sorot

  • Arrivals New
  • obral
  • Barang panas

Mésér Diazepam

191.00 - 668.00

atra
atra
N / A
Merek :: Valium

gambaran

Milarian apoték anu dipercaya sareng dipercaya pikeun mésér Diazepam ti Teras anjeun réngsé dina halaman wéb anu leres! Farmasi RXS parantos janten panyadia Diazepam anu dipercaya salami ampir 20 taun. Kami bangga tiasa nyarios yén kami gaduh pangalaman langkung ti 100 taun dina pangobatan karesahan. Kalayan kami anjeun tiasa yakin!

Kusabab urang hoyong anjeun mésér Diazepam aman, urang ngaraos penting yén anjeun ngagaduhan kanyaho dasar anu hadé pikeun pangobatan kahariwang ieu. Kituna, urang nutupan kumaha jalanna, naon efek sampingna, anu pangobatanana hubungan sareng seueur deui dina pedaran produk anu diperpanjang ieu.

Tina hiji pikir anjeun tiasa pastikeun; lamun meuli Diazepam online sareng mimitian nganggo, tingkat setrés anjeun bakal lungsur ampir instan!

 

Naon ari Diazepam?

Diazepam (ngaran mérek: Valium) nyaéta ubar psikoaktif anu nimpah sistim saraf pusat. Mangrupikeun perlakuan lisan anu hadé anu kalebet kana jinis ubar benzodiazepine, kulawarga anu sami anu ngandung flurazepam (dalmane), lorazepam (Ativan), alprazolam (Xanax), clonazepam (Klonopin) ogé sababaraha anu sanés. Pangobatanana ditampi sareng diidinan dina bulan Nopémber 1963 sareng saha waé anu tiasa mésér diazepam kalayan resép dokter saatos tanggal ieu.

 

Di mana dianggo Diazepam?

Obat ieu diresepkeun lega pikeun ngaregepkeun karesahan, gangguan karesahan umum, kaayaan guligah, awak, awak seizures, sareng insomnia. Diazepam ogé disarankeun pikeun ngagentoskeun gejala ditarikna alkohol sareng benzodiazepine.

Pangobatan ieu sacara aktif mangaruhan fungsi neuron ku ngahambat kasenanganana. Ngaronjatkeun kagumbiraan mangrupikeun akibat tina henteu saimbangna neurokimia dina uteuk. Bahan kimia ieu ngatur kagiatan neuron dina bagian-bagian sistem saraf pusat. Nalika kasaimbanganana kaganggu neuron boh naék atanapi kalem. Ngaronjatna kagiatan neuron ngakibatkeun kahariwang sareng guligah nalika kagiatan ngalambatkeun hasilna janten insomnia. Diazepam ngagentos gejala ieu ku netepkeun deui kasaimbangan dina tingkat neurokimia ieu.

 

Naha Diazepam diresepkeun?

Ogé, salian ti alus teuing pikeun kahariwang, Valium umumna dimangpaatkeun salaku otot anu santai sareng kanggo masalah bobo. Dina sababaraha kasus, éta ogé gunana pikeun ngubaran kejang di sababaraha penderita epilepsi. Éta dianggap salaku benzodiazepine awét, di mana jalma-jalma butuh dosis tunggal pikeun neraskeun sadidinten. Valium ilahar dipasihkeun ka jalma anu ngagaduhan masalah karesahan umum; Nanging, éta ogé dirumuskeun pikeun kaayaan ieu:

 

  • gangguan kahariwang

Seueur jalma ngarasa hariwang sateuacan aya acara anu penting. Kahariwang mangrupikeun panyakit anu nyebatkeun kahirupan masarakat ku rasa cemas anu matak pikasieuneun anu bakal teras-terasan sareng teu kendat, sareng anu bakal tumuh janten parah. Valium otorisasi salaku ubar saraf (cemas). Nanging, Valium sanés ngan ukur pikeun "kahariwang sapopoe" sareng disarankeun ngan ukur pikeun panggunaan jangka pondok. Obat cemas anu sanés (contona SSRI, bentuk antidepresan khusus) jauh langkung cocog pikeun panggunaan jangka panjang.

 

  • Ditarikna Alkohol

Ngeureunkeun alkohol instan henteu salawasna mangrupakeun rencana anu saé. Nyatana, éta tiasa rada picilakaeun sareng tiasa ngancam kahirupan. Éta kedah teras-terasan dilakukeun dina pangawasan saurang ahli kasihatan, sareng rawat inap biasana diperyogikeun. Jalma anu nginum beurat atanapi rutin tiasa sangsara tina tanda ditarikna alkohol sareng gejala, nalika aranjeunna tungtungna ngonsumsi alkohol teuing. Tanda ditarikna alkohol hampang tiasa diwangun ku déprési, gugup, sakedik kagoyang, kulit clammy atanapi hawa alkohol. Valium tiasa ngabantosan tremén delirium, kagoréngan sareng agitasi anu aya hubunganana sareng ditarikna alkohol.

 

  • spasms otot

Kontraksi sukarela otot atanapi sakumpulan otot disebut kejang otot. Sanaos henteu umum ngabahayakeun, kejang otot tiasa raoseun sareng pikaresepeun. Valium penting pikeun ngubaran kejang otot kusabab sabab-sabab ieu: peradangan sendi atanapi otot, sindrom Stiff-man (gangguan neurologis langka), cerebral palsy, tatu, Athetosis (gangguan gerak panangan sareng suku) sareng Paraplegia.

 

Kumaha cara Diazepam?

Gawéna ku nurunkeun hasil GABA (asam gamma-aminobutyric) dina otak manusa. Gamma Aminobutyric Acid (GABA) mangrupikeun neurotransmitter (bahan kimia anu dimangpaatkeun ku sél saraf pikeun saling komunikasi) anu ngahambat aktivitas dina otak anu saleresna. Éta dianggap yén seueur teuing tindakan dina uteuk tiasa ngakibatkeun kahariwang atanapi gangguan jiwa sanésna sareng diazepam dina dasarna ngalambatkeun aktivitas anu kaleuleuwihi dina otak.

 

Naon efek samping Diazepam?

Salah sahiji efek samping diazepam anu langkung penting nyaéta ngalambatkeun aktivitas uteuk anjeun anu tiasa mangaruhan katerampilan, mikir, sareng katerampilan motorik anjeun. Kusabab kitu, henteu disarankeun anjeun nyetir, ngaoperasikeun mesin, atanapi ngalaksanakeun tugas sanés anu nyungkeun waspada anjeun. Ieu ngan ukur hiji efek samping tambahan anu penting upami anjeun kedah sadar.

 

Efek samping umum tina diazepam:

  • Drowsiness
  • pusing
  • Capé atanapi capé
  • Shakiness sareng jalan anu teu mantep
  • Otot lemah sareng henteu mampuh ngadalikeun aranjeunna
  • headaches
  • tremor
  • Sungut garing atanapi ciduh kaleuleuwihi
  • seueul
  • kabebeng

 

Kaseueuran efek samping diazepam henteu kedah diperhatoskeun médis. Paling dipikaresep aranjeunna bakal ngaleungit nalika diubaran sabab awak anjeun ngaluyukeun kana ubar. Nanging, upami aranjeunna neraskeun atanapi ngaganggu anjeun panginten hoyong ngahubungi panyawat kasihatan anjeun.

 

Naon dosis Diazepam anu pantes?

Benzodiazepine ieu mangrupikeun ubar anu khas anu teras-terasan dianggo pikeun ngubaran kahariwang atanapi kejang. Gumantung kana jinis gejala sareng kaayaan anu aya di pasién, aya seueur jinis panyadia kasehatan anu bakal nulis resep dosis Diazepam anu sanés pikeun ngabantosan kaayaan anu ditingalikeun.

Masih, dewan médis parantos masihan dosis anu disarankeun sareng anu aya dina pangobatan kedah ngémutan naha atanapi henteu aranjeunna nampi dosis anu disarankeun sareng naha aranjeunna overdosis kana ubar. Ubar ieu tiasa dianggo pikeun ngubaran boh déwasa boh barudak gumantung kana kaayaan anu dialaman.

Sacara umum, dosis diazepam anu disarankeun pikeun déwasa anu séhat berkisar antara 6 - 40 mg gumantung kana jinis kaayaan anu ditampilkeun déwasa. Éta ogé gumantung kana jinis henteu raoseun anu aranjeunna ngaku.

Jalma anu nyandak éta pikeun ditarikna alkohol bakal mendakan yén aranjeunna umumna diresepkeun dimana waé ti 30 - 40 mg sapoé. Jalma sepuh umumna bakal disarankeun dosis anu langkung alit sakitar 4 - 10 mg, sareng murangkalih umumna bakal ngagaduhan éta dina kisaran dosis anu sami sareng sepuh sanaos aranjeunna henteu diwangun sami sareng déwasa sareng henteu ngagaduhan massa awak anu sami. Ieu disababkeun ku kanyataan yén barudak umumna langkung rentan ka ubar.

Rupa-rupa jinis dosis diazepam anu disarankeun bakal gumantung pisan ka jalma anu nyarankeun ubar sareng jalma anu nginum obat. Gumantung kana naséhat anu dirumuskeun ku panyadia kasihatan, jalma anu béda tiasa nyandak dosis anu sanés sanaos ngagaduhan jinis gejala anu sami.

Éta gumantung pisan kana jinis gejala anu dialaman, umur pasién, massa awak pasién, sareng jinis kaayaan anu ubarna dianggo pikeun ngubaran.

 

Sabaraha lami damel Diazepam?

Jawaban ngeunaan patarosan "sabaraha lami diazepam damel?" nyaéta: éta gumantung. Waktos pikeun diazepam nincak gumantung kana kumaha sareng naon anu anjeun peryogikeun. Éta tiasa dicandak ku sungut, suntik, atanapi gél rektum.

  • Nalika dikerjakeun ngalangkungan suntikan, peryogi ngan 5 menit kanggo nunjukkeun épék na.
  • Nalika dicandak salaku pil atanapi tablet pikeun kahariwang, balukar najong dina 15 dugi 60 menit saatos diserna. Nanging, butuh 2 minggu kanggo ngaraosan épék lengkep na.
  • Gél rektum tiasa dianggo pikeun pasién anu ngalaman kejang. Balukarna kedah diperhatoskeun gancang saatos administrasi.

 

Sabaraha lami ari Diazepam?

Upami anjeun nembé nyandak benzodiazepine ieu, maka anjeun panginten heran sabaraha "sabaraha lami diazepam?". Jumlah waktos ubar naon waé tetep aktip dina awak anjeun aya hubunganana sareng satengah hirupna. Dosis anu langkung ageung sareng langkung sering anjeun nyandak, langkung ageung satengah hirup.

Satengah umur diazepam nyaéta 30 dugi 56 jam. Ieu ngandung harti épék na bakal tetep aktip di antara jangka waktu éta. Nanging, dumasarkeun kana satengah kahirupan éta bakal nyandak sakitar 3 minggu kanggo sadayana metabolit janten lengkep dikaluarkeun tina awak.

Aya seueur variabel anu tiasa mangaruhan sabaraha lami ubar ieu tetep katingali dina sistem anjeun. Éta gumantung kana metabolisme anjeun, umur, beurat, sareng perséntase lemak awak. Upami seueur olahraga sareng nginum seueur cai tiasa ngabantosan awak anjeun ngaleungitkeun metabolit.

 

Kalayan ubar sanés anu tiasa Diazepam interaksi?

Aya seueur jinis interaksi anu dilakukeun ku ubar sanés sareng benzodiazepine ieu sareng penting pikeun konsultasi sareng dokter atanapi panyadia kasihatan nalika ditunda. Kagunaan sadaya inpormasi ngeunaan ubar sanés anu sayogi upami aya.

Obat ieu dirumuskeun pikeun pengobatan kahariwang, tremor otot, kejang sareng indikasi ditarikna alkohol. Interaksi narkoba sareng Valium kalebet narkotika, omeprazole (Prilosec), barbiturates, fluvoxamine (Luvox), itraconazole (Sporanox), ketoconazole (Nizoral), alkohol, cimetidine (Tagamet) sareng fluoxetine (Prozac). Janten, ubar ieu kedah dihindari nalika anjeun dirawat ku Valium.

Sacara umum, antibiotik, alkohol sareng ubar sanés anu dianggo pikeun ngubaran gangguan méntal henteu matak diémutan sareng diazepam kumargi akibatna tiasa.

Pergaulan diazepam sareng alkohol tiasa bahaya pisan sareng nyababkeun overdosis. Kitu ogé diazepam sareng alkohol neken sistim saraf pusat. Ku alatan éta, Pergaulan babarengan tiasa pikaresepeun komo ngancam kahirupan. Saatos ngalaman seueul, napas tiasa ngalambatkeun sakedik ieu anu bahkan tiasa ngakibatkeun maot.

 

Iraha kuring henteu kedah nyandak Diazepam?

Valium kedah dihindari dina kasus-kasus ieu:

  • Nalika anjeun nyandak ubar sanés anu tiasa berinteraksi sareng Valium
  • Nalika anjeun reuneuh. Ngabebaskeun janin atanapi henteu normal tiasa mangaruhan kana orok anu lahir.
  • Nalika anjeun nyusuan payu. Pangaruh Valium tiasa diekskripsikeun kana susu ibu sareng tiasa pangaruh kana balita anu nyusuan. Kusabab kitu, éta kedah dijauhan ku awéwé anu nuju ngarawat.

 

Naha Diazepam adiktif?

Benzodiazepines kasohor ngembangkeun kasabaran sareng katergantungan fisik kana ubar. Obat ieu sareng benzodiazepin sanés mangrupikeun ubar anu paling sering diresepkeun di Inggris kusabab hariwang. Éta parantos kabuktosan sacara klinis yén upami ubar-ubaran dianggo pikeun waktos anu langkung lami, aya kasempetan anu saé yén pasién ngembangkeun katergantungan kana ubar. Ditarikna saatos panggunaan jangka panjang bakal nimbulkeun gejala ditarikna - spéktrum gangguan klinis anu dititénan dina pangguna saatos ditilar. Gejala ditarikna diazepam mirip pisan sareng alkohol. Kagumantungan tiasa lumangsung bahkan saatos panggunaan jangka pondok tina dosis standar ubar; kumaha oge, jangka panjang panggunaan dosages langkung ageung bakal ngahasilkeun gejala ditarikna langkung parna sareng pikaresepeun.

 

Kumaha ditarikna Diazepam?

Panilitian éksténsif sareng panilitian parantos dilaksanakeun pikeun diajar efek médis tina ubar nalika panggunaan dieureunkeun. Réaksi kagumantungan narkoba sareng fisik awak manusa mimiti dititénan ku Hollister sareng kolaboratorna di 1963 nalika aranjeunna diajar pengobatan pasién schizophrenic sareng diazepam. Éta ogé parantos diulik yén pasién anu lirén nganggo ubar sering lieur gejala ditarikna ku karusuhanna sareng ngémutan yén gejala na anu sateuacanna mulih sareng maka teraskeun deui panggunaan ubar.

Panilitian anu paling otentik sareng padet ngeunaan gejala ditarikna dilaksanakeun ku Winokur sareng pembantunya.

Literatur médis ngeunaan gejala ditarikna diazepam nunjukkeun yén gejala lumangsung saatos 1-11 dinten ditarikna. Gejala, numutkeun literatur, kalebet psikosis, kahariwang sareng guligah, disfungsi motor, kejang, sareng guligah. Spéktrum lega tina gejala dititénan. Literatur nunjukkeun yén sababaraha pasien dikembangkeun sababaraha gejala sedengkeun anu sanés didiagnosis sareng spéktrum gejala lengkep. Spéktrum kaasup gejala sapertos saré kaganggu, insomnia, karesahan, déprési, neurosis histeris, neurosis jantung, nyeri punggung, nyeri sirah, sareng hyperventilation - bahkan Tetanus.

Panaséhat médis nyarankeun dijadwalkeun, ditarikna laun tina ubar ku réduksi leutik dina dosages ulah gejala di luhur.

 

Dimana kuring tiasa mésér Diazepam?

Farmasi RXS nawiskeun diazepam kanggo dijual. Saatos kami ngolah pamayaran anjeun, anu biasana peryogi hiji atanapi dua dinten damel, produk anjeun kedah sumping antara tujuh sareng opat belas dinten kerja. Basa maneh mésér diazepam ti kami anjeun tiasa pastikeun kami produk dina bungkus polos pikeun ngajagi privasi konsumen. Anjeun teu kedah tatangga anjeun terang naon anu aya dina bungkus di teras anjeun.

 

Dupi abdi tiasa mésér Diazepam online?

Naha anjeun ogé milari tempat pikeun mésér diazepam online? Seueur jalma naroskeun patarosan "kumaha mesen Valium online?". Upami anjeun ogé naroskeun ka diri nyalira patarosan ieu anjeun parantos réngsé dina halaman wéb anu leres. Obat ieu gampang sayogi di apoték online kami kalayan harga anu wajar. Upami anjeun hoyong ngahémat artos anjeun sareng waktos anjeun tiasa mésér diazepam online ti kami. Kami nampi seueur sistem pamayaran sapertos MasterCard, Visa, PayPal, eCheck, AMEX sareng anu sanésna. Nanging, hiji kedah dididik konsumén sateuacan mésér Valium ti apoték online. Kami nyayogikeun naséhat médis ka pasién pikeun ngajantenkeun mamangna jelas. Anjeun tiasa ngabahas masalah kaséhatan anjeun sareng ahli kami tanpa ragu. Kalayan bantosan apoték online kami anjeun tiasa mesen diazepam kalayan merenah sareng aman.

 

Dupi abdi tiasa mésér Diazepam tanpa resép?

Éta pisan umum mésér mésér diazepam tanpa resép ti apoték luar negeri online. Nanging, éta mangrupikeun prakték anu saé pikeun parantos gaduh resép ti dokter anjeun.

Aya sababaraha pertimbangan penting pikeun dipikirkeun nalika anjeun mésér Valium tanpa resép. Anu kahiji sareng anu paling penting nyaéta mendakan apoték online anu dipercaya jeung dipercaya.

Panarimaan kartu kiridit penting pisan pikeun nganilai kredibilitas apoték online. Ieu dianggo salaku bentuk pembayaran éléktronik anu diverifikasi antara anu ngagaleuh sareng anu ngajual. Toko obat anu ngaiklankeun pamayaran waé tanpa kartu kiridit sapertos pesen pos atanapi cék kasir tiasa sah tapi éta bentuk pamayaran henteu aman sareng kedah dihindari.

Poé ngantosan, sangsara, sareng perjalanan anu pikaboseneun ka dokter parantos réngsé. Mésér Valium online tanpa resép ti dokter fisik sareng kéngingkeun bantosan anu anjeun peryogikeun ayeuna!

 

Terserah anjeun…

Saha waé anu kaserang masalah cemas anu serius, kejang otot, gangguan kejang, ditarikna alkohol, atanapi insomnia jangka pondok terang kumaha héséna pikeun nungkulan hal-hal ieu tanpa pitulung sababaraha pangobatan resép.

Upami anjeun ngaraos parantos nyobian ampir sadayana pikeun ngaleungitkeun kahariwang anjeun tanpa kéngingkeun hasil anu dipikahoyong, maka waktuna pikeun ngarobih! Anjeun pantes hadé! Janten jalma anu bakal narik hasil anu anjeun milari. Mimitian hirup tanpa wates jeung mésér Diazepam online!

Di Farmasi RXS kami yakin yén unggal jalma ngagaduhan hak pikeun ngaksés pangobatan anu aman sareng épéktip. Kami didaptarkeun pikeun janten apoték layanan pinuh anu hoyong ngaleungitkeun kompetisi. Kumaha urang ngalakukeun éta? Urang ngan saukur nyobian langkung seueur! Di luhur tina éta kami mastikeun privasi sareng kawijaksanaan nalika anjeun mésér Diazepam ti urang. Naon kajadian di dieu, tetep di dieu.

Naha anjeun milarian mésér Diazepam 5 mg, 10 mg, nganggo atanapi Diazepam tanpa resép - urang ngagaduhan naon anu anjeun pilari! Kami ngamungkinkeun anjeun mésér Diazepam tanpa patarosan ditanyakeun. Kami ngan saukur masihan ka anjeun langsung!

 

informasi tambahan

Miligram

5 Miligram, 10 Miligram

Pél

30 Pél, 60 Pél, 90 Pél, 120 Pél, 180 Pél

Ulasan (6)

4.67 rata-rata dumasar kana 6 peringkat.
  1. Jane

    Dokter henteu gancang teuing masihan Valium. Janten teu anéh yén jalma bakal ningali pikeun mésér Valium tanpa resép. Ngalawan dokter panginten tiasa gaduh risikona, tapi dina sababaraha kasus jalmi ngaraos resep resiko na patut. Sareng aya seueur cara pikeun tetep aman nalika nyandak Valium. Sadaya anu kedah dilakukeun pikeun jalma anu aman pasti nuturkeun pitunjuk dina botol.

  2. Daniel

    Kuring parantos di depresi saatos pupusna indung kuring, kuring terang yén pél tiasa ngabantosan kuring tapi hate aranjeunna. Nya pamajikan kuring nyandak kuring ka Valium kuring resep anjeunna tumaros. Kuring ngarasa yén kuring bisa ngendalikeun sorangan naon anu positip pikeun kuring & kulawarga.

  3. Clarence

    Pikeun serangan panik murag parah pisan, boro-boro dijelaskeun ka jalma-jalma di sakurilingna. Abdi 25, nganggo sababaraha ubar sareng valium ogé. Kuring henteu ngaraos matak adiktif atanapi sapertos kitu. Valium nenangkeun kuring gancang.

  4. Adam

    Sakitar 2 taun kuring parantos di Valium. Lumayan alus pikeun kuring sacara gembleng, hiji pangaruh anu kuring raoskeun kadang ngantep. Teu aya masalah sanés ku kaséhatan, jantung sareng nadi dina tingkat anu diperyogikeun. Kuring badé teraskeun.

  5. Mia

    Kuring pohara berkah pikeun mendakan apoték ieu! Henteu aya rusiah yén médis kadang langkung paduli naon anu dipikaresep pikeun aranjeunna tibatan pasién. Sering aya waktos stigma instan anu pakait sareng anu milari bantosan pikeun setrés kronis ti komunitas médis. Dokter henteu percanten yén pasién anu ngeluh setrés, sareng sababaraha médis ngan saukur henteu ngagaduhan kanyaho ngeunaan kumaha ngubaran penderita kahariwang kronis tanpa resép Valium. Teu anéh yén dina jalan nampi pangobatan parantos ngabantosan seueur jalma anu janten sabab kuring ngahaturkeun nuhun ka apotéker anu parantos daék ngabantosan aranjeunna anu sangsara sareng leres-leres meryogikeun Valium.

  6. Sam

    Ubar ieu nyegah kuring tina kahariwang & otot spasm. 5 nepi ka 10 mg Diazepam nalika kuring parah pisan ngajantenkeun saraf kuring turun. Naha kuring gumantung kana éta? Kuring henteu nyangka kitu, kuring henteu nampi éta unggal dinten sareng henteu tiasa nyarios nanaon tentang efek samping.

Tambah review a

Email alamat anjeun teu bakal dipedar.

Pilih lapangan anu bakal ditingalikeun. Batur bakal disumputkeun. Sered sareng leupaskeun pikeun nyusun urutan.
  • gambaran
  • SKU
  • Peunteun
  • harga
  • ancoan
  • kasadiaan
  • Tambihkeun kana karanjang
  • gambaran
  • eusi
  • beurat
  • dimensi
  • informasi tambahan
  • atribut
  • Atribut Adat
  • widang adat
ngabandingkeun
Hajat 0