sorot

  • Arrivals New
  • obral
  • Barang panas

Mésér Erythromycin

$71.00 - $266.00

atra
atra
N / A

gambaran

Erythromycin salaku pangobatan jarawat

Jarawat mangrupikeun masalah kulit anu nyababkeun kaseueuran para nonoman sareng terus muncul dina pameunteu jalma salami mangtaun-taun, ngajantenkeun anjeunna isin ku penampilan fisik. Ieu saleresna inféksi baktéri anu tiasa nyandak proporsi serius dina sababaraha kasus sareng ngajantenkeun korban sangsara tina harga diri anu handap pisan. Perlakuan kasus parah jarawat dilakukeun ku dokter ku resep Érthromisin atanapi antibiotik sanés. Antibiotik ieu maéhan baktéri anu utamina jawab peradangan dina pori-pori dina kulit. Pangaruh hormon dina kelenjar sebaceous jeung folikel rambut ngajadikeun baktéri ngancurkeun lapisan folikel.

Kumaha cara Érythromycin ngabantosan jarawat?

Erythromycin, salaku antibiotik, ngalambatkeun tumuh baktéri di sakitar daerah peradangan. Éta ogé ngirangan bahan kimia anu nyababkeun iritasi sareng dihasilkeun ku sél getih bodas. Ubar dipikaterang ngabantosan ngirangan peradangan di sakitar lesion dina raray sareng beuheung. Éta ogé maéhan baktéri gancang di daérah anu kaserang jarawat. Dokter mamatahan murangkalih pikeun ngonsumsi EryPed sareng tuangeun anu manpaat dua kali pikeun para nonoman. Dosis anu diresepkeun ku dokter pikeun pengobatan jarawat beda-beda ku umur sareng beurat jalma. Dosis normal beda-beda ti 250mg dugi ka 500 mg dicandak dua kali sapoé. Aya sababaraha efek samping sapertos burih kesel sareng seueul sanaos duanana katingali ngaleungit dina sababaraha dinten nalika diubaran. Hiji-hijina masalah sareng érythromycin nyaéta ogé maéhan baktéri anu dianggap saé atanapi séhat pikeun individu éta. Ieu pisan sababna pangobatan jarawat ngalangkungan Robimycin henteu dianggap metode perlakuan anu idéal pikeun unggal jalma.

Kaunggulan erythromycin tinimbang padika pangobatan anu sanés

• Érythromycin langkung lemes tibatan antibiotik anu sanés sareng aman pikeun dianggo bahkan budak awéwé anu hamil

• Fitur anti radang tina érythromycin ngirangan beureuman sareng peurih dina waktos anu gancang

• Antibiotik kanggo dikonsumsi ku tuangeun anu saé pikeun kaséhatan pasién

• Éta lebet kana folikel rambut sareng maéhan baktéri

• Dina ngendalikeun pustules dina jarawat, érythromycin parantos kabuktosan paling épéktip

Aya seueur creme topikal sareng salep anu ngandung 2% sareng 4% eritromisin. Dokter mamatahan ngamimitian ku konsentrasi 4% mimitina. Nalika paningkatan ditingali dina sababaraha minggu, langkung saé pikeun neraskeun pangobatan kalayan gél érythromycin 2%. Aya sakedik pisan, upami aya efek samping tina ngagunakeun creme topikal komo éta musna dina sababaraha dinten mimiti panggunaan. Sababaraha efek samping anu umum nyaéta kagaringan kulit wajah, beureuman, sensasi ngaduruk, sareng sakapeung skala kulit. Anu matak, sababaraha nonoman ngalaporkeun iritasi saluran pencernaan gastro.

Kadang-kadang, saurang ningali érythromycin dina bentuk cair dina botol anu sayogi sareng bolu anu ngajantenkeun gampang pikeun nyosok sareng nerapkeun antibiotik dina daérah anu katarajang. Antibiotik, nalika dilarapkeun dina daérah anu kajantenan, mimiti garing sareng maéhan baktéri dina jero zit.

 

Kumaha cara nganggo Érythromycin?

Obat ieu aya dina bentuk anu béda sapertos tetes, cair, tablet anu mamah, tablet akting panjang, tablet, suntikan sareng kapsul. Biasana, éta nyandak 4 kali unggal dinten atanapi saatos unggal 6 jam. Aya kasus dimana érythromycin dikonsumsi tilu kali unggal dinten atanapi saatos unggal 8 jam. Aya sababaraha inféksi anu peryogi jangka panjang pikeun panggunaan. Pikeun ngagunakeun antibiotik ieu aman, penting pisan pikeun jus nuturkeun resép dokter anjeun. Sakali teundeun murangkalih atanapi cairan parantos dianggo, penting pisan pikeun campur gaul pangobatanana. Dina ngukur dosisna, ngamangpaatkeun tetes botol. Tablet mamah anu kedah diunyah sakedik atanapi ditumbuk sateuacan diteleskeun.

 

Naon efek samping tina Erythromycin?

Erythromycin mangrupikeun antibiotik anu sering diresepkeun ku dokter dina kasus-kasus inféksi baktéri. Antibiotik ieu, kusabab seueur panggunaanna, parantos janten bahan kajian pikeun ngartos manpaatna ogé kamungkinan pangaruh samping na. Sababaraha efek samping anu biasa dilaporkeun ku pasién nyaéta seueul, utah, beureum panon, peurih, sareng iritasi kulit. Nanging, meureun aya efek samping serius anu kalebet diare parah, myasthenia gravis, sareng masalah ati. Hayu urang ningali deui.

Sadaya antibiotik ngagaduhan efek samping nyalira sareng erythromycin henteu terkecuali. Nanging, henteu diperyogikeun pikeun unggal individu ngalaman efek samping anu sami sareng dina intensitas anu sami. Aya jalma anu sabar sacara gampang ieu sareng henteu ngalaman épék. Naha épék ngarugikeun anu dialaman, sipatna hampang sareng ngaleungit salami dina pangobatan sareng henteu meryogikeun perhatian khusus atanapi pangobatan. Kusabab sipat studi, hese ngawartosan kumaha umum atanapi jarang efek samping spésifikna. Teras aya kanyataan yén antibiotik sayogi kanggo dianggo dina sababaraha bentuk anu gaduh efek samping anu béda.

Sababaraha réaksi atanapi efek samping anu biasa dilaporkeun ku pasién anu parantos diresepkeun E-Mycin nyaéta kieu.

  • seueul
  • utah
  • burih kesel
  • Nyeri beuteung
  • Leungitna napsu

 

Dokter resep erythromycin pikeun pengobatan kaayaan parah jarawat di nonoman. Dina kasus sapertos kitu, efek samping umum nyaéta sapertos kieu.

  • Ngambek
  • Kagaringan
  • skala
  • radang
  • redness

 

EryPed ogé biasana diresepkeun pikeun inféksi panon. Sanaos ieu mangrupikeun antibiotik hampang, sababaraha pasién ngalaporkeun efek samping anu kalebet iritasi sareng beureumna panon.

Sadaya gejala ieu anu ditétélakeun di luhur sifatna hampang sareng henteu janten hal anu serius. Nanging, aya sababaraha épék sampingan anu kedah diémutan dokter gancang-gancang supados henteu sangsara tina kaayaan ngancam. Sababaraha efek samping akut sapertos kieu.

Sakumaha ditétélakeun di luhur, diare katingali ilahar di sababaraha pasién. Nanging, nalika diare getih atanapi masalahna teu tiasa ditahan yén aya kabutuhan pikeun ngeureunkeun atanapi ngarobih dosis antibiotik. Erythromycin diresepkeun waé nalika panyawat kasihatan mikir yén manpaatna pikeun pasién jauh langkung ageung tina résiko anu ditanggap.

Dina sababaraha kasus, panambungan panggunaan érythromycin parantos katingali ngakibatkeun gejala masalah tuas serius anu kalebet konéng sareng kulit, ngéngingkeun cikiih (konéng), nyeri dina beuteung luhur, sareng énzim ati anu ningkat.

Gejala myasthenia gravis ogé dibarengan dina conto anu jarang. Ieu kalebet kalemahan otot, visi kabur, sareng kongkolak panon. Muntah sareng nyeri beuteung serius ditingali dina murangkalih anu ditingalikeun dina bentuk iritasi nalika nyusu. Éta tiasa nunjukkeun panyakit anu disebat sténosis pylorik.

Kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun pasién pikeun henteu ngalaman salah sahiji efek samping anu dipedar dina tulisan ieu. Hésé pikeun dokter pikeun terang sateuacanna upami jalma bakal nunjukkeun sababaraha atanapi efek samping saatos ngonsumsi érythromycin.

 

Dimana kuring tiasa mésér Erythromycin?

Saban dinten seueur jalma di panjuru dunya anu korban tina kaayaan kulit anu ngaganggu ieu. Kami nawiskeun anjeun salah sahiji olahan anu paling épéktip sareng kuat anu parantos disahkeun ku dokter sadunya. Pangobatan anu ngagaduhan tempat anu kahiji dina barisan antibiotik disebat Erythromycin. Kapendak di 1949 ku élmuwan Pilipino Abelardo Aguilar, Erythromycin langkung ti 60 taun ngahémat kahirupan manusa tina panyawat baktéri. Upami anjeun mésér Erythromycin online anjeun tiasa sacara gampang nyalindungan diri sanés ngan ukur tina gejala anjeun ayeuna, tapi ogé pikeun ngajantenkeun sistim imun anjeun langkung kuat sareng langkung stabil pikeun panyawat sanés. Ka mésér Erythromycin online, kantun nempatkeun miligram sareng pil anu diperlukeun dina karinjang balanja anjeun.

 

Dupi abdi tiasa mésér Erythromycin online?

Mésér Erythromycin ti apoték online. Seueur jalma masih resep mésér ubar ti apoték tradisional, sabab éta henteu acan sadar pisan kaunggulan mésér ubar online. Salah sahiji kautamian utama mesen ubar online nyaéta anjeun henteu kedah ngadeukeutan apoték sacara pribadi. Tempatkeun pesen anjeun di toko wéb apoték kami sareng anjeun bakal énggal nampi produk anjeun.

Kadua, kaseueuran apoték online ogé nawiskeun ngagantikeun ubar anu anjeun rasakeun yén anjeun parantos salah mesen. Henteu sadayana apoték tradisional di caket dieu nawiskeun fasilitas sapertos kieu. Luhureun sadaya, apoték online sapertos urang ogé nawiskeun diskon beurat pikeun pesanan massal. Kusabab kitu, tanpa ragu, apoték online mangrupikeun tempat anu pas pikeun mésér Erythromycin.

informasi tambahan

Miligram

250 Miligram, 500 Miligram

Pél

30 Pél, 60 Pél, 90 Pél, 120 Pél, 180 Pél

Ulasan (1)

5.00 rata-rata dumasar kana 1 peringkat.
  1. Carmen

    Kuring mésér Erythromycin ampir 6 bulan sareng kulit kuring henteu jauh teuing tina sampurna. Kuring mimiti putus langkung sataun katukang sareng nyobian sababaraha médis anu sigana henteu jalan. Nyatana, rupina kuring janten teras-terasan jengkel. Ku facewash benzoyl peroksida sareng retin-a wengi-wengi aya bédana anu langkung signifikan.

Tambah review a

Email alamat anjeun teu bakal dipedar. widang dibutuhkeun nu ditandaan *

Pilih lapangan anu bakal ditingalikeun. Batur bakal disumputkeun. Sered sareng leupaskeun pikeun nyusun urutan.
  • gambaran
  • SKU
  • Peunteun
  • harga
  • ancoan
  • kasadiaan
  • Tambihkeun kana karanjang
  • gambaran
  • eusi
  • beurat
  • dimensi
  • informasi tambahan
  • atribut
  • Atribut Adat
  • widang adat
ngabandingkeun
Hajat 0