sorot

  • Arrivals New
  • obral
  • Barang panas

Mésér Robaxin

$74.00 - $181.00

atra
atra
N / A
Merek :: Robaxin

gambaran

Naon Methocarbamol?

Robaxin mangrupikeun nami dagang pikeun methocarbamol, ubar sayah otot. Gawéna ku ngabantosan rasa nyeri dina otot ku cara ngahalangan dorongan saraf anu dikirim ka uteuk anjeun. Robaxin paling épéktip nalika dianggo di kompleks kalayan terapi fisik sareng istirahat pikeun ngatur kaayaan sapertos nyeri otot rangka, kejang otot atanapi cilaka.

 

Naon bédana antara Robaxin 500 sareng Robaxin 750?

Tablét ngagaduhan dua jinis kakuatan: Robaxin 500 mg sareng Robaxin 750 mg. Dinten mimiti pangobatan biasana nungtut dosis Robaxin anu langkung luhur kanggo dicandak. Nalika pangaruh nenangkeun kahontal, dosis handap Robaxin kedah dilaksanakeun. Robaxin 500 mg ogé aya dina pangobatan generik tapi diklaim dianggo sami sareng ubar anu namina mérek. Éta hartosna, nalika anjeun kedah nyandak dua tablet Robaxin 750 sapoé, ku ubar generik anjeun kedah nyandak tilu tablet sapoé.

 

Naon dosis biasana Robaxin?

Dosis awal Robaxin anu biasa nyaéta 1500 mg opat kali sapoé. Saatos 2 ka 3 dinten perlakuan dosis ieu kedah turun ka 1500 mg dua kali sapoé. Gumantung kana kaayaan sabar sareng réspon awak, dosisna tiasa diturunkeun deui. Bisi wae, disarankeun konsultasi ka panyadia kasehatan anjeun sateuacan nyandak Robaxin sareng nuturkeun rapih. Entong teuing nginum obat. Upami pikeun sababaraha alesan anjeun nyandak dosis tambahan, milari bantosan médis langsung, sanésna anjeun tiasa ngalaman efek samping ieu: kakantun, konvulsi sareng kaleungitan eling. Upami anjeun lasut dosis biasa anjeun, candak anu salajengna gancang-gancang, tapi upami éta ngan waktos pikeun dosis anjeun salajengna, langkahkeun dosis anu teu dipikagaduh.

Dimana kuring tiasa mésér Robaxin?

Mésér Robaxin boro-boro tiasa janten tugas anu pikasieuneun. Mimiti, anjeun tiasa mésér Robaxin di apoték lokal anjeun sareng anu kadua, panginten cara anu paling populér ayeuna, anjeun tiasa mesen Robaxin ngalangkungan internét. Khususna merenah pikeun jalma sapertos bisnis anu teu ngagaduhan waktos kanggo nyéépkeunana ngurilingan toko obat. Naon deui, upami anjeun teu hoyong perlakuan anjeun mahal teuing, anjeun tiasa ngabandingkeun sababaraha apoték online sareng milih anu nawiskeun Robaxin kalayan harga anu paling nguntungkeun. Mangpaat sanés mésér Robaxin online nyaéta anjeun tiasa milih pangobatan umum, anu diklaim janten épéktipitas anu sami tapi ku harga anu langkung handap.

 

Naon deui anu kuring kedah terang ngeunaan Robaxin?

Robaxin mangrupikeun salah sahiji ti saeutik relaxants otot kalayan daptar épék samping anu cukup pondok, éta sababna seueur pasién yakin éta épéktip pisan. Nanging, pangobatan ieu tiasa nyababkeun hasil anu henteu biasa, anjeun kedah waspada kana ieu upami anjeun mutuskeun gaduh tés médis tangtu. Sajauh Robaxin nyababkeun bobo, teu matak dicandak disarengan pangobatan sareng pangaruh anu sami.

 

Terserah anjeun …

Riweuh teuing mendakan apoték anu paling saé kanggo mésér Robaxin? Kami ngagaduhan anjeun katutupan. Farmasi RXS parantos ngalakukeun tugas beurat pikeun anjeun! Ngan mesen Robaxin dina dosis anu dipénta sareng kami bakal ngurus sésana!

informasi tambahan

Pél

60 Pél, 90 Pél, 120 Pél, 180 Pél

miligram

Miligram 500

Harita

Aya can aya resensi.

Jadilah yang pertama mengulas "Beuli Robaxin"

Email alamat anjeun teu bakal dipedar. widang dibutuhkeun nu ditandaan *

Pilih lapangan anu bakal ditingalikeun. Batur bakal disumputkeun. Sered sareng leupaskeun pikeun nyusun urutan.
  • gambaran
  • SKU
  • Peunteun
  • harga
  • ancoan
  • kasadiaan
  • Tambihkeun kana karanjang
  • gambaran
  • eusi
  • beurat
  • dimensi
  • informasi tambahan
  • atribut
  • Atribut Adat
  • widang adat
ngabandingkeun
Hajat 0