sorot

  • Arrivals New
  • obral
  • Barang panas

Mésér Ativan

$142.00 - $594.00

atra
atra
N / A
Merek :: Ativan , Témésta

gambaran

Asa-asa milari apoték online anu tiasa dipercaya dimana anjeun tiasa mésér Lorazepam, tapi teu aya ideu dimana ngamimitianana? Farmasi RXS mangrupikeun distributor Lorazepam # 1 sadunya. Pikeun taun ka-9 sakaligus kami kapilih diantara 1000's apoték salaku apoték nomer 1 di Inggris sareng Amérika Serikat pikeun mésér Ativan ti. Basa maneh mésér Lorazepam ti apoték internét kami, anjeun pasti aya pilihan pembayaran anu aman sareng pengiriman gancang sareng dijamin!

Mésér Lorazepam sareng ngontrol deui kahirupan anjeun. Basa maneh mésér Lorazepam, anjeun tiasa kéngingkeun kabebasan tina kahariwang, kejang otot sareng kejang anu disababkeun ku ditarikna alkohol. Éta ogé dianggo pikeun ngendalikeun agitasi anu anjeun raoskeun salami prosés ditarikna anjeun. Anjeun kedah ngaku, éta leyuran anu saé sareng di Phamacy RXS kami ngajantenkeun gampang pisan mésér Lorazepam online.

Kusabab urang nyandak kaséhatan anjeun sacara serius, kami nyarankeun ka anjeun pikeun ati-ati ngalangkungan pedaran produk anu diperpanjang ieu di handap. Penting pikeun anjeun terang kumaha pangobatan kahariwang ieu jalan, naon efek samping sareng résiko na kumaha anjeun tiasa nyalindungan diri sateuacan anjeun mésér Lorazepam online. Hayu urang teuleum di dinya babarengan!

 

Naon Lorazepam?

lorazepam mangrupikeun pangobatan anu ogé dikenal dina nami dagang na Ativan or Témésta. Mimiti, dipanggihan di 1977, lorazepam asalna ngan ukur ukur pikeun ngubaran kahariwang, tapi kagunaanna parantos tumuh sareng lami sareng anu énggal dipendakan sepanjang waktos.

Tablet Ativan kagolong kana kulawarga ubar anu disebut benzodiazepin. Jenis ubar ieu seuseueurna dianggo pikeun ngubaran sareng ngatur karusuhan anu disababkeun ku kahariwang, tapi éta ogé tiasa dimangpaatkeun pikeun tujuan anu sanés. Benzodiazepines gaduh sababaraha épék umum, sedengkeun épék pasti sanésna béda-béda dina cara damelna. Kusabab éta bisa dipaké pikeun rupa-rupa pangobatan. Kaseueuran éta diresepkeun pikeun penderita anu sangsara ku karesahan jangka pondok, kejang, insomnia sareng éta bahkan tiasa dianggo pikeun ubar keur nengtremkeun sateuacan operasi (atanapi pre pangobatan) di rumah sakit, atanapi dina sababaraha kasus, éta dipikanyaho mangpaat salaku ubar keur nengtremkeun pikeun pasién anu langkung agrésif.

Benzodiazepine ieu kawilang kuat sareng dianggap pondok pikeun akting sedeng. Éta hartosna yén éta tiasa dianggo dina kasus masalah akut ogé kasus kronis. Lorazepam ogé kasohor ngagaduhan sadayana genep sipat anu dipikanyaho ku benzodiazepin sapertos épék antiemétik, épék amnestic, relaxant otot sedeng, anticonvulsant, sipat sedatif sareng hipnotis sareng panginten anu paling penting nyaéta sipat cemasolitik.

Dosis sareng rezim lorazepam kedah disiapkeun kalayan tepat sareng diawasi sacara ati-ati pikeun ngahindarkeun efek samping anu mungkin sapertos paningkatan kasabaran sareng kecanduan tungtungna. Aya kasus anu dipikaterang dimana éta dianggo pikeun sababaraha operasi sareng dina dosis anu ekstrim, éta tiasa masihan sabar anterograde amnesia. Éta ogé tiasa dianggo pikeun tujuan rekreasi salaku ubar hipnotik pikeun nyiptakeun "lorazepam high" anu dipikanyaho. Ieu tangtosna haram sareng patilasan sabab naon waé anu henteu standar sareng henteu diatur tiasa gampang nyababkeun sababaraha efek samping anu ngabahayakeun sapertos kasabaran, kecanduan sareng sindrom ditarikna engké. Aya ogé laporan ngeunaan penderita paranoia dina kasus panyalahgunaan hébat.

Ieu sadayana alesan kunaon ubar ieu henteu kedah dianggo tanpa diresepkeun ku dokter sareng ngan ukur pitunjuk khusus sareng kadali biasa. Upami anjeun ngaraos sangsara tina gejala naon waé anu ubar ieu tiasa ngabantosan anjeun, ulah ragu-ragu milari naséhat sareng pangubaran. Nanging, éta masih nyaéta panggilan akhir dokter anjeun naha anjeun kedah nampi atanapi henteu. Mangrupikeun ubar anu serius pisan sareng épék anu kuat sareng tiasa nyababkeun seueur efek samping upami henteu dianggo responsif. Janten, pastikeun, pikeun salawasna ngagunakeun éta, persis sakumaha anu dirumuskeun pikeun maksimalkeun pungsi positip sareng ngaleutikan pangaruh négatip.

 

Kumaha cara Lorazepam jalan?

Lorazepam mangrupikeun ubar anxiolytic milik benzodiazepines. Obat-obatanxiolitik, kaasup Lorazepam ngahambat tindakan sistem saraf pusat (CNS), utamina dina sistem thalamus, hypothalamus sareng limbic.

Lorazepam ningkatkeun pelepasan asam gamma-aminobutyric (GABA), anu mangrupikeun salah sahiji mediator utama anu ngahambat transmisi impuls saraf dina SSP. Lorazepam ngagaduhan éposi, hypnotic, sedative, relaxant otot sareng pangaruh anticonvulsant. Éta hargana tinggi kusabab éta mangrupikeun salah sahiji ubar anu langkung gancang tina kelompok benzo. Nanging, kusabab éta kuat pisan, éta ogé dianggap salah sahiji ubar anu langkung adiktif.

 

Mékanisme aksi Lorazepam nyaéta ngarangsang reséptor benzodiazepine yén:

  • aktipkeun reséptor GABA;
  • ngirangan kagumbiraan struktur otak subkortis;
  • ngalambatkeun réfluks tulang tonggong polysynaptic.

 

Panggihan mékanisme aksi Lorazepam dina pidio lengkep ieu di handap:

 

Nalika nginum obat ieu, ulah nginum alkohol sabab tiasa ningkatkeun pangaruh alkohol. Lorazepam tiasa ngawangun kabiasaan sareng disarankeun ngan ukur nganggo éta upami parantos dirumuskeun. Ubar ieu kedah pernah dibagi sareng batur khususna upami aranjeunna gaduh riwayat penyalahgunaan narkoba atanapi kecanduan. Salawasna émut jaga ubarna ka tempat anu aman sareng aman dimana anu sanés aksésna.

Saatos administrasi oral, éta lalaunan tapi lengkep nyerep tina saluran pencernaan. Konsentrasi maksimum dina plasma kahontal sakitar 2 jam saatos dosis sadinten Lorazepam 2mg. Konsentrasi kasaimbangan Pél Lorazepam dina plasma kahontal 24-36 jam saatos dianggo oral.

Lorazepam satengah hirup tina awak sakitar 20 jam. Éta gancang dikaluarkeun tina awak saatos ditarikna. Farmakokinetik Lorazepam di penderita manula (langkung ti 65 taun) pakait sareng Farmakokinetik Lorazepam di penderita umur tengah. Kusabab ubar dimetabolismena utamina ku ginjal, penderita disfungsi ginjal disarankeun pikeun nyandak éta kalayan ati-ati.

 

Lorazepam dianggo pikeun naon?

Tablet Ativan diresepkeun pikeun:

  • perlakuan neurosis sareng gangguan neurotik, kalebet déprési, dibarengan ku kahariwang sareng gangguan bobo;
  • premedikasi, dianggo sapeupeuting sareng (atanapi) 1-2 jam sateuacan operasi.

 

Éta nyayogikeun tindakan sedatif, ngirangan neurosis sareng gejala déprési, normalisasi kaayaan umum sareng bobo ti pasién.

Ieu ilahar dianggo pikeun ngatur kahariwang sareng teu sare sareng ngabantosan jalma-jalma bersantai sateuacan operasi. Kasusah ku bobo, sering gangguan tina bobo, turunna jumlah total waktos bobo sareng kurangna perasaan rélaxasi - sadayana ieu mangrupikeun gejala insomnia kronis.

Insomnia mangrupikeun gejala, anu lumangsung dina neurosa, panyakit kardiovaskular sareng jiwa anu tangtu, ogé dina palanggaran fungsi uteuk anu tanggung jawab pikeun silih gentian sare sareng gugah.

Upami anjeun henteu mendakan panyabab insomnia, sareng henteu nyandak léngkah pikeun nganormalisasi bobo, teras ku jalanna waktos ieu tiasa nyababkeun goréng fungsi tina seueur organ sareng kaséhatan manusa umumna. Pangobatan modéren nawiskeun cara saderhana sareng mampu merangan insomnia. Obat-obatan pangénggalna, pangaruh farmakologis anu ditujukeun pikeun ningkatkeun saré, ngan ukur nyayogikeun pangaruh hipnotik, tapi ogé nyumbang kana pamulihan tidur alam sareng hudang.

Lorazepam, diresepkeun pikeun penderita insomnia, éta ngahasilkeun épék tranquilizing di organisme, malikkeun wirahma normal bobo. Tangtu anu pondok tina panarimaan ubar ieu bakal ngabantosan ngarobih jalan hirup sareng tingkah laku manusa.

Nalika nyandak lorazepam kanggo bobo (insomnia), anjeun kedah kenal sareng panarimaan anu pantes, kontébat pikeun ubar ieu sareng épék sampingan, anu tiasa timbul nalika perlakuan.

Kaistiméwaan ubar ieu nyaéta indikasi pikeun panggunaan na nutupan bahkan sababaraha rupa-rupa panyakit sareng gangguan émosional. Ogé diresepkeun pikeun jalma anu kaserang kaayaan sapertos insomnia, saraf, gangguan kahariwang, gangguan setrés posttraumatic, phobias tina sababaraha asal usulna, gangguan obsesip-kompulsif, nagara réaktif psiko, déprési, gangguan psikosomatik, nyeri sirah, seueul sareng utah (saatos kémoterapi ), épilépsi, alkoholisme kronis sareng delirium alkohol (salaku bagian tina terapi kompléks).

Ogé diresepkeun pikeun alesan sanés sapertos ngabantosan pasién tina seueul sareng utah saatos kémoterapi. Aya kamungkinan éta tiasa nyababkeun amnesia nalika jalma anu nyandak éta. Sateuacan nyandak tablet ieu, saurang disarankan pikeun ngobrol sareng dokterna sareng ngawartosan upami anjeun ngagaduhan glaukoma, ginjal atanapi panyakit ati, masalah pernapasan atanapi riwayat déprési, pikiran bunuh diri atanapi kecanduan narkoba atanapi alkohol.

 

Naon dosis Lorazepam anu pantes?

Administrasi utama sacara lisan dina bentuk pil atanapi tablet. Tablet standar dijual dina tilu jinis: tablet 2 mg, tablet 1 mg sareng 0,5 tablet mg.

Dosis standar lorazepam dianggap 1, 2 atanapi 6 mg unggal dinten, dina dosis anu misah. Aranjeunna kedah dibagi sadidinten, tapi dosis pangageungna kedah biasana dilaksanakeun sateuacan bobo.

Dosis sadidinten tiasa, gumantung kana kasus na, tina 1 dugi ka 10 miligram. Salah sahiji faktor utama anu kedah diperhatoskeun nyaéta kaayaan pasién, kamajuan karusuhanana sareng kaséhatanana sacara umum. Dosis Lorazepam:

  • Pikeun pasién anu dirawat kusabab masalah cemas, dosis awal kedah 1 dugi ka 3 miligram unggal dinten, disebarkeun ngalangkungan sadidinten dina tilu dugi ka opat dosis.
  • Dina kasus kahariwang anu patali sareng insomnia, pangsaéna nyaéta ngan ukur aya hiji dosis 2 dugi ka maksimal 4 mg sateuacan bobo, tangtosna gumantung kana kakuatan seranganna.
  • Pasién senior kadang tiasa hipersensitif pikeun benzodiazepin sareng lorazepam henteu terkecuali. Ku alatan éta, disarankeun aranjeunna nyandak dosis anu langkung alit. Dosis awal pikeun populasi ieu kedah henteu langkung ti 1 atanapi 2 miligram unggal dinten.

 

Dosis anu disarankeun éta kedah dirévaluasi unggal sababaraha dinten (biasana tilu atanapi opat), sareng henteu kantos langkung ti satengah miligram atanapi hiji miligram unggal waktos. Ieu utamina pikeun nyegah kamungkinan aya pangaruh ngarugikeun atanapi négatip sapertos ningkat résistansi ka dinya atanapi kecanduan anu mungkin. Pasén henteu kedah nyandak langkung ti dosis épéktip panghandapna anu sayogi pikeun anjeunna. Ieu cara anu saé pikeun nyegah kasabaran sareng kecanduan. Anjeun kedah ngingetan yén varian ieu jauh langkung kuat tibatan benzodiazepin sanésna sareng upami anjeun gaduh pangalaman sareng aranjeunna, anjeun kedahna tos sadar dosisna kedah dituturkeun persis. Anjeun kedah aya dina pangawasan biasa ti dokter anjeun janten anjeunna tiasa mastikeun yén anjeun ngalaksanakeun leres, sareng dosis anjeun leres.

Méré dokter anjeun sajarah anu lengkep bakal ngaktipkeun dokter anjeun masihan dosis lorazepam anu leres pikeun nampi manpaat pinuh ubar sareng nyegah réaksi anu ngabahayakeun. Upami anjeun terang saha waé anu gaduh kecanduan narkoba mangga hubungi pusat rehabilitasi narkoba kanggo pitulung.

 

Naon efek samping tina Lorazepam?

Sapertos pangobatan sanésna ogé aya efek samping Ativan. Efek samping Lorazepam lemah diucapkeun sareng bakal gancang ngaleungit. Efek samping Lorazepam tiasa kalebet: lieur; kamelang; gangguan bobo; spasm otot lemes; ningkat kesang; seueul; utah; ngageter; gangguan persépsi; photophobia; baruntus kulit sareng peurih.

Anjeun tiasa gaduh efek samping anu henteu pikaresepeun upami anjeun lirén nganggo ujug-ujug. Dina hal ieu, efek samping langkung jelas dibaca sareng tiasa ngarugikeun kasihatan pasien.

 

Kalayan zat naon anu ngagaduhan interaksi Lorazepam?

Pangaruhna kana fungsi CNS ningkat dina panggunaan sasarengan sareng ubar penenang, antidepresan trisiklik, sambetan MAO anu teu selektif, relaksasi otot, analgesik, phenothiazine sareng neuroleptik sanés.

Konséntrasi plasma Lorazepam ningkat dina kombinasi sareng cimetidine, disulfiram, eritromisin, fluoxetine, ogé ku kontraséptif oral sareng ubar anu ngahambat metabolisme ati.

Konsentrasi Lorazepam dina plasma turun dina panggunaan sakaligus sareng rifampisin.

Aktivitas na turun dina panggunaan sakaligus sareng MAO sambetan, analeptik pernapasan sareng psikostimulan.

Upami anjeun mutuskeun mésér Lorazepam online tanpa resép, perlu konsultasi ka panyadia kasehatan profesional sateuacan ngalebetkeun Pél Lorazepam dina kombinasi farmakoterapi. Anjeun teu kedah ngeusian kuesioner médis sateuacan maréntahkeun Lorazepam online. Janten, anjeun tiasa mésér pél Lorazepam sacara online ngan sababaraha menit.

 

Naon pancegahan anu kedah dilakukeun nalika nyandak Lorazepam?

  • Contraindications

Éta dikontéksikeun dina: hipersensitivitas pikeun turunan benzodiazepine; kasakit paru obstruktif kronis, gagal engapan, apnea bobo halangan; kitu ogé pikeun barudak (di handapeun 12 taun); nalika kakandungan sareng nyusu.

 

  • nyetir

Entong beroperasi atanapi ngajalankeun mesin beurat dugi ka anjeun terang kumaha ubarna mangaruhan anjeun. Konsultasi Éta tiasa nyababkeun anjeun pusing atanapi ngantuk. Aya langkung seueur kasempetan pikeun ieu upami anjeun nyandak ubar sanés anu neken sistim saraf sapertos opioid, ubar anti kahariwang, relaksasi otot, atanapi sababaraha ubar anti lieur. dokter anjeun upami anjeun ngaraos ngantep atanapi pusing

 

  • reuneuh

Entong nyandak benzodiazepine ieu nalika hamil. Dina ibu hamil, Lorazepam tiasa nyababkeun cacat lahir dina orok anu dikandung. Nalika kakeunaan ubar ieu dina rahim murangkalih anu dilahirkeun tiasa nunjukkeun gejala ditarikna, sapertos ubar keur nengtremkeun atanapi napas labuh, saatos lahir. Disagigireun ti éta, henteu disarankeun pikeun nyaritakeun ubar ieu nalika nyusuan. Éta tiasa ngalangkungan susu ibu sareng nyababkeun efek samping dina orok.

 

  • minum

Entong dicampur lorazepam sareng alkohol. Duanana nyaéta tranquilizers sareng nalika dihijikeun sareng éta tiasa ngalambatkeun fungsi awak anu tiasa ngalambatkeun napas sareng tekanan getih kana tingkat bahaya. sakapeung ngarah kana blackout.

 

  • Poténsi kecanduan

Obat ieu kedah dilaksanakeun kalayan ati-ati kusabab poténsi kagumantungan fisik sareng kecanduan. Teu gampang ngawangun kasabaran gancang. Jalma bakal salawasna nganggo dosis anu langkung ageung pikeun ngalaman épék anu sami. Di tranquilizers Inggris mangrupikeun zat anu paling disalahgunakeun katilu di tukangeun ganja sareng opioid resép. Sababaraha pangguna tiasa ngalaman perasaan euforia anu ngajantenkeun ubar pikaresepeun pikeun seueur jalma.

 

Beforing mésér Ativan éta ogé penting yén anjeun sadar bahaya pangobatan kahariwang ieu. Kituna, urang nyarankeun anjeun pikeun nonton video ieu di handap:

Kumaha carana ditarikna Lorazepam?

Upami anjeun parantos ngonsumsi ubar ieu sababaraha minggu, anjeun tiasa ngalaman gejala ditarikna upami anjeun liren ngadadak - anu seuseueurna katémbong sapertos iritasi, keram lambung atanapi nyeri beuteung, masalah bobo, ngageter atanapi oyag, gugup sareng bahkan halusinasi sareng kejang di jalma anu parantos lami nyandak dosis anu luhur.

Nalika ngeureunkeun pangobatan, protokol khusus kedah dituturkeun pikeun nyegah sindrom ditarikna anu tiasa ngagaduhan efek samping ditarikna sami sareng anu alkohol jangka panjang. Protokol ieu kalebet nurunkeun anu sami sareng anu angkat aslina parantos dilakukeun, ieu hartosna satengah janten miligram lengkep unggal tilu dugi ka opat dinten. Upami anjeun ngalaman gejala naon anu anjeun rasakeun henteu kuduna, atanapi anjeun ngaraos ubarna henteu jalan sakumaha kuduna, anjeun kedah langsung ngahubungi dokter, tapi henteu disarankan pikeun ngeureunkeun pangubaran dumadakan dina leungeun anjeun sorangan.

Ngobrol sareng dokter atanapi perawat ngeunaan lirén ubar ku nurunkeun dosis kana waktos.

 

Dupi abdi tiasa mésér Lorazepam online?

Anjeun tiasa ngahemat seueur waktos nalika anjeun mésér Ativan online tina kanyamanan bumi atanapi kantor anjeun. Anu anjeun peryogikeun nyaéta aksés kana Internét. Di apoték online kami anjeun tiasa mésér Lorazepam, anu parantos lulus sadaya studi klinis anu diperyogikeun sareng disahkeun pikeun diical di seueur nagara. Ti apoték internét tiasa dimungkinkeun mésér lorazepam tanpa resép, tapi panggunaanna dina kasus parna tiasa meryogikeun naséhat spesialis.

 

Dupi abdi tiasa mésér Lorazepam online tanpa resép?

Dina halaman ieu kami ngabagéakeun sadayana palanggan anu hoyong mésér lorazepam tanpa resép. Kami nawiskeun Lorazepam kanggo dijual anu dihasilkeun ku Wyeth, cabangna Pfizer, tanpa resép. Tavor biasana dianggo pikeun gangguan kahariwang, tapi ogé ngareureuhkeun keram sareng ngareureuhkeun otot.

 

Ka anjeun ...

Naha anjeun mendakan jawaban tina patarosan naon dianggo Lorazepam sareng dimana anjeun tiasa mésér Lorazepam online? Kami arepkeun!

Ngadalikeun hirup anjeun nalika sangsara ku karesahan sanés hal anu gampang. Nyatana, éta tiasa leres sangsara. Tapi kumaha upami éta henteu kedah kitu? Kumaha upami anjeun tiasa ngalakukeun anu saderhana mésér Lorazepam online pikeun ngajaga kasusah di teluk? Naon anu anjeun bakal lakukeun? Hayu urang terang dina bagian komentar di handap!

informasi tambahan

Miligram

1 Miligram, 2 Miligram, 2.5 Miligram, 3 Miligram

Pél

30 Pél, 60 Pél, 90 Pél, 120 Pél, 160 Pél

Harita

Aya can aya resensi.

Jadilah yang pertama mengulas "Buy Ativan"

Email alamat anjeun teu bakal dipedar. widang dibutuhkeun nu ditandaan *

Pilih lapangan anu bakal ditingalikeun. Batur bakal disumputkeun. Sered sareng leupaskeun pikeun nyusun urutan.
  • gambaran
  • SKU
  • Peunteun
  • harga
  • ancoan
  • kasadiaan
  • Tambihkeun kana karanjang
  • gambaran
  • eusi
  • beurat
  • dimensi
  • informasi tambahan
  • atribut
  • Atribut Adat
  • widang adat
ngabandingkeun
Hajat 0