sorot

  • Arrivals New
  • obral
  • Barang panas

Mésér Amoxicillin

89.00 - 153.00

atra
atra
N / A
Merek :: Amoxil , Augmentin

gambaran

Naha anjeun kedah mésér Amoxicillin kalayan harga anu langkung mirah sapertos anu sanés? Upami ieu parantos hariwang anjeun, maka kami didieu pikeun masihan anjeun solusi anu luar biasa. Aya sababaraha apoték hukum sapertos urang anu nawiskeun Amoxicillin kanggo dijual. Nanging, sateuacan anjeun badé mésér Amoxicillin online disarankeun terang sababaraha sababaraha kanyataan ngeunaan ubar anu dimaksud.

 

Naon Amoxisilin?

Amoxicillin, sayogi dina sababaraha jinis nami mérek sapertos Amoxil, Mymox, Amoksiklav, Amoxivan, Panamox, Panklav, Novamoxin, Moxyvit, Dedoxil, Pamoxicillin, Polymox, sareng seueur deui, mangrupikeun antibiotik sapertos pénisilin.

Ieu mangrupikeun jinis antibiotik anu paling umum anu dianggo pikeun ngubaran seueur inféksi sapertos irung, ceuli, tikoro, saluran genitourinary, struktur kulit sareng kulit, saluran pernapasan handap, urethral, ​​gonorrhea, komplikasi akut boh déwasa sareng murangkalih.

Salaku tambahan, Amoxicillin dipasihkeun ka pasién sateuacan ngalaksanakeun padamel gigi atanapi operasi pikeun nyegah inféksi. Éta ogé tiasa digabungkeun sareng ubar médis sanés pikeun ngaleungitkeun H. pylori anu nyababkeun maag. Amoxisilin ngahontal ieu ku ngahambat pertumbuhan témbok sél baktéri maag.

 

Dimana kuring tiasa mésér Amoxicillin?

Ti luhur, jelas yén ubar ieu seueur aplikasi, janten, disarankeun pisan pikeun ngagaduhan stok dina pak médis bumi anjeun. Maka, disarankeun mésér Amoxicillin ti apoték anu terkenal sapertos Farmasi RXS. Kami Certified di Otoritas Kaséhatan Nasional pikeun nyayogikeun sareng ngajual sagala jinis ubar ka wargana. Obat-obatan anu dijual di toko ieu paling kualitas sareng 100% asli.

 

Dupi abdi tiasa mésér Amoxicillin online?

Apoték online sapertos Farmasi RXS nawiskeun kaayaan anu paling makmur pikeun mésér amoksisilin.

informasi tambahan

Miligram

250 Miligram, 500 Miligram

Pél

30 Pél, 60 Pél, 90 Pél, 120 Pél

Harita

Aya can aya resensi.

Jadilah yang pertama mengulas "Beuli Amoxicillin"

Email alamat anjeun teu bakal dipedar.

Pilih lapangan anu bakal ditingalikeun. Batur bakal disumputkeun. Sered sareng leupaskeun pikeun nyusun urutan.
  • gambaran
  • SKU
  • Peunteun
  • harga
  • ancoan
  • kasadiaan
  • Tambihkeun kana karanjang
  • gambaran
  • eusi
  • beurat
  • dimensi
  • informasi tambahan
  • atribut
  • Atribut Adat
  • widang adat
ngabandingkeun
Hajat 0