 - $764.00

atra
atra
N / A
Merek :: Ultram

gambaran

Bayangkeun aya pil di pasar anu tiasa ngeureunkeun perasaan anu teu pikaresepeun tina sedeng dugi ka nyeri parna? Nya, aya na disebatna Tramadol.

lamun anjeun mésér Tramadol sareng mimitian nganggo éta anjeun tiasa deui ngararasakeun hal-hal anu penting dina kahirupan sapertos kagiatan sadidinten sareng Dursasana sosial.

Entong ngantep nyeri ngarusak hirup anjeun sareng kontrol deui ku pitulung panawar nyeri gaib ieu. Dihandap ieu kami bakal ngajelaskeun naha jutaan jalma di Inggris mésér Tramadol, kumaha jalanna, naon efek samping Tramadol sareng naon anu tiasa dilakukeun pikeun anjeun ogé!

 

Naon ari tramadol?

Perusahaan farmasi Jérman Grünenthal GmbH ngenalkeun ubar anu aranjeunna disebat Tramal di 1977. Di seluruh dunya, panawaran nyeri ieu dipikaterang ku sababaraha nami, tapi di Amérika Serikat (AS) disebat Ultram. Di nagara sanés éta ditandaan dina nami mérek ConZip, Rybix ODT, Ultracet atanapi Ryzolt. Versi umum ubar disebut Tramadol sareng ubar ieu ngirangan persépsi nyeri dina uteuk sareng sistem organ utama awak.

Panyedih nyeri ieu ngagaduhan sababaraha aplikasi, kalebet perawatan kaayaan anu atos nyeri sapertos fibromyalgia sareng rematik rheumatoid, ogé sindrom kaki anu teu tenang.

Nanging, éta henteu nyiptakeun déprési perhatosan sareng konstipasi anu mangrupikeun hal anu biasa pikeun ubar opioid sanés. Tapi upami dikonsumsi kaleuleuwihan, déprési tiasa kajantenan sareng ogé ngaleuleuskeun fungsi ginjal. Pamakéan ubar ieu henteu nyiptakeun kasabaran dina awak, katergantungan atanapi kecanduan. Épék saatos ngirangan dosis narkoba dipendakan salaku seueul, kacapean, sungut garing, pusing sareng tekanan darah rendah. Éta tiasa janten katalis sareng tiasa nyababkeun epilépsi dina pasién anu ngagaduhan riwayat. Nalika overdosed, éta tiasa nyababkeun masalah neurologis sapertos rebutan sareng koma tapi henteu nyiptakeun seueur masalah kardiovaskular.

 

Naon anu dianggo tramadol?

Pamakéan anu paling umum pikeun ubar ieu nyaéta pikeun ngubaran nyeri tina sagala rupa. Éta épéktip dina ngubaran nyeri sedeng dugi parna. Jalma anu kaserang neuralgia sareng neuralgia trigeminal ogé disarankeun pikeun nginum obat nyeri ieu.

Éta ogé dianggo salaku ubar panambaran opioid atanapi candu. Jalma anu ngagunakeun candu parantos dilaporkeun ngeureunkeun kecanduan ieu nganggo tramadol. Éta sababna disebatkeun sacara farmakologis mirip pisan sareng levorphanol.

Salain tina kagunaan umum ieu panilitian klinis sareng panilitian parantos nyimpulkeun yén éta ogé tiasa épéktip dina ngaleungitkeun gejala sapertos kahariwang, déprési sareng fobia sanaos seueur ahli kaséhatan teu nyarankeun ngagunakeun ubar ieu pikeun gejala ieu.

Aranjeunna nyatakeun yén teu aya épék anu kabuktosan yén pangobatan nyeri ieu ngirangan parna gejala ieu. Pasén anu kaserang gejala ieu condong mésér Tramadol online tapi disarankeun konsultasi sareng psikolog klinis heula sateuacan nyandak pembunuh nyeri ieu.

 

Naha tramadol dianggo rekreasi?

Pamakéan rekreasi Tramadol henteu umum, kusabab épék pikaresepeun anu disayogikeun. Sababaraha pangguna resep ngacapruk tablet pikeun diuyup, disuntik, atanapi diroko tibatan ngan ukur ngelek. Tinggi Tramadol anu kawéntar cenah langkung lemah lembut tibatan opioid anu sanés, anu ngajantenkeun alternatif anu saé pikeun killer nyeri opioid anu sanés kalayan résiko anu berpotensi handap pikeun nyiksa.

 

Kumaha jalan tramadol?

Pangobatan nyeri ieu mangrupikeun agonis reséptor µ-opioid anu lemah pisan. Éta micu ngaleupaskeun serotonin, anu sakuduna ngamajukeun perasaan karaharjaan. Nyatana, serotonin dianggo dina sababaraha pangobatan anti déprési. Panyedih nyeri ieu ogé ngalambatkeun paningkatan norépinéfrin, anu peranna nyaéta gabungan hormon sareng neurotransmitter. Ieu ngandung harti yén éta ngalambatkeun pangiriman dorongan nyeri. Catet yén pangobatan anu ngahambat atanapi ngalambatkeun panarimaan norepinephrene ogé dianggo pikeun ngubaran déprési. Beda sareng opioid anu sanés, sacara umum, tramadol ngagaduhan subtipe seléktipitas reséptor.

Sanaos aya tekenan anu jelas dina sabaraha béda tramadol tiasa dibandingkeun panyieuh nyeri anu sanés, éta dianggo sami sareng sababaraha sapertos codeine dina pengobatan nyeri sedeng dugi ka parna. Upami anjeun wawuh kana kakuatan codeine, perhatos yén Tramadol saleresna langkung kuat. Dina hal farmakologi na, éta ogé sami sareng levorphanol sanaos ngagaduhan µ-agonism anu langkung handap. Duanana agén mangrupikeun antagonis NMDA, dikemas ku kagiatan SNRI. Molekuler, tramadol sami sareng venlafaxine (Effexor). Kadua gaduh épék SNRI anu sami, ogé duanana ngagaduhan épék antinociceptive.

Kusabab komposisi na, éta ogé parantos nunjukkeun yén éta tiasa dianggo sacara épéktip dina ngirangan gejala kahariwang, déprési sareng bahkan phobias. Barina ogé, sanggup panerapan dina sistem serotonergik sareng noradrenergik. Sanaos kamungkinan anu jelas ieu, para profesional milih henteu ngadukung panggunaan tramadol pikeun gangguan anu disebatkeun kusabab gangguan sapertos kitu kedah diubaran anu unik, salah sahiji anu dikawasa leres atanapi diurus ku psikiater.

 

Naon efek samping tramadol?

Obat ieu dikaluarkeun pikeun nyeri awak sedeng dugi ka intensitas tinggi anu tiasa janten akibat tina operasi atanapi masalah kaséhatan kronis. Nyeri nyeri pisan épéktip dina ngabendung kanyeri sabab nahan area otak sareng saraf anu ngajantenkeun urang ngaraos.

Upami anjeun nginum obat nyeri ieu pikeun kahiji kalina maka anjeun bakal nyanghareupan kesang teuing, pusing, seueul sareng hariwang. Nyeri sirah, sungut garing sareng kabebeng mangrupikeun sababaraha épék saatos anu anjeun tiasa alami.

Nalika anjeun teraskeun nyéépkeun ubar ieu awak anjeun janten biasa sareng efek sampingna lalaunan ngaleungit.

Kaseueuran jalma henteu ngagaduhan alergi kana ubar ieu sareng moal kapangaruhan ku dosis tinggi ogé. Nanging, jalma anu alérgi kana ubar ieu tiasa ngalaman kejang, halusinasi, ruam, deg-degan gancang atanapi handap pisan sareng kedah langsung ngahubungi pitulung darurat.

 

Naon dosis tramadol anu pantes?

Sababaraha rumah sakit tiasa ngatur ubar nyeri ieu sacara intravena, tapi nalika anjeun mésér ti apoték, éta sayogi dina formulasi tablet atanapi kapsul. Dosis panghandapna nyaéta 50mg sareng 100mg. Ieu kanggo pelepasan langsung, sareng biasa dipasarkeun dina mérek Ultram. Nalika anjeun nyandak tablet 50mg, pastikeun anjeun nempatkeun sahenteuna 4 jam antawis unggal administrasi. Jalma anu kaserang nyeri anu langkung serius tiasa diresepkeun dosis anu langkung luhur sareng dina formulasi pelepasan anu diperpanjang. Ieu mangrupikeun 200mg sareng 300mg tablet. Pastikeun anjeun henteu ngaleuwihan 400mg unggal dinten sabab ieu tiasa fatal. Sahenteuna, anjeun tiasa sangsara tina masalah kecanduan atanapi efek samping ngarugikeun nalika anjeun nyandak langkung ti anu diresepkeun ku dokter.

 

Obat naon waé anu bakal berinteraksi négatip sareng Tramadol?

Upami anjeun nginum obat sanésna disamping panawar nyeri ieu, anjeun kedah langkung ati-ati nalika panyetelanana tiasa ningkatkeun kamungkinan kejang atanapi kejang. Pikeun aya di sisi anu aman, anjeun kedah salawasna nginpokeun ka dokter ngeunaan pangobatan sanés anu ayeuna nuju nginum atanapi kakarék lirén nganggo.

 

Anjeun khususna kedah ngawartosan dokter anjeun upami anjeun nyandak:

  • Antidepresan, kalebet amitriptyline (Vanatrip), escitalopram (Lexapro), sertraline (Zoloft), fluoxetine (Sarafem, Prozac), paroxetine (Paxil), nortriptyline (Pamelor), desipramine (Norpramin), fluvoxamine (Luvox), cxa imipramine (Tofranil)
  • Pangobatan hariwang
  • Pangobatan tiis / alergi
  • Sambetan MAO, sapertos isocarboxazid (Marplan), phenelzine (Nardil) atanapi tranylcypromine (Parnate)
  • Pangubaran pikeun kejang
  • Relaksasi otot
  • Pél saré

 

Pangobatan kacemasan, ubar tiis / alergi, ubar rebutan, pil bobo sareng relaksasi otot ogé tiasa ningkatkeun kasarean anu anjeun raos saatos nginum nyeri ieu.

 

Pangobatan sanés anu kedah anjeun wartosan ka dokter ngeunaan:

  • Pangobatan ADHD, sapertos Adderall, Ritalin sareng Strattera;
  • Antibiotik, anu kalebet klaritromisin, eritromisin, rifampin (Rifater, Rifadin), linezolid (Zyvox) sareng telithromycin, sapertos Ketek;
  • Pangobatan antifungal sapertos itraconazole (Sporanox), clotrimazole (Mycelex Troche), ketoconazole (Nizoral), voriconazole (Vfend) sareng miconazole (Oravig);
  • Carbamazepine, sapertos Carbatrol, Equetro sareng Tegretol;
  • Pangobatan kanker sapertos imatinib (Gleevec), gefitinib (Iressa) sareng nilotinib (Tasigna);
  • Pangobatan irama jantung, anu kalebet amiodarone (Pacerone), propafenone (Rythmol), flecainide (Tambocor) sareng quinidine, sapertos Quin-G;
  • Pangobatan HIV / AIDS sapertos atazanavir (Reyataz), fosamprenavir (Lexiva), delavirdine (Rescriptor), indinavir (Crixivan), ritonavir (Norvir), nelfinavir (Viracept) sareng saquinavir (Invirase)
  • Litium, sapertos Eskalith sareng LithoBid;
  • Pangobatan pikeun tekanan getih atanapi jantung sacara umum, sapertos diltiazem (Cardizem), felodipine (Plendil), nifedipine (Nifedical) sareng verapamil (Calan, Isoptin)
  • Pangobatan sirah sareng migrain, anu kalebet sumatriptan (Imitrex)

 

Catet yén daptar di luhur henteu acan kumplit, sareng pastina aya ubar sanés anu aya anu tiasa négatip négatip sareng panawar nyeri ieu Janten, cara anu paling saderhana pikeun ngémutanana, nyaéta nempatkeun daptar pikeun dokter pikeun ningali ati-ati. Béjakeun ka anjeunna sadaya ubar anu anjeun candak sareng henteu ngan ukur resép. Ngobrol sareng anjeunna ngeunaan ubar terlaris, bahkan vitamin sareng produk hérbal. Ogé, nalika parantos diresepkeun sareng Tramadol, entong nganggo jinis narkoba énggal tanpa ngawartosan heula ka dokter anjeun. Salawasna nyimpen daptar sadaya pangobatan anjeun.

 

Naha tramadol adiktif?

Salaku analgesik opioid anu bertindak séntral, komposisi na tiasa nyandak résiko anu langkung luhur pikeun panyiksa. Henteu jelas teuing kumaha éta diwangun tapi para ahli parantos ningali éta tiasa dianggo sapertos cara morfin.

Éta parantos ditingali yén nyiksa tramadol sareng katergantungan bakal dipermudah ku panggunaan obat anu berkepanjangan. Penyalahgunaan sareng katergantungan Tramadol ogé bakal kasebar di batur anu nyalahgunakeun narkoba sanésna sareng nganggo alkohol. Nanging, penting pisan pikeun nyebatkeun yén nyiksa henteu langkung ageung gumantungna. Ieu kanggo nyebatkeun yén anu kajiret nyaéta jalma anu parantos nganggona.

 

Kumaha carana ditarikna tramadol?

Datang tina tramadol tiasa janten tantangan. Gejala ditarikna tiasa muncul nalika dieureunkeun ku pangobatan. Kusabab kitu, aranjeunna anu nyobian lirén henteu kedah ngadadak. Kalayan penyalahgunaan sareng kagumantungan, efek samping tiasa parah kusabab panggunaan anu berkepanjangan. Anjeun résiko sangsara tina efek samping psikologis jeung fisik. Éta seueur kalebet déprési, kahariwang, anoreksia, masalah lambung sareng sajabina. Pikeun nyingkahan pangaruh kagumantungan, anjeun disarankeun pikeun nyandak ubar sakumaha disarankeun ku dokter anjeun.

 

Sabaraha lami lami Tramadol?

Satengah umur Tramadol nyaéta 6.3 jam sedengkeun métabolit na ngagaduhan satengah hirup 7.4 jam. Mertimbangkeun inpormasi ieu, killer nyeri ogé produk rusakna kedah dina cikiih pasién salami 15 jam. Tangtosna, tiasa aya sababaraha bédana gumantung kana hidrasi sareng fungsi ginjalna.

 

Kumaha pangobatanna tiasa dideteksi?

Janten, naha pangobatan ieu tiasa dideteksi dina cairan biologis anjeun? Nya, Tramadol sareng metabolit aktif utamina, O-desmethyltramadol tiasa diitung dina sérum anjeun, plasma atanapi getih nalika anjeun diawaskeun pikeun panyiksa atanapi upami anjeun didiagnosis karacunan atanapi upami anjeun bagian tina panyilidikan forensik kana kriminal polah atanapi malah maot ngadadak. Kaseueuran tés skrining cairan komérsial, Nanging, henteu nyebrang réaksi kalayan alus kalayan killer killer sareng metabolitna, sareng panginten henteu teras dianggo pikeun ngadeteksi panyiksa. Kanyataan ieu diperhitungkeun ku sababaraha jalma anu kagoda ngagunakeun sababaraha bentuk analgesik anu kuat pikeun rekreasi atanapi salaku ubar anu aranjeunna tiasa diandelkeun pikeun meredih sadaya tilas kanyeri - sepanjang waktos.

 

Naha aya poténsial pikeun overdosis tramadol?

Overdosis mangrupikeun kasus anu béda sacara lengkep. Anjeun henteu ngantosan gejala anu bakal dialaman dina waktos anu berkepanjangan. Anjeun kedah geuwat milari bantosan darurat médis. Janten, kumaha anjeun terang upami anjeun ngalangkungan overdosis? Nya, anjeun tiasa mariksa pasién atanapi panon anjeun. Upami ukuran muridna parantos turun maka éta tiasa janten tanda overdosis. Tanda sanés tina overdosis Tramadol nyaéta sesah ngarénghap sareng kantuk pisan. Gejala sanésna langkung parah, sapertos kejang, serangan jantung, sareng pingsan / teu eling. Sababaraha urang bahkan tiasa janten koma.

Hal pangsaéna anu kedah dilakukeun, saleresna, nyaéta nyingkahan overdosis. Anjeun panginten moal tiasa ngalaporkeun kaayaan anjeun upami anjeun parantos gancang-maju kana gejala serangan jantung, koma, pingsan sareng kejang anu langkung maju. Pastikeun yén anjeun nuturkeun paréntah dokter pikeun surat. Upami anjeun henteu yakin ngeunaan pitunjuk anu pasti, tong ragu nelepon dokter anjeun. Tong hariwang dianggap kaganggu. Janten gangguan mangrupikeun langkung saé tibatan ngalangkungan overdosis. Upami anjeun curiga yén anjeun parantos overdosis, tong ngantosan muncul gejala. Telepon jasa kaséhatan darurat pikeun kéngingkeun bantosan langsung anu anjeun peryogikeun. Naha émut yén overdosis Tramadol tiasa fatal.

 

Naon pancegahan ngeunaan tramadol?

  • Kakandungan jeung breastfeeding

Upami anjeun reuneuh, maksadna janten hamil atanapi nyusu ulah nganggo pangobatan ieu. Upami anjeun janten hamil anjeun kedah langsung ngontak dokter sareng henteu nyandak tramadol hidroklorida.

  • nyetir

Pikeun aranjeunna anu nginum dosis tunggal, aranjeunna panginten henteu tiasa ngajalankeun dina 24 jam tina dosis. Anjeun tiasa ngabandingkeun épék obat nyeri ieu langkung ti opat gelas alkohol. Janten, pikeun jalma biasa, éta rada beurat sareng tiasa ngabalukarkeun rasa ngantuk pisan. Dina roda, éta tiasa ngabahayakeun sareng tiasa ngakibatkeun kacilakaan.

  • minum

Anjeun teu kedah nyandak alkohol sareng tramadol babarengan. Ieu ngandung harti yén pangguna kronis kedah ngeureunkeun alkohol sadayana salami pangobatan, henteu masalah sabaraha lami éta.

Éta ogé parantos mendakan yén konsumsi sareng zat-zat tertentu tiasa ngabahayakeun sapertos ubar narkotika, obat penenang sareng obat penenang sabab tiasa ningkatkeun déprési pernapasan atanapi bahkan mangaruhan sistim saraf pusat anjeun.

 

Dimana kuring tiasa mésér tramadol asli online di Inggris?

Pangobatan nyeri ayeuna seueur dianggo ku warga Inggris pikeun ngagentoskeun jinis-jinis nyeri. Kami senang nawiskeun daptar lengkep pangobatan nyeri nyeri disatujuan ku FDA ka konsumén kami. Target utama tina Farmasi RXS nyaéta masihan sadaya jalma anu kaserang nyeri kamampuan pikeun ngalawan nyeri ieu kalayan bantosan pil ubar nyeri resép anu pangpakéna sareng paling épéktip.

Situs wéb anu ngajual ubar resép ngalangkungan Internét janten beuki populer di jaman ayeuna sabab masihan kasempetan ka konsumén pikeun mésér pangobatan iraha waé aranjeunna butuh. Apoték online kami nawiskeun seueur pilihan pangobatan resép sapertos tramadol asli anu tiasa dianggo pikeun ngubaran nyeri hampang dugi ka parna. Kami yakin yén palanggan bakal resep prosés mesen gampang kami, layanan palanggan anu hébat sareng ubar resép berkualitas tinggi kalayan harga anu terjangkau.

 

Dimana kuring tiasa mésér tramadol?

Upami anjeun ngemutan mésér tramadol atanapi pangobatan resép sanés, anjeun dina panangan anu saé. Kami parantos ngempelkeun inpormasi ti sababaraha sumber paling dipercaya jeung profesional di dunya. Pedaran produk kami komprehensif, ditaliti, tetep-ningkat, sareng dipercaya. Naha anjeun milari inpormasi dasar anu ngajentrekeun kumaha carana mésér tramadol inpormasi online atanapi langkung khusus ngeunaan pangobatan, kami aya di dieu pikeun anjeun.

Tangtosna, upami anjeun ngagaduhan mamang atanapi patarosan ngeunaan pangobatan naon waé, punten nganggo formulir kontak kami pikeun ngahubungi kami.

Kami sacara saksama layar sadaya pasién sareng konsumén kami sareng aya di dieu pikeun ngabantosan anjeun upami anjeun ngagaduhan masalah mésér tramadol online. Kami hoyong nyiptakeun anu pangsaéna pikeun palanggan.

 

Dupi abdi tiasa mésér tramadol online?

Di jaman modéren aya seueur cara pikeun nyageurkeun diri anjeun sareng anjeun tiasa ngalakukeun éta bahkan tanpa angkat ka tempat dokter. Teu aya anu resep ngantosan antrian sareng sadayana jalma sanés sareng naha anjeun ngalakukeun éta nalika anjeun ngan saukur tiasa mésér tramadol sareng ubar-ubaran sanés online. Biasana ngan ukur aya di apoték tradisional, anjeun ayeuna tiasa mesen tramadol online. Kami nawiskeun solusi langsung atanapi reputable ti mana anjeun tiasa mésér tramadol.

Sedengkeun dimungkinkeun pikeun mésér tramadol ti kami, penting pikeun émut yén nyeri sering mangrupikeun gejala tina kaayaan anu kaayaan. Aranjeunna meryogikeun perhatosan médis ku dokter. Sedengkeun apoték online kami nawiskeun tramadol kalayan harga anu paling murah, kami henteu tiasa nyayogikeun interaksi langsung antara pasién sareng panyadia médis. Pamariksaan médis kedah dilakukeun ku panyadia kasehatan anu diatur sareng kedah kalebet pamariksaan anu komprehensif, kalebet penampilan, tekanan darah, denyut jantung, sareng seueur biometrik sanés.

Sedengkeun pangobatan pelepasan nyeri tiasa ngabantosan ningkatkeun kualitas hirup pikeun seueur pasién, penting pikeun pendaptaran dokter upami kaayaan parah. Tramadol ngan ukur kedah dicandak saatos ujian fisik anu tuntas ku dokter. Kusabab pangobatan ieu berpotensi janten kabiasaan ngabentuk, penting pikeun pasien anu nyandak éta aya di handapeun perawatan dokter biasa. Réaksi sareng pangobatan sanésna tiasa ngahasilkeun komplikasi anu serius, ngaguratkeun pentingna nyarios sareng dokter sateuacan nyandak pangobatan ieu. Upami anjeun ngagaduhan patarosan atanapi masalah ngeunaan pangobatan, atanapi kumaha aman pikeun anjeun, mangga kontak dokter atanapi spesialis biasa anjeun.

 

Ka anjeun ...

Ayeuna anjeun dipasangkeun sareng inpormasi ieu, kami ngarepkeun kami tiasa ngayakinkeun anjeun mésér Tramadol? Naha kami lasut hal atanapi naha anjeun gaduh seueur patarosan? Entong ragu pencét kami dina komentar di handap!

 

Naha anjeun parantos ékspérimén sareng sababaraha jinis pangobatan nyeri? Bagikeun naon anu parantos dianggo pikeun anjeun dina koméntar.

informasi tambahan

Miligram

50 Miligram, 100 Miligram, 200 Miligram

Pél

30 Pél, 60 Pél, 90 Pél, 120 Pél, 180 Pél

Harita

Aya can aya resensi.

Jadilah yang pertama mengulas "Beuli Tramadol"

Email alamat anjeun teu bakal dipedar. widang dibutuhkeun nu ditandaan *

Pilih lapangan anu bakal ditingalikeun. Batur bakal disumputkeun. Sered sareng leupaskeun pikeun nyusun urutan.
  • gambaran
  • SKU
  • Peunteun
  • harga
  • ancoan
  • kasadiaan
  • Tambihkeun kana karanjang
  • gambaran
  • eusi
  • beurat
  • dimensi
  • informasi tambahan
  • atribut
  • Atribut Adat
  • widang adat
ngabandingkeun
Hajat 0