sorot

  • Arrivals New
  • obral
  • Barang panas

Mésér Doxycycline

49.00 - 153.00

atra
atra
N / A
Merek :: Vibramycin

gambaran

Naon Doxycycline dianggo?

Doxycycline mangrupikeun bagian tina katégori pangobatan antibakteri pikeun kagunaan sistemik. Kaayaan baktéri langkung dirobih sareng sababaraha karep paling canggih pikeun diungkulan. Kabeneran pisan, hiji pangobatan tiasa hasil dipaké ngalawan seueur inféksi, anu ngabalukarkeun pamulihan gancang sareng épéktip.

Doxycycline digunakeun pikeun ampir sagala jinis inféksi baktéri, tapi seuseueurna ngalawan pneumonia sareng inféksi sanés saluran pernapasan. Inféksi ceuli sami populér, utamina pikeun murangkalih sareng déwasa, teu kakantun ngeunaan masalah kulit.

Jarawat sering kalebet kana inféksi baktéri kulit, tapi écésna nyungkeun diagnostik anu pas. Nalika anom, biasana disababkeun ku henteu saimbangna hormon dina awak.

Tapi teras, aya ogé kaayaan nalika dirangsang sareng diperparah ku bakteriia. Panungtung, tapi teu saeutik, nginum obat anu sami tiasa dianggo pikeun ngubaran inféksi okular, kemih sareng kelamin ogé.

Tungtungna, doxycycline dianggo pikeun ngubaran panyakit Lyme, kolera, tipus, muriang Q sareng disentri ogé.

 

Antibiotik Doxycycline pikeun ubar jarawat

Antibiotik dipaké topikal épéktip sakumaha oral. Pikeun bentuk parah pimples antibiotik lisan dimangpaatkeun sabab ngahasilkeun hasil akhir anu gancang. Antibiotik spéktrum lega maéhan baktéri P.acnes. Kalayan panurunan dina populasi baktéri ieu, inféksi sareng peradangan ngirangan. Doxycycline dimangpaatkeun antibiotik. Pamakéan antibiotik anu kaleuleuwihi tiasa nyababkeun résistansi kana kasusah antibiotik sareng gastro peujit.

Warta anu goréng nyaéta sajauh jerawat teu tiasa diubaran, tapi aya sababaraha warta anu saé. Pangubaran pikeun kaayaan kulit ieu parantos jauh dina sababaraha taun ka pengker. Jarawat parantos teu aya nanaon deui yén nonoman sareng nonoman déwasa kedah sangsara ku cara sareng ngarep yén aranjeunna "berkembang tina éta." Dokter ayeuna ngagaduhan seueur senjata pikeun aranjeunna pikeun ngubaran jarawat.

Jarawat lumangsung nalika sél kulit paéh sareng minyak ngahalangan pori-pori. Hal ieu ngamungkinkeun baktéri tiasa mekar, hasilna aya cacadna. Bentuk kistik, ogé diaku salaku jarawat nodular, nyababkeun kista ngabentuk dina kulit. Dokter nulis resep antibiotik jarawat ieu pikeun maéhan baktéri anu jawab pembentukan kista ieu. Pamakéan nginum obat ieu nyauran pamahaman efek samping sareng bahaya kahontal.

Antibiotik oral oral anu paling umum dianggo pikeun ngubaran Rosacea sareng tetep dina gagang nyaéta Doxycycline.

Mangrupikeun antibiotik anu biasana dianggo pikeun ngubaran kasus anu serius dina kaayaan kulit ieu sapertos jerawat kistik. Tempatna di handapeun sajumlah ngaran mérek anu beragam tapi kuat dina ngubaran sareng ngeureunkeun bentuk sista sareng bahan-bahan na pikeun nyerang baktéri anu ngahasilkeun jarawat sareng nyegah panyakit kahareup sakumaha épéktipna ngirangan peradangan, kabeurangan sareng iritasi.

Mékanisme olahan antibiotik tindakan ieu diwangun dina ngahambat produksi protéin khusus dina sél baktéri ku cara ngariung kana subunit ribosom 30S.

 

Pangobatan jarawat Doxycycline

Doxycycline, atanapi doxycycline hydrochloride, mangrupikeun antibiotik anu dianggo pikeun ngarawat sababaraha rupa inféksi baktéri, kalebet jarawat, rosacea, panyakit permén karét, panyakit anu ditularkeun séksual sapertos Chlamydia, sareng inféksi kandung kemih. Antibiotik umum ieu kagolong kana sakumpulan antibiotik anu disebut tetracyclines (ti mana éta asalna), sareng éta tiasa dianggo ku ngahambat réproduksi sareng sintésis protéin baktéri.

Perawatan jarawat ieu ngalibatkeun panggunaan doxycycline dina ngatur atanapi ngubaran jarawat awak. Pangobatan ieu biasana diresepkeun ku dokter nalika nyampurkeun bentuk parah sapertos jarawat nodular atanapi kistik. Tapi éta ogé tiasa dianggo pikeun nungkulan kasus anu sedeng. Artikel ieu nyayogikeun inpormasi ngeunaan ubar ieu sareng éta pangobatan, kalebet dosis, épéktipitas sareng efek samping.

Dina hal ngubaran jarawat, ubar ieu ilaharna dianggo salaku solusi pangobatan anu maju pikeun jarawat, saatos sababaraha produk topikal gagal ngahasilkeun pangaruh. Obat ieu dicandak sacara lisan sareng ngan ukur aya ku resép dokter.

 

Perawatan jarawat Doxycycline: kumaha jalanna

Gawéna ku ngaleungitkeun jerawat ku ngeureunkeun produksi protéin anu diperyogikeun pikeun tumuh baktéri anu nyababkeun - propionibacterium acnes. Tanpa protéin pikeun didahar, baktéri laun maot sahingga ngubaran baktéri.

Sapertos antibiotik lisan sanés, éta tiasa ngabantosan pisan pikeun méréskeun jarawat deui sareng awak. Balukar na biasana didorong ku panggunaan pangobatan topikal sapertos Retin-A atanapi benzoyl peroksida.

 

Perawatan jarawat Doxycycline: dosis

Dosis pikeun pangobatan 50mg dugi ka 100mg dua kali unggal dinten. Ieu sering diresepkeun pikeun terapi jangka pondok. Awéwé kedah ngalaman tés kakandungan sateuacan ngamimitian ngubaran, sabab ubarna tiasa ngarugikeun orok anu dilahirkeun. Awéwé anu aktif sacara séksual ogé disarankan pikeun ngagunakeun bentuk kontrasepsi anu dipercaya dina mangsa perlakuan kusabab alesan anu sami. Barudak di handapeun umur 8 taun henteu kedah nganggo narkoba. Nalika ngalaman perlakuan ieu, disarankeun pikeun nyingkahan produk susu sabab tiasa nyusahkeun awak pikeun nyerep bahan aktif.

Pasén kedah neraskeun nganggo ubar ieu salami diarahkeun ku dokter. Gumantung kana sifat masalah jarawat, dokter tiasa nyarankeun dos anu tinggi pikeun waktos anu pondok atanapi regimen dosis anu murah pikeun waktos anu langkung lami.

 

Perawatan jarawat Doxycycline: efektivitas

Nalika anjeun mésér Doxycycline online éta parantos kabuktosan janten solusi anu épéktip pikeun ngubaran jarawat. Panilitian parantos nunjukkeun yén antibiotik lisan ieu saéstuna ningkatkeun pangambitan anu peradangan. Tapi panginten henteu tiasa mersihan bule, komédo, atanapi bentuk komedi. Pamakéan narkoba anu teras-terasan pikeun waktos anu lami tiasa ngajantenkeun awak kebal ka na, ngirangan efektivitasna. Suplemén doxycycline sareng benzoyl peroksida ngabantosan ngirangan résistansi ubar sapertos kitu.

Perlakuan ieu aya hubunganana sareng sababaraha efek samping anu hampang, diantarana: basa poék atanapi ngabareuhan, utah, diare, sareng seueul. Sapertos sareng antibiotik anu sanés, pangobatan ieu tiasa ningkatkeun sinar panonpoé atanapi sénsitip cahaya, anu janten paningkatan résiko sunburn.

Obat ieu ogé tiasa nyababkeun efek samping anu serius sapertos: muriang, masalah getih, perdarahan anu henteu biasa, kacapean parna, ngarareunah beuteung kusabab karusakan ati, kasusah dina napas, biwir ngabareuhan atanapi raheut, lieur, nyeri kelamin sareng peurih, robih paningali, sareng nyeri sirah. Upami salah sahiji atanapi sababaraha efek samping ieu diperhatoskeun, pangobatan kedahna geuwat diteruskeun.

 

Naon efek samping tina Doxycycline?

Ubar ieu salaku aturan ditolerir ogé. Pangaruh anu paling umum nyaéta diare atanapi tai leupas, nyeri beuteung, seueul sareng utah. Obat-ubatan Tetracyclines, sapertos ieu, tiasa nyababkeun perubahan warna waos upami dicandak dina murangkalih anu kirang ti dalapan taun. Di sagigireun éta, cahaya panonpoe anu kaleuleuwihan tiasa lumangsung ku ubar Doxycycline; Akibatna, sinar panonpoé kedah diminimalkeun dina pangobatan.

Gangguan beuteung, seueul, diaré, atanapi utah tiasa tumiba. Upami salah sahiji épék ieu parah atanapi tetep, anjeun kedah nyarios ka dokter anjeun. Émut yén dokter anjeun parantos resep produk médis ieu kusabab anjeunna parantos nangtoskeun yén kaunggulan pikeun anjeun langkung ageung tibatan résiko ku pangaruh.

Seueur jalma anu ngagunakeun pangobatan ieu henteu ngagaduhan efek samping anu serius. Béja ka dokter anjeun langsung upami aya efek samping anu henteu dipikaresep tapi serius ieu lumangsung: sunburn (sénsitip panonpoé), nyeri / sesah nyelek.

 

Dupi abdi tiasa mésér Doxycycline online?

Sami-sami anjeun tiasa mendakan leres-leres sadayana dina perdagangan online atanapi offline, pangobatan henteu dikecualikeun ogé. Anjeun écés henteu mésér mobil tilas ti batur anu gaduh reputasi goréng, sapertos anjeun ulah mésér smartphone mahal ti toko online anu henteu masihan jaminan.

Aturan anu sami diterapkeun pikeun apoték online ogé. Salami anjeun mésér tina sumber anu dipercaya sareng dipercaya, teu aya alesan pikeun ngarasa hariwang.

Pesenan ngalangkungan Internét ogé bakal mastikeun biaya anu langkung handap, sabab apoték wéb henteu ngagaduhan gudang fisik atanapi pusat kanggo mayar séwa, padahal jumlah padamelna langkung alit.

Henteu aya tagihan, tapi ngan ukur hosting sareng domain. Kaseueuran tabungan ieu ditransferkeun ka calon nasabah, janten ieu pasti kasempetan anu saé.

informasi tambahan

Miligram

100 Miligram, 200 Miligram

Pél

30 Pél, 60 Pél, 90 Pél, 120 Pél, 180 Pél

Harita

Aya can aya resensi.

Jadilah yang pertama mengulas "Beuli Doxycycline"

Email alamat anjeun teu bakal dipedar.

Pilih lapangan anu bakal ditingalikeun. Batur bakal disumputkeun. Sered sareng leupaskeun pikeun nyusun urutan.
  • gambaran
  • SKU
  • Peunteun
  • harga
  • ancoan
  • kasadiaan
  • Tambihkeun kana karanjang
  • gambaran
  • eusi
  • beurat
  • dimensi
  • informasi tambahan
  • atribut
  • Atribut Adat
  • widang adat
ngabandingkeun
Hajat 0