sorot

  • Arrivals New
  • obral
  • Barang panas

Mésér Cialis

$41.00 - $263.00

atra
atra
N / A
Merek :: Cialis

gambaran

Mésér Cialis sareng ngalaman kumaha éta tiasa ningkatkeun kahirupan séks anjeun! Éta sanés pikeun ngaluarkeun peringkat nomer 1 diantara ubar terlaris pikeun ngubaran disfungsi erectile di lalaki.

Jutaan anu milih Farmasi RXS salaku juara Pél disfungsi erectile pangsaéna online. Ngadegkeun batu-hese dijamin!

Mésér Cialis ayeuna sareng tingkatkeun kualitas dedegan anjeun sareng nganteurkeun pelesir anu teu hilap ka diri anjeun sareng pasangan anjeun!

 

Naon Cialis?

Cialis mangrupikeun ubar anu dikembangkeun ku raksasa farmasi GlaxoSmith Kline pikeun ngubaran disfungsi erectile. Éta ogé sayogi dina dosis anu langkung luhur pikeun ngubaran hipertensi pulmonal dina arteri.

Cialis mangrupikeun salah sahiji tina tilu ubar anu ayeuna aya di Inggris pikeun ngubaran disfungsi erectile. Éta ngagaduhan julukan "pil akhir minggu" sabab tetep aya dina aliran getih salami 36 jam. Éta ogé tiasa dianggo dina dasar anu diperyogikeun. Tadalafil mangrupikeun hiji-hijina ubar anu kedah diinum sakali sapoé.

 

Naon tadalafil?

Tadalafil mangrupikeun nami bahan aktif di Cialis, sareng nami ogé versi ayeuna anu aya di Cialis. Cialis mangrupakeun anggota kulawarga PDE5 ngahambat pangobatan anu ogé kalebet Viagra sareng Levitra. Pangobatan anu ngahambat PDE5 ieu parantos kabuktosan aman pisan sareng épéktip, sareng parantos ngabantosan ratusan juta lalaki langkung saé kinerja ereksi, sareng ngagaduhan hubungan séks anu langkung saé. Pangobatan ieu ditoleransi pisan, sareng ampir teu aya pangaruh samping.

Hijina négatip pakait sareng Cialis nyaéta harga. Cialis mangrupikeun pangobatan anu mahal pisan. Untungna, ku ayeuna aya versi generik Cialis, hargana parantos dikirangan ageung. Tadalafil umum mangrupikeun réplika kimia sareng molekular tina nami mérek aslina, sareng nawiskeun sadayana kasalametan sareng khasiat anu sami. Kalayan tadalafil umum, anjeun kéngingkeun tindakan anu aman sareng mujarab Cialis, sakedik harga.

 

Kumaha cara Cialis?

Jalma-jalma ngalaman disfungsi erectile nalika aliran getih kana arteri séntil boh diwatesan atanapi saraf-saraf henteu cukup kuat pikeun nahan lami. Cialis ngungkulan masalah ku sababaraha cara. Mimiti, éta ngareureuhkeun saraf sareng arteri anu nyiptakeun jalur lemes pikeun getih ngalir. Kadua, ubar naékkeun suplai getih ka daérah anu dituju. Katilu, éta nguatkeun urat sareng témbok ngamungkinkeun sirit ngajaga getih pikeun periode anu langkung lami. Ku tetep dina sistem getih pikeun waktos anu langkung lami, jalma anu nganggo Cialis tiasa ngalaman sababaraha cacakan dina jangka waktu 36 jam.

Cialis dimimitian ku ngahambat énzim anu katelah phosphodiesterase type 5 atanapi ngan saukur PDE5. Énzim ieu nyegah oksida nitrat tina ngahontal otot lemes dina sirit anu sacara ilmiah katelah korpus kavernosum. Dina raraga ngalaman cacakan, nitrat oksida kedah aya di daérah pénil saatos rangsangan séksual. Bahanna ngarangsang siklik nukléotida guanosine monofosfat (cGMP) anu nyantai otot sareng urat sareng nyiptakeun jalur lemes pikeun ngalir getih. Beuki luhur kuantitas cGMP bakal beuki hésé sareng langkung lami cacakanana. Nanging, énzim PDE5 ngeureunkeun produksi sareng ngaleupaskeun cGMP anu hartosna henteu atanapi degdegan anu henteu nyugemakeun.

 

Naon efek samping Cialis?

Aya gelar anu béda tina efek samping anu tiasa dialaman tina konsumsi Tadalafil. Sadaya ubar panginten aya sababaraha tanda teu sampurna. Nanging, kaseueuran épék ngarugikeun anu disababkeun tina ngonsumsi tadalafil tiasa dicegah. Akar pikeun épék ngarugikeun paling minor nyaéta perhatian; nginum alkohol sareng interaksi sareng ubar-ubaran sanés. Perlu tetep waspada sareng meakeun obat disfungsi érektil kalayan pancegahan.

 

Efek samping paling umum

Tadalafil tiasa ngembangkeun nyeri hampang sapertos nyeri sirah, nyeri otot atanapi nyeri beuteung. Dina kajadian anu sanés pangguna narkoba panginten tiasa hipotensi (tekanan darah rendah) hasilna tanda kacapean sareng pusing. Kasempetan sangsara tina salah sahiji gejala ieu tiasa dikirangan sakitar 80% upami pancegahan dilaksanakeun. Pancegahan anu pangsaéna nyaéta nyingkahan nginum anu nyalira tiasa janten panyabab efek samping anu disebatkeun.

 

Kasimpulan tina efek samping hampang

  • Nyeri beuteung
  • Nyeri otot (ankles, leungeun jeung suku)
  • Kacapean sareng pusing
  • Sweating
  • Rurusuhan sareng peurih
  • Kakeueung irung

Catetan:

Sababaraha produk tadalafil kirang ngabahayakeun lambung. Gél Tadalafil disarankan pikeun jalma anu ngagaduhan burih sénsitip. Sumawona, gejala anu henteu pikaresepeun ieu, upami kantos karandapan, ngaleutikan dina sababaraha jam atanapi paling sapoé.

 

Efek samping langka

Kaayaan pang parah anu tiasa diramalkeun nyaéta pangguna narkoba pendak sareng sababaraha gejala négatip anu langka pisan tina tadalafil. Ieu nyaéta:

  • Masalah visi - Individu mimiti sangsara tina panurunan kamampuan paningalian atanapi warna warna (Biru katingali héjo)
  • Nyeri dada - Tanda gejala nyeri dada anu sesah pikeun dihirupkeun sareng dina waktos anu sami denyut jantung ningkat pisan.
  • Priapism - Ieu tiasa janten efek samping tina ubar disfungsi erectile, sapertos Cialis (tadalafil) sareng Viagra. Mangrupikeun degdegan anu nyeri sareng awét, anu lumangsung salami 4 jam.

 

Kumaha carana nyingkahan pangaruh ngarugikeun anu aya hubunganana sareng tadalafil

Anu paling penting nyaéta konsultasi sareng dokter. Sadaya ubar disfungsi ereksi gaduh kamungkinan nunjukkeun indikasi négatip anu sami. Janten penting pisan yén jalma anu sadar kaséhatan ngabahas sababaraha kaayaan sareng panyawat kasihatanna sapertos:

  • alergi
  • Pangobatan sanés anu dikonsumsi (interaksi Narkoba)
  • Jaman anu aya hubunganana sareng pangobatan
  • Saran

 

Nalika ngonsumsi tadalafil disarankeun pikeun:

  • Ngawatesan konsumsi pil tadalafil atanapi sachet maksimal 1 per dinten henteu paduli tina volume anu dikonsumsi.
  • Ngawatesan konsumsi alkohol
  • Entong meakeun nitrat (nitrat aya dina rupa-rupa ubar)
  • Salami dinten-dinten mimiti ngonsumsi obat éta ulah ngoperasikeun mesin anu bahaya sabab éta tiasa nyababkeun capé.

 

Sacara umum, aya saeutik pisan jalma anu ngalaman épék anu henteu pikaresepeun tina konsumsi tadalafil.

 

Dupi abdi tiasa mésér Cialis online?

Anjeun tiasa mésér tadalafil boh ngalangkungan toko obat konvensional, atanapi ngalangkungan jasa merenah apoték internét sakumaha milik urang. Seueur lalaki resep ngagunakeun apoték online nalika mésér pangobatan pikeun disfungsi seksual, sabab prosésna jauh langkung anonim. Apoték online kami nawiskeun jasa rahasia, genah mesen ti bumi, sareng pangiriman sapeuting kana langkah panto anjeun.

informasi tambahan

Miligram

2.5 Miligram, 5 Miligram, 10 Miligram, 20 Miligram, 40 Miligram, 60 Miligram

Pél

4 Pél, 10 Pél, 30 Pél, 60 Pél, 90 Pél

Harita

Aya can aya resensi.

Jadilah yang pertama mengulas "Beuli Cialis"

Email alamat anjeun teu bakal dipedar. widang dibutuhkeun nu ditandaan *

Pilih lapangan anu bakal ditingalikeun. Batur bakal disumputkeun. Sered sareng leupaskeun pikeun nyusun urutan.
  • gambaran
  • SKU
  • Peunteun
  • harga
  • ancoan
  • kasadiaan
  • Tambihkeun kana karanjang
  • gambaran
  • eusi
  • beurat
  • dimensi
  • informasi tambahan
  • atribut
  • Atribut Adat
  • widang adat
ngabandingkeun
Hajat 0