sorot

  • Arrivals New
  • obral
  • Barang panas

Mésér Codeine

$305.00 - $1,178.00

atra
atra
N / A

gambaran

Bayangkeun aya pél anu kuat pisan anu tiasa ngaleungitkeun nyeri sakali! Nya, éta sanés rusiah deui. Codeine ngagaduhan peran anu langkung ageung dina manajemén nyeri kronis tibatan panalungtik anu kantos dipikirkeun. Sareng jutaan urang Brit satuju sareng aranjeunna sabab éta mangrupikeun panyieuri nyeri nomer hiji di Inggris.

Candak kendali deui terasrasakeun hal-hal anu penting pisan dina kahirupan sapertos kagiatan sadidinten sareng hubungan sosial. Basa maneh mésér codeine, anjeun tiasa pastikeun yén nyeri bakal janten hal anu tiheula! Hayu urang ngenalkeun anjeun kana killer nyeri anu paling dipikaresep di Inggris di handap.

 

Naon ari kodeine?

Codeine mangrupikeun analgesik narkotika anu kagolong kana kelompok obat anu dikenal salaku opioid. Hal ieu digunakeun pikeun ngubaran nyeri sedeng atanapi parna. Éta ogé tiasa dianggo salaku antitussive pikeun ngendalikeun batuk atanapi ngubaran kaayaan naon waé anu didiagnosis ku dokter anjeun. Éta ngeureunkeun sinyal nyeri tina ngumbara sapanjang saraf ngarah teu ngahontal uteuk. Mangpaatna seueur bari efek sampingna minimal sareng aranjeunna tiasa gampang dikenal sareng dileungitkeun.

Aya seueur jalma anu resep ubar ieu unggal dinten. Éta mangrupikeun salah sahiji ubar nyeri anu pangsaéna di Inggris. Ubar ieu dipercaya pikeun ngagentos nyeri anu disababkeun tina rupa-rupa panyakit.

Dosis sadidinten beda-beda numutkeun jenis kelamin atanapi umur kalayan rata-rata dosis déwasa awal anu sakitar 30-60mg unggal 6 jam.

 

Naon anu dipaké pikeun codeine?

Obat nyeri ieu ngagaduhan sababaraha kagunaan. Éta tiasa dianggo pikeun ngagentos nyeri anu panginten disababkeun ku nyeri sirah, cilaka, bahkan operasi. Kagunaan sanésna kalebet pangobatan sindrom bowel anu ambek, diare, narcolepsy, sareng batuk. Panilitian parantos nunjukkeun yén panawar nyeri ieu épéktip pisan dina pangobatan pikeun seueur kalainan anu namina.

Codeine mangrupikeun salah sahiji ubar anu paling épéktip dina ngatur nyeri. Tapi éta ogé sami penting pikeun waspada yén éta kedah dilaksanakeun sakumaha anu disarankeun.

 

Naon efek samping codeine?

Padahal ubar ieu kirang kuat, efek samping codeine tiasa sami sareng morfin. Sacara umum, éta kalebet lieur, capé, euforia, teu resep, ngantor sareng rélaxasi.

Salaku candu, codeine ngagaduhan résiko anu luhur pikeun pangguna na ngembangkeun kasabaran sareng pamustunganana gumantung kana hal éta. Beuki luhur dosisna, beuki seueur parobihan efek samping.

Overdosis tina codeine kedah leres-leres dicegah sareng upami aya kasusah pisan nalika ngagunakeun ubar ieu anjeun kedah langsung ngontak dokter anjeun. Sababaraha efek samping codeine anu anjeun tiasa alami kalebet ku kejang atanapi kejang, masalah kiih, ngalamun, kabebeng, seueul, denyut jantung anu laun, kabagjaan atanapi kasedihan anu parah, halusinasi, pamikiran atanapi tingkah laku anu ekstrim sareng kesang. Hubungi dokter anjeun upami aya jinis pangaruh ngarugikeun.

 

Naon pancegahan ngeunaan codeine?

  • alkohol

Henteu disarankeun pikeun nganggo alkohol nalika aya dina tablet codeine sabab bakal ningkatkeun efek samping pangobatan. Alkohol sareng codeine duanana ubar keur nengtremkeun sareng nyandak babarengan tiasa ngajantenkeun anjeun ngantuk pisan sareng capé.

 

  • Kakandungan sareng nyusuan

Henteu disarankan pikeun nginum obat ieu sanaos anjeun reuneuh kacuali dokter parantos ngawartosan anjeun ogé. Orok anu dikandung anjeun tiasa janten gumantung kana éta sareng tiasa sangsara tina gejala ditarikna saatos ngalahirkeun. Ogé entong nginum obat ieu nalika nuju nyusuan. Codeine asup kana susu ibu.

 

  • nyetir

Opioid ieu tiasa ngajantenkeun anjeun ngantuk sareng bingung. Mungkin anjeun ngembangkeun visi kabur atanapi ganda. Kusabab kitu, henteu disarankeun pikeun nyetir atanapi ngaoperasikeun mesin nalika anjeun aya dina ubar ieu.

 

Codeine sareng obat nyeri anu sanés: kumaha upami éta?

 

  • Paracetamol sareng Codeine

Paracetamol mangrupikeun nami sanés kanggo acetaminophen anu katelah Tylenol. Ngaran paracetamol dianggo langkung seueur di Éropa sareng bagian sanés dunya tibatan di Amérika Kalér.

Di Éropa paracetamol dipendakan dina nami mérek Panadol. Salajengna paracetamol sareng codeine ogé katelah Panadeine sareng sami sareng Tylenol No.3 nalika jumlah kodein sareng paracetamol dina komposisi sami.

Paracetamol henteu sapertos Aspirin henteu ngagaduhan kamampuan pikeun ngarawat peradangan anu disababkeun ku rematik sanaos éta ngabantosan nyeri dina kasus sapertos kitu. Paracetamol henteu ngabantosan muriang.

Paracetamol nyalira sayogi salaku Panadol tanpa resép tapi peryogi pikeun mésér Paracetamol sareng Codeine di seuseueurna lokasi. Sababaraha nagara ngijinkeun penjualan komposisi nyeri sapertos kitu tanpa peryogi resép.

 

  • Tylenol sareng Codeine

Tylenol mangrupikeun nami mérek anu sanés dikenal salaku Acetaminophen. Nami anu sanésna kalebet APAP, Modal sareng Pheniphen. Éta populér di Amérika Serikat dimana éta katelah Tylenol sareng dianggo pikeun ngaraheutkeun nyeri hampang.

Codeine ditambihan ka Tylenol pikeun ningkatkeun efektivitasna pikeun merangan nyeri hampang dugi sedeng. Dina bentuk ieu tiasa disebat Tylenol No. 2, Tylenol No.3 sareng Tylenol Np.4. Jumlahna mangrupikeun indikasi kuantitas codeine anu digabungkeun sareng Tylenol dina unggal pél.

Tylenol sareng codeine asalna dina bentuk pél atanapi kapsul pikeun diminum sacara lisan. Biasana dicandak salaku hiji dosis unggal genep jam. Efek samping anu tiasa janten kalebet kantuk kantun lieur sareng burih.

Anu penting dina hal ieu nyaéta pangaruh tina Acetaminophen, henteu langkung ti 4000 mg Acetaminophen anu kedah diminum sadidinten sabab ieu tiasa nyababkeun karusakan ati.

 

Dupi abdi tiasa mésér codeine online?

Kasebut nyaéta dimungkinkeun mésér codeine online tina halaman wéb anu parantos dipasihkeun pikeun ngajual ubar resép ku FDA. Dibandingkeun sareng apotéker lokal mésér codeine online masihan anjeun genah ngadamel pameseran ti kanyamanan bumi anjeun. Kami mastikeun pangiriman anu gancang sareng diskrit tina urutan anjeun.

 

Dupi abdi tiasa mésér codeine tanpa resép?

Kusabab régulasi anu ketat, kaseueuran apoték lokal sareng toko obat badé milarian resép anu sah sateuacan ngadamel jualeun kodeine anu langkung mahal. Sajumlah ageung apoték online ieu ngagaduhan hubungan sareng dokter umum anu bakal masihan anjeun resép saatos panilitian dasar tina gejala anjeun, sedengkeun anu sanésna ngan ukur meryogikeun anjeun ngeusian formulir anu nyayogikeun detil pribadi anjeun sateuacan ngadamel jual sapertos kitu. Kaseueuran apoték online salaku milik kami nawiskeun jasa anu gancang, kalayan seueur anu nganterkeun ubar dina 24 jam.

 

Ka anjeun ...

Jelas manajemén nyeri ieu mangrupikeun prioritas pikeun lembaga kami sareng kami bungah pikeun ngajantenkeun kontén kami langkung jero. Naha urang sono kana naon? Atanapi anjeun gaduh padika nyalira pikeun ngaleungitkeun nyeri sakali? Tong ragu masihan terang ka kami kana koméntar di handap!

informasi tambahan

Miligram

30 Miligram, 60 Miligram

Pél

28 Pél, 56 Pél, 84 Pél

Harita

Aya can aya resensi.

Jadilah yang pertama mengulas "Buy Codeine"

Email alamat anjeun teu bakal dipedar. widang dibutuhkeun nu ditandaan *

Pilih lapangan anu bakal ditingalikeun. Batur bakal disumputkeun. Sered sareng leupaskeun pikeun nyusun urutan.
  • gambaran
  • SKU
  • Peunteun
  • harga
  • ancoan
  • kasadiaan
  • Tambihkeun kana karanjang
  • gambaran
  • eusi
  • beurat
  • dimensi
  • informasi tambahan
  • atribut
  • Atribut Adat
  • widang adat
ngabandingkeun
Hajat 0