sorot

  • Arrivals New
  • obral
  • Barang panas

Mésér Accutane

99.00 - 531.00

atra
atra
N / A
Merek :: Roaccutane

gambaran

Mésér Accutane sareng meunangkeun deui kapercayaan anjeun! Upami anjeun ngaraos parantos nyobian naon-naon pikeun nyingkirkeun anjeun jarawat tanpa kéngingkeun hasil anu dipikahoyong, maka tong asa-asa sabab kami ditutupan ku anjeun. Farmasi RXS mangrupikeun apoték nomer hiji terkemuka di Inggris & Amérika Serikat anu nawiskeun Accutane pikeun dijual.

Kami di dieu pikeun ngabantosan anjeun ngatur sareng nampi pangobatan jarawat kumaha anu anjeun pikahoyong. Naha anjeun parantos gaduh resép atanapi anjeun hoyong mésér Accutane tanpa resép - kami di dieu pikeun ngabantosan!

Nanging, sateuacan anjeun mésér Accutane, penting pikeun anjeun terang kumaha jalanna, naon efek samping sareng résiko Accutane sareng kumaha anjeun tiasa nyalindungan diri. Urang nutupan sadayana ieu sareng seueur deui dina tulisan di handap ieu.

Hiji hal anu pasti; lamun anjeun mésér Accutane online sareng mimitian nganggo, anjeun bakal ningali hasilna ampir instan!

Naon ari Accutane?

Obat ieu mangrupikeun retinoid anu kuat sareng dianggo pikeun pengobatan anu pengkuh sareng parna jarawat anu henteu acan diberesihan nganggo pangobatan kulit atanapi lisan anu sanés. Retinoid mangrupikeun kelas bahan kimia anu diturunkeun tina Vitamin A, anu paling terkenal nyaéta ubar jarawat anu biasa dikenal salaku Accutane. Nami anu leres na nyaéta isotretinoin sareng bentuk generik, disebat Amnesteem na skylarks, ogé sayogi, tapi dina tulisan ieu bakal disebut salaku Accutane. Obat ieu parantos dianggo pikeun ngubaran jarawat anu sedeng sareng parna sareng nyegah panyawat jarawat langkung ti dua puluh taun.

 

Kumaha cara damel Accutane?

Acutane pikeun jarawat tiasa dianggo ku ngirangan produksi minyak sareng ngarobih ciri kulit, sahingga ngahambat kulit anu teu biasa. Sanaos tiasa épéktip pisan, éta ogé bahaya pisan sareng sanés pangobatan anu pangsaéna pikeun sadayana. Éta ubar resép sareng ngan tiasa diresepkeun ku dokter. Di Farmasi RXS, kumaha ogé anjeun mésér Accutane tanpa resép. Kami nasihat pisan pikeun sacara ati-ati ngalangkungan tulisan ieu pikeun mastikeun yén anjeun bakal nganggo pangobatan jarawat ieu dina cara anu aman.

Obat ieu sanggup merangan jarawat ku cara mareuman sadaya kelenjar minyak dina awak anjeun. Jarawat disababkeun ku liang pori anu disumbat ku sékrési berminyak sareng baktéri tuang dina sékrési ieu handapeun kulit anjeun. Awak anjeun ngakuan ayana baktéri ngarawat pori-pori anu tersumbat salaku inféksi. Inféksi minor ieu intina nyaéta iritasi kulit anu ngajantenkeun jarawat sareng zit katingali beureum sareng ngabareuhan. Ku ngeureunkeun kulit anjeun tina nyumput minyak, Accutane nyababkeun jarawat ngaleungit sacara permanen pikeun kaseueuran jalma. Éta pangobatan anu mujarab pisan pikeun jarawat, tapi sanés tanpa épék samping.

 

Iraha Accutane diresepkeun?

Accutane diresepkeun nalika pasién ngagaduhan kasus jarawat parah, disebut ogé jarawat nodular atanapi jarawat kistik, nalika cara pangobatan sanésna gagal. Éta mangrupikeun ubar anu kuat pisan éta sababna éta kedah dirawat kalayan ati-ati sareng dina lumangsung efek samping anu serius panggunaan kedah dieureunkeun samentawis.

 

Biasana pasién mésér Accutane pikeun pengobatan:

  • bentuk jarawat parah tahan ka perawatan konvensional;
  • folikulitis;
  • rosacea;
  • palanggaran keratinization;
  • hydradenitis purulén (dina kombinasi terapi).

 

Sakumaha efektifna Accutane?

Pikeun jarawat parah, 70 persén jalma anu mésér Isotretinoin sareng candak salami lima - genep bulan pangobatan, ngalaman remisi jangka panjang. Kaseueuran ahli dermatologis yakin éta mangrupikeun pangobatan jarawat anu luar biasa, sababaraha urang jarawat diberesihan kalayan gancang sedengkeun anu sanésna kirang efektif, janten sababaraha kursus tiasa dilakukeun ku aranjeunna pikeun ngahontal hasil similair.

 

Naon efek samping Accutane?

Sadaya pangobatan ngagaduhan efek samping. Efek samping tiasa diucapkeun pisan, atanapi henteu tiasa kajadian pisan. Sadayana gumantung kana awak pasién, ubar anu anjeunna anggo sareng dosis ubar ieu.

Pamakéan ubar ieu diawasi sacara raket kusabab seueur pangaruhna, khususna ngeunaan ibu hamil atanapi awéwé anu janten hamil nalika ngagunakeunana atanapi henteu lami saatosna. Résiko cacat lahir pikeun ibu hamil anu nginum obat ieu kalintang luhurna, sanaos aranjeunna ngan ukur nyandak dina dosis alit kanggo waktos anu pondok. Sétus naon waé anu kakeunaan ubar ieu sigana bakal ngalaman cacad sapertos kabantosan méntal, cacad jantung, abnormalitas wajah sareng ceuli, sareng kamungkinan bakal dilahirkeun, atanapi lahir dini. Épék samping anu sanés anu serius tiasa kalebet leungitna buuk, kulit garing, biwir cepil, ogé panon garing. Nanging, organ-organ utama tiasa ruksak ku ubar ieu, sareng aya buktosna yén pangguna ngagaduhan kacenderungan janten tambah depresi, ngagaduhan pikiran nganyenyeri dirina, bahkan bunuh diri.

Sanaos aya daptar panjang efek samping Accutane sareng résiko, pangobatan ieu mangrupikeun salah sahiji cara anu paling épéktip pikeun ngubaran jarawat sedeng dugi parna. Éta tiasa diresepkeun dina bentuk pél atanapi éta tiasa diterapkeun langsung kana kulit, sareng ahli dermatologis biasana bakal resepeun salami 15-20 minggu (sakitar 4-5 bulan), anu, dina seueur kasus, bakal méréskeun jarawat pikeun saé. Upami sababaraha jarawat liren, babak anu sanés panginten diperyogikeun, sanaos dokter kulit anjeun tiasa masihan resep pangobatan anu langkung lembut. Sateuacan awéwé tiasa nginum obat ieu, aranjeunna mimitina kedah ngahasilkeun tés kakandungan négatip sareng nyandak tés kakandungan unggal bulan aranjeunna nganggo pél ieu. Awéwé anu aktip sacara séksual nalika nyandak Accutane ogé kedah nganggo dua bentuk kontrasépsi sacara babarengan unggal waktos aranjeunna hubungan intim. Ati-ati ogé kedah henteu janten hamil pikeun sababaraha waktos saatos nganggo pangobatan ieu kusabab fétus masih bakal rentan ka sadaya épék, sapertos upami anjeun masih nginum.

 

Naon pancegahan ngeunaan Accutane?

Kaputusan pikeun mésér Accutane nyaéta salah sahiji anu kedah diémutan serius. Ieu mangrupikeun pangobatan anu kuat sareng sanés kanggo sadayana. Nalika ngagaduhan masalah jarawat henteu pikaresepeun, éta tiasa langkung pikaresepeun tibatan rambut anjeun sareng gaduh irung irung sepanjang waktos. Seueur jinis pimples tiasa diubaran ku metode anu langkung hipu tibatan ngagunakeun pil jarawat ieu. Kusabab seueur efek sampingna, éta kedah dianggo salaku pilihan terakhir. Kaseueuran jalma ngaréspon saé pisan kana pangobatan anu kirang ngabahayakeun sapertos Blue Light sareng perawatan laser, ogé pangobatan jarawat anu kirang toksik anu sanés. Sanaos ubar ieu tiasa épéktip pisan, risikona ageung, utamina pikeun ibu hamil. Kami nyarankeun anjeun maca ulasan Accutane sareng ningali nyalira upami ubar ieu panginten janten pilihan anu saé pikeun anjeun.

 

sateuacan Anjeun mésér Accutane online, mamatahan ka dokter anjeun atanapi tukang ubar ngeunaan naon waé kaayaan médis anjeun, khususna upami:

  • anjeun reuneuh, ngarencanakeun janten reuneuh, atanapi nuju nyusuan; jeung
  • anjeun ngagaduhan alergi sanés kana pangobatan, pangan atanapi zat sanés.

 

Nalika nyandak ubar ieu, penting pikeun anjeun:

  • tong ngajalankeun atanapi ngalaksanakeun tugas bahaya dugi ka anjeun sadar réaksi anjeun kana ubar;
  • entong masihan getih nalika nginum obat, atanapi sahenteuna 1 bulan saatos nginum obat;
  • entong nginum alkohol;
  • nganggo balm lip atanapi pelembab pikeun nyegah rengat biwir anjeun sabab tiasa garing nalika diubaran;
  • entong ngalaman prosedur kosmetik dina kulit anjeun kalebet waxing, dermabrasion atanapi pangobatan laser nalika nginum obat, atanapi salami 6 bulan saatos ngalaksanakeun kursus (aya paningkatan poténsial parut);
  • ulah kakeunaan panonpoe, sunlamp atanapi pakakas samak. Upami anjeun aya di luar panonpoé pikeun waktos anu berkepanjangan, anjeun kedah nganggo aplikasi tabir surya anu saé atanapi nganggo pakean pelindung;
  • mamatahan dokter anjeun atanapi praktisi kasehatan naon waé kagiatan fisik anu kaleuleuwihi, sapertos olahraga, nalika dirawat;
  • aktip sacara séksual sareng umur ngalahirkeun anak, anjeun nyandak dua bentuk épéktip kalahiran anu efektif, sapertos pil kontraséptif sareng kondom, sahenteuna 1 bulan sateuacan, salami sareng 1 bulan saatos dirawat; jeung
  • ulah Pél KB kalahiran progestin anu henteu ngandung éstrogén sabab tiasa henteu épéktip salami dina pangobatan.

Upami anjeun penderita diabetes, disarankan yén perlakuan ieu tiasa mangaruhan kadar gula getih anjeun. Pastikeun kadar gula getih anjeun diawaskeun sacara raket. Dokter anjeun tiasa nyaluyukeun dosana saluyu.

 

Iraha kuring henteu kedah nyandak Accutane?

Upami anjeun alérgi kana bahan naon waé anu aya dina Accutane, tong nyandak Tetracycline sareng konsultasi ka dokter anjeun gancang-gancang. Jarawat anjeun tiasa janten parah nalika tahap awal pangobatan, tapi éta henteu hartosna yén pangobatan henteu jalan sareng henteu lirén nginum Accutane. Upami anjeun ngagaduhan masalah, konsultasi ka dokter langsung.

 

Dupi abdi tiasa mésér Accutane online?

Éta hurungna atra pisan sareng tapi sababaraha jalma panginten panginten bodo nyarios ieu tapi solusi pikeun jarawat lumayan ngan saukur kéngingkeun perlakuan anu pas. Sanaos produk pangobatan tiasa dianggo, disarankeun konsultasi sareng dokter sateuacan anjeun mésér Accutane online. Aya apoték online sapertos milik urang dimana anjeun tiasa mésér Accutane tanpa resep ka jalma anu isin nganjang ka dokter ku nyalira. Di sagigireun éta anjeun tiasa sacara signifikan ngahémat waktos anjeun nalika anjeun mésér Accutane online ti apoték online kami.

Sanaos mesen Accutane online sigana gampang, penting pikeun tetep terang; sareng nyéépkeun waktos sababaraha waktos pramuka sateuacan anjeun mésér Accutane online. Anggo inpormasi kami kalayan bijaksana sareng anjeun bakal ngaraosan kauntungan harga diri anu langkung luhur anu dibarengan ku kulit anu langkung jelas.

 

Dupi abdi tiasa mésér Accutane tanpa resép?

Pangobatan jarawat ieu ngan ukur aya ku resép anu valid. Kituna, anjeun moal tiasa mésér Isotretinoin di kasir. Di Farmasi RXS, Nanging, urang yakin pisan yén sadayana kedah aksés gancang sareng dipercaya pikeun kualitas luhur anu terjangkau sareng paling sadaya pangobatan anu disatujuan ku FDA supados bebas jarawat. Kusabab kitu, anjeun tiasa mésér Isotretinoin tanpa resép di apoték kami.

lamun anjeun mésér Accutane tanpa resép ti kami anjeun bakal ngalaman jasa anu leres-leres dipisahkeun tina persaingan. Kami parantos nampi hormat sareng kasatiaan palanggan sareng éta sababna naha aranjeunna tetep datang deui mésér Isotretinoin ti kami. Kami wani anjeun pikeun nyobaan jasa kami ogé!

 

Terserah anjeun …

Hirup sareng jarawat tiasa nyusahkeun seueur, tapi anjeun henteu kedah ngalangkungan éta deui! Parantos 13 juta jalma mésér Accutane kumargi pil jarawat ieu sumping di pasar 1982. Ayeuna anjeun terang yén pil 'kaajaiban' ieu tiasa mupus sagala jinis jarawat ampir langsung, naon anu ngahambat anjeun mésér Accutane?

Farmasi RXS parantos janten panyadia Podomoro anu dipercaya salami ampir 20 taun. Sadaya jasa online kami dilakukeun ku apotéker terdaftar di Inggris sareng Amérika Serikat. Naha anjeun milarian mésér Tetracycline, Doksisiklin, Minocycline, Érythromisin or mésér Accutane pikeun jarawat - urang ngagaduhan naon anu anjeun pilari!

informasi tambahan

Miligram

5 Miligram, 10 Miligram, 20 Miligram, 30 Miligram, 40 Miligram

Pél

30 Pél, 60 Pél, 90 Pél, 120 Pél, 180 Pél

Ulasan (6)

4.83 rata-rata dumasar kana 6 peringkat.
  1. Chantal

    Ieu kursus kadua kuring dina Accutane sareng pertama kalina kuring cukup bodo pikeun ngamimitian ngarawat diri sorangan. Ayeuna kuring angkat ka dokter kulit sareng anjeunna ngawartoskeun kuring yén kuring nginum dosis sadinten anu langkung handap tibatan anu sakuduna mah, ngamimitian kuring dina Accutane deui, sareng anjeunna janji bakal mersihan wajah kuring sacara lengkep. Sareng sigana anjeunna badé netepkeun jangjina - saatos breakout awal, éta mimiti langkung saé sareng ayeuna kuring gaduh kulit anu PERFECTLY bersih sareng kuring ngan ukur ngarepkeun ieu tungtung jarawat pikeun kuring!

  2. Carlos

    Abdi yuswa 19 taun sareng kuring ngagaduhan kulit anu pikasieuneun pikeun waktos anu lami sareng éta waktos kuring ageung - kuring gaduh babaturan anu langkung alit tibatan sababaraha taun ka pengker, kuring cicing di bumi tibatan kaluar sareng unggal-unggal budak awéwé datang ngobrol abdi, kuring ngaraos resep yén anjeunna ningali jerawat kuring. Kuring parantos nyobian unggal produk anu kuring tiasa kéngingkeun panangan sareng pamustunganana mutuskeun ngalakukeun hal anu leres sareng angkat ka dokter kulit sareng anjeunna anu nempatkeun kuring dina Accutane. Sareng ayeuna kulit kuring langkung saé, tapi éta henteu kajantenan sapeupeuting - salami dua bulan munggaran kuring ngagaduhan langkung jarawat tibatan sateuacanna, tapi dokter kuring ngingetkeun kuring ngeunaan éta sareng ngawartosan kuring tetep nginum pél sareng kuring resep yén kuring nguping ka dirina. Di hiji tempat di tengah bulan katilu kuring mimiti hérang sareng kulit abdi teras-terasan janten langkung saé.

  3. Thomas

    Abdi hoyong nyarankeun Pél Accutane 2x20mg unggal dinten. Abdi peryogi hidrasi wajah kuring dua kali sapoé. Nalika kuring ngamimitian kuring cageur sorangan kusabab Accutane. Kuring ngamimitian nganggo 20 mg dina minggu kahiji, sareng dipungkas ku 40mg sapoé tungtungna, tapi éta patut.

  4. Clair

    Saatos nyobian sadaya produk OTC sareng ubar lisan kuring aya di Accutane salami 6 bulan ayeuna. Kuring katarajang ku jarawat nodulare zystische jarawat anu sok janten langkung parah sareng langkung parah. Kuring ngalaman efek samping tina kagaringan, tapi hukumanana pantes. Kulit abdi lemes sareng lemes malahan henteu kedah bérés 6 bulan kanggo ningali hasilna. Ubar ieu leres-leres mangrupikeun ubar anu ajaib pikeun kuring.

  5. Joshua

    7 taun kuring perang sareng jarawat beurat, sakapeung ogé jerawat kistik jero dina raray sareng dina tonggong, ahli dermatologis kuring parantos ngolo-ngolo kuring, tungtungna, kuring masihan cobaan ka Accutane. Sateuacan éta kuring nganggo 10 ubar anu béda sareng henteu aya anu ngabantosan. Kuring kedah ngaku yén dina mimiti jerawat anjeun bakal langkung parah sateuacan ningali paningkatan, tapi kuring dina bulan terakhir kuring ayeuna, sareng kuring tungtungna 100% bersih tina jarawat! Padahal ubarna masih garing, langkung-langkung dina lambey sareng panon. Perlu balm biwir sareng nyanghareupan anjeun teras-terasan, tapi tungtungna anjeun bakal bagja pisan ku hasilna.

  6. Gina

    Kuring nembé ngamimitian di Accutane, janten kuring masih henteu terang naha éta badé dianggo pikeun kuring atanapi henteu, tapi lanceuk kuring parantos ampir lima bulan sareng kuring sirik ka anjeunna - kulitna langkung jelas tibatan anu kantos aya . Abdi kedah ngamimitian langkung tiheula, tapi kuring parantos nganggo seueur pil sareng krim anu sanés anu kuring yakin yén moal aya anu tiasa jalan. Pokokna, lanceuk kuring parantos mésér langkung ti cekap Accutane umum sareng saatos kuring nyarios sareng dokumén kuring, anjeunna masihan kuring sareng kuring mimiti nyandak éta. Kuring miharep éta ogé dianggo pikeun kuring!

Tambah review a

Email alamat anjeun teu bakal dipedar.

Pilih lapangan anu bakal ditingalikeun. Batur bakal disumputkeun. Sered sareng leupaskeun pikeun nyusun urutan.
  • gambaran
  • SKU
  • Peunteun
  • harga
  • ancoan
  • kasadiaan
  • Tambihkeun kana karanjang
  • gambaran
  • eusi
  • beurat
  • dimensi
  • informasi tambahan
  • atribut
  • Atribut Adat
  • widang adat
ngabandingkeun
Hajat 0