sorot

  • Arrivals New
  • obral
  • Barang panas

Mésér Remeron

$74.00 - $359.00

atra
atra
N / A
Merek :: Remeron

gambaran

Naha anjeun kaserang sababaraha déprési serius anu anjeun teu tiasa ngajelaskeun? Korban déprési ditingali kaleungitan minat komo kana kagiatan anu aranjeunna resep. Remeron mangrupikeun antidépresan tetrasiklik biasana diresepkeun pikeun ngagentos gejala déprési.

lamun anjeun mésér Remeron, anjeun mésér salah sahiji antidépresan paling épéktip di dunya. Anjeun henteu kedah hirup dina kasangsaraan. Anjeun saderhana pantes langkung saé! Janten kakuatan tina wanda anu saé sareng mésér Remeron online ti apoték bintang 5 kami.

Kusabab kaséhatan anjeun prioritas utama kami, kami nyarankeun anjeun pikeun ati-ati ngalangkungan pedaran produk di handap sateuacan anjeun mésér Remeron. Penting pikeun anjeun terang kumaha antidepresan ieu jalan sareng naon efek samping Remeron. Tangtosna, urang bakal salawasna nyarankeun anjeun ngahubungi dokter "off-line" sateuacan anjeun mésér Remeron online. Anjeun siap? Hayu urang ngamimitian.

 

Naon Mirtazapine?

Mirtazapine, ogé dikenal dina nami mérek na Remeron, mangrupikeun antidepresan tetrasiklik, dikaluarkeun pikeun ngubaran déprési sareng gejala gangguan kahariwang dina penderita anu langkung lami ti 18 taun, kalebet penderita manula.

Mirtazapine mangrupikeun salah sahiji tiantara antidepresan tetrasiklik anu disatujuan ku FDA sareng sayogi kanggo dijual di Inggris. Fitur has utama ubar antidepresan ieu nyaéta ngandung henteu ngan ukur anxiolytic tapi ogé pangaruh farmakologis sedatif.

Mirtazapine mangrupikeun bagian tina gugus senyawa piperazino-azepine. Duanana tablet ieu ogé kalebet tilas kanji jagong, laktosa, magnésium stearat, hidroksipropil selulosa, silikon dioksida koloid sareng bahan-bahan sanés anu teu aktip.

 

Naon anu dianggo pikeun mirtazapine?

Mirtazapine ngagaduhan spéktrum kagiatan klinis anu lega sareng épéktip dina pangobatan sababaraha bentuk déprési sareng karesahan karesahan. Kaseueuran éta diresepkeun pikeun jalma anu depresi sareng ngagaduhan masalah ku karesahan sareng bobo. Janten, Remeron kanggo bobo sareng kahariwang naha éta paling disayogikeun. Salaku tambahan, éta ngagaduhan tingkat kaamanan klinis anu luhur. Ku alatan éta, éta tiasa diresepkeun salaku perlakuan déprési jangka pondok, tapi ogé pikeun terapi anu panjang dugi ka 40 minggu.

Pamakéan ubar ieu nyumbang kana ningkatna kaayaan psiko-émosional, restorasi jadwal bobo normal sareng ningkatkeun napsu. Éta sababna éta tiasa dikaluarkeun pikeun pasién anu déprési dipirig ku kurangna napsu, ogé ngalanggar siklik tidur sareng gugah.

Éta ogé penting yén ubar ieu ngagaduhan pangaruh farmakologis antiemétis sedeng anu mangrupikeun kaunggulan tambahan dina pengobatan déprési anu dipirig ku gangguan dispéptik.

 

Mirtazapine dituduhkeun pikeun ngubaran:

  • Kaayaan déprési parah hampang tur sedeng severity;
  • Gangguan karesahan umum (GAD);
  • Gangguan setrés post-traumatis (PTSD);
  • Fobia sosial sareng serangan panik.

 

Kumaha cara kerja mirtazapine?

Masih teu aya buktina ngeunaan kumaha mirtazapine tiasa dianggo persis. Anu urang terang nyaéta ubar éta hususna épéktip sabab sasaran serotonin sareng norépinéfrin dina uteuk, anu mangaruhan kana kabagjaan sareng suasana haté urang. Ieu mangrupikeun utusan kimia anu mangaruhan kana wanda anjeun.

Obat ieu dikaluarkeun sacara lisan, tapi urang kedah konsultasi sareng dokter upami aranjeunna gaduh mamang ngeunaan naha atanapi henteu aranjeunna kedah nginum obat.

 

Naon dosis mirtazapine anu saé?

Tablét aya dina tablet dilapis pilem anu dicitak anu ngandung 15mg atanapi 30mg mirtazapine atanapi tablet tanpa warna anu ngandung 45mg mirtazapine. Dosis mirtazapine pikeun kahariwang sareng déprési nyaéta 15 dugi 45 mg oral sakali sapoé. Dosis mirtazapine pikeun bobo nyaéta 15 mg oral sakali sapoé dina waktos bobo.

 

Kumaha kuring kedah nyandak mirtazapine?

Remeron kedah dicandak ku cai sareng ngan hiji kapsul anu kedah dicandak sakali sapoé. Upami hiji aya inféksi ginjal atanapi ati, koléstérol tinggi, bipolar atanapi ngagaduhan masalah jantung, konsultasi sareng dokter sareng anjeunna tiasa nyarankeun naha badé nganggo resép sareng naon anu kedah diinum. Disarankeun henteu nginum alkohol, nalika nyandak ubar sabab ieu tiasa ngaganggu efektivitas ubar sareng tiasa ngahempok tambahan. Nyandak mirtazapine sareng alkohol ngahiji tiasa ngalambatkeun kamampuan anjeun nyandak kaputusan, mikir jelas, atanapi gancang némbalan.

 

Sabaraha lami damel mirtazapine?

Butuh dugi ka sababaraha minggu pikeun épék ningkat. Kadang-kadang gejalana tiasa jelas langkung gancang tibatan ieu. Nanging, upami henteu aya paningkatan anu ditingali saatos opat minggu pasién kedah konsultasi sareng dokter atanapi milari naséhat médis. Éta ogé penting pikeun henteu sono dosis kusabab ieu tiasa mangaruhan pangaruh kana hasil ubar.

Disarankeun ogé pikeun henteu nginum alkohol, bari nyandak ubar sabab ieu tiasa ngaganggu efektivitas ubar. Sanaos kitu, ubar katémbong salaku salah sahiji ubar anu paling suksés dina merangan déprési anu serius.

 

Naon efek samping mirtazapine?

Penting pikeun dicatet yén Remeron ngan ukur kedah dicandak upami hiji jalma beurat depresi atanapi bunuh diri. Éta ogé penting pikeun terang yén sanaos ubar dianggap suksés pisan dina pengobatan jalma anu ngagaduhan urutan déprési éta tiasa gaduh efek samping. Épék ieu tiasa bénten-bénten sareng sababaraha urang langkung rentan ka efek samping tibatan anu sanés. Ieu tiasa kalebet:

  • pusing;
  • Ngalamun;
  • Ngirangan beurat;
  • Ditingkatkeun libido;
  • Kanaékan kacenderungan séks.

Anjeun tiasa ogé guligah sareng guligah salami minggu-minggu pangobatan munggaran. Éta ogé tiasa nyababkeun kabebeng atanapi sungut garing. Deui, sababaraha urang sangsara teu réaksi ngarugikeun, sedengkeun anu sanésna ngan ukur ngalaman hiji atanapi dua gejala. Dina kaseueuran kasus jalma henteu sangsara réaksi teuing sareng manpaatna tiasa langkung ageung tibatan efek samping.

 

Dimana kuring tiasa mésér Mirtazapine online?

Upami Anjeun kersa mésér mirtazapine online tapi anjeun teu ngagaduhan waktos kanggo milarian di apoték kota, anjeun tiasa mesen di apoték online kami.

Komitmen kami pikeun nyayogikeun anjeun pilihan pangobatan pangageungna ti pabrik obat-obatan farmasi Inggris. Komitmen urang pikeun nyayogikeun kualitas pangluhurna, seger sareng kasadiaan parantos ngajantenkeun Farmasi RXS pamimpin di pasar apoték internét.

 

Ka anjeun ...

Upami anjeun parantos lami nganggo Remeron sareng parantos disarankeun kanggo teraskeun langkung lami, anjeun henteu kedah angkat ka tukang ubar anjeun kanggo ngeusian deui saham anjeun. Mangga mésér Remeron online ogé nganggo atanapi henteu nganggo resép dina tingkat kalapa atanapi diskon kusabab éta mangrupikeun salah sahiji pangobatan anu paling dipikaresep sareng dipercaya pikeun déprési.

Mésér Remeron ayeuna salaku antisipasi mangrupikeun tahap konci dina kabahagiaan. Mudah-mudahan anjeun mendakan sadayana perkawis mirtazapine sareng dimana anjeun tiasa mésér Remeron online di Inggris. Atanapi urang sono kana naon? Punten wartosan kami dina bagian komentar di handap!

Tong hilap bagikeun postingan ieu ngeunaan Remeron sareng réréncangan anjeun anu pastina ogé resep maca langkung seueur ngeunaan obat antidepresan ieu!

informasi tambahan

Miligram

7.5 Miligram, 15 Miligram, 30 Miligram

Pél

30 Pél, 60 Pél, 90 Pél, 120 Pél

Harita

Aya can aya resensi.

Jadilah yang pertama mengulas "Beuli Remeron"

Email alamat anjeun teu bakal dipedar. widang dibutuhkeun nu ditandaan *

Pilih lapangan anu bakal ditingalikeun. Batur bakal disumputkeun. Sered sareng leupaskeun pikeun nyusun urutan.
  • gambaran
  • SKU
  • Peunteun
  • harga
  • ancoan
  • kasadiaan
  • Tambihkeun kana karanjang
  • gambaran
  • eusi
  • beurat
  • dimensi
  • informasi tambahan
  • atribut
  • Atribut Adat
  • widang adat
ngabandingkeun
Hajat 0