sorot

  • Arrivals New
  • obral
  • Barang panas

Mésér Champix

164.00 - 318.00

atra
atra
N / A
Merek :: champix

gambaran

Anjeun terang yén ngaroko éta goréng pikeun anjeun, tapi lirén nyalira tiasa sesah. Kusabab kitu, seueur jalma mésér Champix sareng atanapi bantosan sanés pikeun lirén ngaroko. Tablet Champix (nami generik: varenicline) mangrupikeun ubar gencatan roko nomer hiji anu dileupaskeun di Inggris. Sateuacan mésér varenicline online, anjeun kedah terang kumaha Champix jalan, naon efek samping Champix sareng naon dosis anu leres pikeun anjeun. Urang nutupan sadayana éta sareng langkung seueur dina tulisan di handap ieu. Hiji hal anu pasti. Nalika anjeun mésér Champix sareng mimitian nganggo éta anjeun ningkatkeun kasempetan anjeun hasil kaluar sareng tetep bebas rokok.

 

Naon ari Champix?

Champix, ogé dikenal dina nami generikna varenicline, dihasilkeun ku Pfizer sareng disatujuan ku FDA di 2006. Janten, henteu janten masalah naha anjeun mésér Champix atanapi varenicline, anjeun ngagaduhan ubar anu sami.

Perlakuanana kedah dimimitian saminggu sateuacan penderita milih tanggal panghentian. Titrate dosis anu dimimitian ku 0.5 mg unggal dinten salami tilu dinten teras 0.5 mg dua kali unggal dinten salami 4 dinten salajengna. Ngajaga pangobatan kalayan 1 mg dua kali unggal dinten salami 11 minggu ka hareup. Pasén anu ngahontal pantangan ngaroko ku tungtung pangobatan 12-minggu awal tiasa nguntungkeun tina tambahan 12 minggu terapi.

Varenicline sayogi salaku 0.5 mg tablet bodas sareng 1 mg tablet biru-biru dina bungkus dosis mingguan (11 tina 0.5 mg tablet atanapi 14 tina 1 mg tablet) atanapi dina botol 56 tablet. Simpen dina 25 ° C (77 ° F).

 

 

Kumaha cara Champix?

Pikeun ngartos kumaha Champix jalan urang kedah ngajelaskeun naon anu lumangsung dina uteuk anjeun nalika anjeun ngaroko.

Nalika anjeun ngaroko, nikotin tina roko anjeun nyababkeun reséptor dina uteuk anjeun ngaleupaskeun bahan kimia anu disebat dopamin anu nyababkeun seueur parasaan positip anu anjeun pikagaduh nalika ngaroko. Nalika anjeun lirén ngaroko, anjeun kakurangan dopamin sareng sababaraha gejala sapertos ngairitasi, insomnia sareng kasusah konsentrasi nembongan opat dugi genep jam saatos roko terakhir anjeun sareng tiasa bertahan sabulan saatos anjeun lirén ngaroko.

Nalika anjeun nganggo produk ngagantian nikotin sapertos permén karét sareng lozenges, sareng bupropion antidepresan (Zyban), éta ngabantosan anjeun lirén ngaroko, sabagian, ku neraskeun ngaleupaskeun tingkat handap dopamin dina uteuk anjeun. Ku cara kieu, pangobatan eureun roko ieu ngirangan karep anjeun pikeun rokok sareng nikotin sareng ngirangan tanda sareng gejala ditarikna.

Champix jalan ku cara kieu ogé. Éta ngarangsang sékrési tingkat handap dopamin dina otak anjeun pikeun ngabantosan ngirangan tanda sareng gejala ditarikna. Salaku tambahan, éta ngahalangan reséptor nikotin dina uteuk anjeun. Janten, upami anjeun ngagaduhan roko, éta henteu ngarangsang reséptor otak anjeun sapertos anu tiheula. Rokok janten kirang pikaresepeun, sareng kahoyong anjeun pikeun ngaroko deui ngaroko deui diréduksi.

Varenicline sanés pil ajaib, tapi ngalangkungan uji klinis ditingalikeun janten dua kali langkung épéktip tibatan ubar Zyban anu ayeuna diresepkeun.

 

Naon efek samping Champix?

Malah tanpa pangobatan lirén ngaroko tiasa nyababkeun gejala anu béda sapertos ngaraos stres, hariwang atanapi depresi. Ieu tiasa nyababkeun teu bobo, gaduh gangguan pikeun fokus, tingkat denyut jantung turun sareng ningkat napsu anu tiasa nyababkeun nambahan beurat.

Salah sahiji efek samping Champix anu biasana nyaéta lieur. Éta tiasa ngabantosan nyandak tablet sareng tuangeun atanapi anjeun tiasa ngirangan dosis. Seueul biasana hampang sareng bakal ngaleungit ku waktos. Balukar anu sanésna kalebet nyeri sirah, insomnia sareng impian anu anéh.

Pikeun seueur jalma, lirén ngaroko dihubungkeun sareng parobihan anu langkung luhur dina ngalaman sababaraha parobihan, perasaan déprési sareng setrés anu tiasa nyababkeun gangguan jiwa. Upami anjeun ngagaduhan riwayat masalah psikiatris atanapi upami anjeun ngaraos depresi langkung lami ti 3 bulan disarankeun ngahubungi dokter atanapi apotéker.

 

Naon pancegahan ngeunaan Champix?

  • nyetir

Tiasa waé ubar ieu tiasa nyababkeun lieur sareng bobo. Kituna, éta henteu dianjurkeun pikeun nyetir atanapi ngaoperasikeun mesin beurat nalika anjeun dina ubar ieu.

  • alkohol

  • reuneuh

Teu cekap aya data anu aya hubunganana sareng panggunaan ubar ieu pikeun awéwé hamil. Panilitian parantos nunjukkeun yén ubar ieu tiasa ngagaduhan pangaruh racun dina perkembangan janin. Éta ogé tiasa aya dina susu ibu. Ku alatan éta, henteu disarankeun pikeun nganggo tablet ieu nalika kakandungan atanapi nyusu.

 

Dimana kuring tiasa mésér Champix?

Upami anjeun leres-leres serius pikeun nyerahkeun roko, anjeun paling aman nyaéta mésér varenicline. Upami anjeun mésér varenicline online éta mangrupikeun cara anu pasti pikeun kaluar tina ngaroko sabab ngagandekeun kasempetan anjeun pikeun kasuksésan dibandingkeun sareng alat-alat gencatan roko anu sanés. Hiji hal deui anu bakal maksa anjeun mésér Champix online nyaéta henteu ngandung nikotin. Sababaraha terapi ngagantian nikotin sapertos tambalan nikotin, permén karét, lozenges, inhalers sareng sprays ngandung nikotin sareng ngabantosan jalma-jalma lirén ngaroko tapi henteu ngabantosan masalah anu hébat ngeunaan kacanduan nikotin. Tablet varenicline mangrupikeun cara anu langkung saé tibatan rupa-rupa bantuan sareng téhnik gencatan roko anu sanés.

Upami anjeun mésér Champix online, anjeun tiasa yakin yén éta sacara klinis parantos ngabuktoskeun tandana dina hal kasalametan sareng kamampuan (tilu kali langkung seueur tibatan pangobatan anu sanés). Éta bakal ngabantosan anjeun lirén ngaroko tanpa aya rasa nyeri atanapi sesah. Upami anjeun narékahan pikeun ngarecah kecanduan roko, mésér varenicline online. Champix varenicline bakal janten juru salamet sareng pembantuna anjeun nalika anjeun perang kalayan ngaroko. Naha anjeun mésér varenicline online atanapi ti apoték lokal nyaéta kaputusan anjeun tapi pastikeun 100% yakin yén anjeun tetep kana resolusi anjeun.

 

Naha anjeun kedah mésér Champix online?

Upami anjeun hoyong lirén ngaroko sareng hoyong mésér varenicline online kanggo anu sami, anjeun ngalakukeun kahadéan anu hébat sanés ngan ukur pikeun diri anjeun ogé pikeun kulawarga anjeun sareng anu caket sareng anu dipikacinta. Ubar ieu seueur manpaatna. Mangpaat utama mésér éta nyaéta tabungan waktos sareng artos anu lumayan.

Ogé, upami anjeun mésér Champix online anjeun tiasa ngalakukeun éta dina privasi bumi anjeun sareng kanyamanan di opat témbok anjeun. Nanging, sateuacan anjeun mésér, pastikeun anjeun ngalaksanakeun éta tina sumber anu aman sareng dipercaya sapertos apoték kami. Perjalanan sarébu mil kedah dimimitian ku hiji léngkah. Hayu léngkah munggaran anjeun pikeun mésér varenicline online.

 

Mésér Champix online: éta kabuktosan sacara klinis

Upami anjeun masih hariwang upami anjeun kedah mésér Champix atanapi henteu, anggap hasilna ieu tina uji klinis:

Nalika anjeun mésér Champix anjeun kéngingkeun pangobatan pikeun lirén ngaroko anu parantos ngabuktoskeun kasalametan sareng khasiatna dina uji klinis. Salah sahiji uji coba klinis ngalibatkeun langkung 2000 tukang ngarokok sareng aranjeunna dibagi kana tilu kelompok dumasar kana pangubaran nyaéta Champix, bupropion sareng plasebo.

  • 44% jalma anu aya di Champix lirén ngaroko sateuacan 12 minggu
  • 5% jalma dina bupropion lirén ngaroko dina 12 minggu
  • 8% jalma dina plasebo lirén ngaroko di akhir 12 minggu

 

Kaseueuran jalma mésér Champix online pas aranjeunna sadar kasempetan kasuksésanna ku ieu "peluru sihir" salaku bantuan gencatan roko.

 

Ka anjeun ...

Hayu urang pésta jaringan roko kaluar! Ngan posting pangalaman anjeun sareng varenicline di handap sareng hayu urang terang kumaha éta ngabantosan anjeun. Mangrupikeun cara anu saé pikeun ngabantosan anu sanés dina perjalanan!

 

Tong hilap resep upami anjeun resep kana tulisan kami ngeunaan Champix. Bagikeun upami anjeun palanggan bagja yén kami yakin mésér Champix ti kami!

informasi tambahan

Miligram

0.5 Miligram, 1 Miligram

Pél

21 Pél, 28 Pél, 56 Pél

Harita

Aya can aya resensi.

Jadilah yang pertama mengulas "Beuli Champix"

Email alamat anjeun teu bakal dipedar.

Pilih lapangan anu bakal ditingalikeun. Batur bakal disumputkeun. Sered sareng leupaskeun pikeun nyusun urutan.
  • gambaran
  • SKU
  • Peunteun
  • harga
  • ancoan
  • kasadiaan
  • Tambihkeun kana karanjang
  • gambaran
  • eusi
  • beurat
  • dimensi
  • informasi tambahan
  • atribut
  • Atribut Adat
  • widang adat
ngabandingkeun
Hajat 0