sorot

  • Arrivals New
  • obral
  • Barang panas

Mésér Lyrica

$137.00 - $310.00

atra
atra
N / A
Merek :: Pregabalin

gambaran

Naon Pregabalin?

Lyrica mangrupikeun pangobatan relief saraf-nyeri lisan anu épéktip. Lyrica dikembangkeun ku Pfizer. Lyrica parantos kabuktosan nguntungkeun pikeun nyeri saraf diabetes ogé nyeri saraf saatos sirap. Bantuan tina panggunaan Lyrica biasana kagambar dina jangka waktu saminggu.

 

Kumaha carana Pregabalin jalan?

Sinyal éléktrik tambahan anu dikirimkeun ku saraf anu rusak konsekuensi dina nyeri saraf sumber. Lyrica jalan dina saraf ieu sareng ngabantosan dina nenangkeunana sahingga tiasa ngirangan jumlah sinyal listrik. Peta ieu tiasa nguntungkeun pikeun ngirangan nyeri.

 

Naon dosis Pregabalin anu saé?

Candak kapsul relief nyeri Lyrica sakumaha anu diresepkeun ku dokter pikeun ngahontal hasil anu dipikahoyong. Lyrica tiasa dicandak nganggo atanapi henteu nganggo tuang. Disarankeun pikeun neraskeun pangobatan anjeun bahkan saatos ngahontal kasieunan. Upami anjeun hoyong ngeureunkeun pangobatan, nyarios sareng praktisi umum anjeun.

 

Naon efek samping Pregabalin?

Sababaraha kamungkinan efek samping anu bisa sourced tina panggunaan Lyrica tiasa enumerated salaku:

  • pusing
  • sungut garing
  • visi rumeuk
  • Kasusah dina konsentrasi
  • Bengkak leungeun sareng suku
  • gain beurat

 

Efek samping ieu biasana hampang sedeng. Nanging, disarankeun milari pitunjuk médis upami anjeun ngalaman ieu atanapi épék samping sanésna tina panggunaan Lyrica supados kéngingkeun bantosan anu pas.

informasi tambahan

Miligram

75 Miligram

Pél

30 Pél, 60 Pél, 90 Pél, 120 Pél

Harita

Aya can aya resensi.

Jadilah yang pertama mengulas "Buy Lyrica"

Email alamat anjeun teu bakal dipedar. widang dibutuhkeun nu ditandaan *

Pilih lapangan anu bakal ditingalikeun. Batur bakal disumputkeun. Sered sareng leupaskeun pikeun nyusun urutan.
  • gambaran
  • SKU
  • Peunteun
  • harga
  • ancoan
  • kasadiaan
  • Tambihkeun kana karanjang
  • gambaran
  • eusi
  • beurat
  • dimensi
  • informasi tambahan
  • atribut
  • Atribut Adat
  • widang adat
ngabandingkeun
Hajat 0