sorot

  • Arrivals New
  • obral
  • Barang panas

Mésér Naproxen

93.00 - 177.00

atra
atra
N / A
Merek :: Naprosyn

gambaran

Naon Naproxen?

Naproxen mangrupikeun bagian tina grup ubar NSAID (Narkoba Anti-Radang Non-Steroidal). Naproxen sacara lega diresepkeun pikeun ngabantosan nyeri anu aya hubunganana sareng osteo sareng rematik rheumatoid, asam urat, kram haid sareng bursitis. Naproxen ogé ngabantosan ngagentos kaku, peradangan sareng muriang anu tiasa ngiringan masalah kaséhatan ieu. Naproxen langkung sering namina over-the-counter nyaéta Aleve.

 

Kumaha cara Naproxen?

Aya énzim dina awak manusa anu disebut cyclooxygenase. Aya sub-jinis ieu katelah COX-1 sareng COX-2. Énzim ieu mangrupikeun pamaén anu penting dina sababaraha tindakan dina awak, sapertos ngajaga jaringan internal dina kaayaan anu saimbang sareng produksi mukosa pikeun lapisan beuteung. Éta ogé dipercaya aya hubunganana sareng sél-sinyal, nyeri sareng peradangan.

Naproxen 500 nyaéta pikeun ngahambat COX-1 sareng COX-2, anu ngagaduhan pangaruh sambel pikeun ngirangan sensasi nyeri di daérah-daérah tertentu.

 

Naon efek samping Naproxen?

Sapertos kalolobaan pangobatan, Naproxen tiasa nyababkeun efek samping serius sareng kirang serius. Efek samping anu kirang serius kalebet seueul, beuteung kesel, visi kabur, kabeurangan jantung, kembung, nyeri sirah sareng diare. Efek samping ieu biasana ngan ukur samentawis. Ngawatesan panggunaan Naproxen atanapi nyandak dosis anu langkung alit tiasa ngabantosan efek samping ieu. Upami épékna dituluykeun langkung ti saminggu, tingali dokter médis gancang-gancang sabab tiasa janten gejala tina masalah médis anu langkung ageung.

Efek samping anu langkung serius tiasa waé muncul. Upami anjeun ngalaman salah sahiji di handap ieu, langsung kontak dokter médis: nyeri dada, lemah dadakan, leungit tina napas, batuk getih, kejang, atanapi utah anu mirip sareng kopi. Jalma anu hamil kedah ulah aya nyandak Naproxen, sabab éta tiasa ngarusak fétus. Jalma anu ngagaduhan riwayat panyakit jantung, atanapi anu résiko komplikasi anu patalina sareng jantung sapertos hipertensi, serangan jantung atanapi stroke henteu kedah nyandak Naproxen. Manula kedah ati-ati pisan kana panggunaan Naproxen, sabab masalah gastrointestinal anu serius parantos dicatet ku anu ngagaduhan burih sareng usus anu langkung sepuh. Kajadian ieu tiasa kalebet maag, perdarahan, komo perforasi burih sareng peujit. Jalma anu nginum getih ipis, atanapi ngagaduhan masalah pembekuan getih, tiasa ogé pangaruh parah tina Naproxen, sabab ubarna tiasa gaduh pangaruh anu ngahambat pembekuan getih.

Efek samping alérgi parantos dilaporkeun ku jalma anu peka, atanapi alérgi kana, ubar sapertos aspirin atanapi pangobatan anti radang sanés-stéroid sanés. Upami anjeun ngagaduhan tanda-tanda baruntus, masalah napas atanapi gatal teu kaampeuh, langsung ka dokter.

 

Kalayan ubar sanésna tiasa Naproxen berinteraksi?

Nalika nyandak Naproxen ulah aya pangobatan anu sami, sapertos ibuprofen, aspirin atanapi ketoprofen. Kombinasi ubar ieu tiasa nyababkeun overdosis. Pasien kana jinis obat antidepresan atanapi mood stabilizing ogé kedah ulah aya ngagunakeun Naproxen. Inhibitor ACE pikeun tekanan darah, Litium, tipis getih, stéroid sareng anggota sanés grup ubar NSAID ogé kedah dihindari nalika nyandak Naproxen.

informasi tambahan

Miligram

250 Miligram, 500 Miligram

Pél

30 Pél, 60 Pél, 90 Pél, 120 Pél

Harita

Aya can aya resensi.

Jadilah yang pertama mengulas "Beuli Naproxen"

Email alamat anjeun teu bakal dipedar.

Pilih lapangan anu bakal ditingalikeun. Batur bakal disumputkeun. Sered sareng leupaskeun pikeun nyusun urutan.
  • gambaran
  • SKU
  • Peunteun
  • harga
  • ancoan
  • kasadiaan
  • Tambihkeun kana karanjang
  • gambaran
  • eusi
  • beurat
  • dimensi
  • informasi tambahan
  • atribut
  • Atribut Adat
  • widang adat
ngabandingkeun
Hajat 0