sorot

  • Arrivals New
  • obral
  • Barang panas

Mésér Baclofen

51.00 - 249.00

atra
atra
N / A

gambaran

Naon Baclofen?

Baclofen gaduh pangaruh sayah otot sahingga ngabantosan keram otot atanapi kejang. Éta ogé nyayogikeun kanyeri.

 

Naon anu dianggo Baclofen?

Dokter resep pikeun keram otot spastik, contona kusabab sababaraha sclerosis (MS), sclerosis lateral amyotrophic (ALS) atanapi karusakan otak, sapertos saatos stroke.

Ieu ogé dipaké pikeun hiccup pengkuh, nyeri raray (jinis nyeri saraf) sareng kecanduan alkohol.

 

Naon efek samping Baclofen?

Efek samping Baclofen utamina kajantenan di awal sareng nalika dosis naékkeun gancang. Jalma sepuh sareng jalma saatos stroke atanapi ku panyakit méntal khusus rentan ka ieu.

Keluhan anu paling umum nyaéta kantun, lieur sareng pusing. Upami anjeun parantos merhatoskeun hal-hal sanés, naros ka dokter upami ieu aya hubunganana sareng Baclofen.

Ngeureunkeun ku pangobatan ieu kedah dilakukeun laun, biasana pikeun hiji dugi ka dua minggu. Upami anjeun gancang teuing lirén, anjeun tiasa ngalaman paningkatan spastisitas, gangguan méntal atanapi bahkan serangan epiléptik.

 

Kumaha kuring kedah nyandak Baclofen?

Dokter anjeun bakal nyaritakeun sabaraha ubar pikeun dianggo sareng sabaraha sering. Éta panginten diperyogikeun pikeun ngarobih dosis sababaraha kali pikeun nangtoskeun naon anu paling cocog pikeun anjeun. Entong nyandak dosis anu langkung luhur tibatan anu dibéjaan ku dokter. Ogé ulah nyandak langkung dosis tibatan anu dirumuskeun.

 

Kalayan pangobatan anu mana Baclofen tiasa berinteraksi?

Interaksi narkoba tiasa ngarobih tindakan pangobatan anjeun atanapi ningkatkeun résiko efek samping serius.

Béjakeun ka dokter anjeun atanapi apotéker upami anjeun nyandak produk sanés anu nyababkeun rasa kantuk sapertos panyawat nyeri opioid atanapi penekanan batuk (contona, codeine, hidrokodon), alkohol, ganja (ganja), pangobatan saré atanapi hariwang (sapertos alprazolam, lorazepam, zolpidem) , relaxants otot anu sanés (misal, carisoprodol, cyclobenzaprine), atanapi antihistamines (mis. cetirizine, diphenhydramine).

Pariksa labél sadaya ubar anjeun (contona, produk alergi atanapi batuk sareng produk tiis), sabab éta tiasa ngandung bahan anu nyababkeun rasa kantun. Tanya tukang ubar anjeun kumaha anjeun tiasa aman ngagunakeun produk ieu.

 

Naon pancegahan ngeunaan Baclofen?

  • reuneuh

Data henteu cekap sayogi dina épék Baclofen ka murangkalih anu lahir. Nanging, urang terang yén Baclofen ngalangkungan plasénta. Sajumlah kejang epiléptik parantos dilaporkeun dina lahir anyar, anu indungna nganggo Baclofen. Pamakéan Baclofen janten henteu disarankeun pikeun ibu hamil.

Baclofen ogé tungtungna dina susu indung dina jumlah sakedik. Teu aya épék ngarugikeun anu dititénan (acan) dina Orok.

 

  • nyetir

Pamakéan Baclofen tiasa nyababkeun ngirangan réspétipéntasi sareng konsentrasi. Upami anjeun nembé nganggo Baclofen, nyetir mobil janten henteu disarankeun. Upami anjeun nganggo dosis anu stabil langkung ti dua minggu, tanpa ngalaman efek samping, anjeun tiasa ilubiung dina patalimarga.

 

Ka anjeun ...

Mudah-mudahan kami tiasa ngayakinkeun anjeun mésér Baclofen kalayan kapercayaan ti Farmasi RXS. Kami hiji-hijina apoték online anu ngalaksanakeun kawijakan sareng prosedur ketat pikeun ngajaga karusiahan sareng kaamanan klien kami. Masih seueur patarosan ngeunaan kumaha carana mésér Baclofen ti urang? Ngan pencét kami nepi di bagian komentar di handap!

informasi tambahan

Miligram

10 Miligram, 20 Miligram, 25 Miligram

Pél

30 Pél, 60 Pél, 90 Pél, 120 Pél

Harita

Aya can aya resensi.

Jadilah yang pertama mengulas "Beuli Baclofen"

Email alamat anjeun teu bakal dipedar.

Pilih lapangan anu bakal ditingalikeun. Batur bakal disumputkeun. Sered sareng leupaskeun pikeun nyusun urutan.
  • gambaran
  • SKU
  • Peunteun
  • harga
  • ancoan
  • kasadiaan
  • Tambihkeun kana karanjang
  • gambaran
  • eusi
  • beurat
  • dimensi
  • informasi tambahan
  • atribut
  • Atribut Adat
  • widang adat
ngabandingkeun
Hajat 0