toko

Kiwari, gogoda ngagunakeun pél penurunan berat badan pikeun ngirangan beurat badan parantos gancang sareng kuat nolak. Sanaos dasar kaleungitan beurat awét nyaéta tuang kirang sareng séhat sareng obah langkung seueur, pil pangirangan beurat pangsaéna anu aya di pasar tiasa ngabantosan sababaraha urang pikeun leungit beurat. Aranjeunna tiasa janten pilihan anu langkung saé pikeun jalma anu kaserang masalah kaséhatan anu serius kusabab beurat na sareng jalma-jalma anu diét henteu jalan. Pél diet ieu ngandung stimulan sareng sababaraha jinis bahan sanés anu tiasa nahan napsu sareng ningkatkeun tingkat metabolisme. Aya sababaraha pél penurunan berat badan sayogi di toko katuangan kaséhatan, toko obat lokal sareng supermarket, sareng éta ogé sayogi online.

 

Pél diét: iraha anjeun kedah ngémutanana?

Upami anjeun naros naha pil diét anu resep pikeun anjeun, anjeun panginten badé konsultasi ka panyadia kasihatan anjeun. Anjeun kedah nimbangkeun yén Pél Diét biasana ngan ukur disarankeun pikeun jalma anu ngagaduhan BMI (indéks jisim awak) 30 ka luhur sareng anu ngagaduhan kaséhatan anu saé. Upami anjeun ngagaduhan kaayaan anu patali sareng obesitas sareng BMI anjeun 27 ka luhur maka pil diet resep ogé tiasa disarankeun. Ogé, pil diet resép ngandung zat anu kuat sareng biasana ukur diresepkeun pikeun panggunaan jangka pondok sareng biasana dicandak dina siklus atanapi sababaraha minggu dugi ka sababaraha bulan.

Naon Indéks Massa Awak Anjeun?

Indéks jisim awak mangrupikeun beurat anjeun anu pakait sareng jangkungna anjeun. Jalma anu séhat kedah ngagaduhan BMI di handap 25. BMI dina kisaran 27-35 kedah ngirangan asupan kalori na ku 300-500 kalori sapoé pikeun leungitna beurat sakitar satengah pon saminggu. Jalma anu ngagaduhan BMI di luhur 35 kedah kaleungitan 1-2 pon saminggu, kalayan pangirangan kalori 500-1,000 kalori.

Naha kaleungitan beurat mangrupikeun ubar pikeun sadayana pikeun masalah kaséhatan anjeun? Henteu lengkep, tapi sacara radikal tiasa nurunkeun odds panyakit serius sareng pati. Ngirangan beurat awak parantos kabuktosan ningkatkeun tekanan getih, nguatkeun kadar lipid sareng glukosa, ngirangan insiden sareng gejala penderita diabetes sawawa, sareng ngirangan kamungkinan serangan jantung sareng panyakit kardio-vaskular.

Pél leungitna beurat mangrupikeun pangobatan panggancangna sareng paling mujarab pikeun turunna beurat awak. Pél leungitna beurat kedah dibarengan ku diet anu rendah gula sareng karbohidrat. Pél diét nyalira moal tiasa épéktip tanpa komitmen pikeun ngarobah pola dahar dasar sareng ngirangan konsumsi gula.

 

Pél diet pangsaéna di pasar: anu mana pil leungitna beurat aya?

Aya tilu katégori utama pangobatan anu paling umum dianggo ku lalaki sareng awéwé anu obesitas atanapi kaleuwihan beurat sareng hoyong kaleungitan beurat beurat. Ieu tilu kategori kalebet suppressants napsu, blocker gajih bentuk resép, sareng tablet over-the-counter (OTC).

 

  • Napsu napsu - Sababaraha jinis suppressants napsu pang populerna anu seueur dianggo jalma kaleuwihan beurat dinten ayeuna kalebet Tenuate sareng Meridia. Pangobatan sapertos padamelan ieu pikeun ngarobih cara pemicu naék dina bagian otak otak manusa anu disebut hipotalamus anu ngagaduhan padamelan pikeun ngendalikeun napsu hiji jalma. Napsu napsu nyababkeun norépinéfrin sareng serotonin anu dihasilkeun janten diblokir, anu saleresna ngajantenkeun awak hiji jalma karaos siga anu parantos nyéépkeun tuangeun anu ageung, padahal nyatana anu dikonsumsi mangrupikeun tuangeun anu alit pisan. Beuki luhur tingkat bahan kimia anu aya dina panahan napsu anu dugi ka uteuk, langkung seueur jalma bakal rumaos raos janten pinuh, anu hartosna aranjeunna bakal tuang langkung seueur. Naon anu tiasa janten langkung nguntungkeun pikeun jalma anu sangsara ku obesitas anu nganggo tab ieu nyaéta sawaktos jinis-jinis pangan anu dikonsumsi, aranjeunna dianggo sasarengan sareng suppressants napsu pikeun memicu réspon anu teu lapar. Naon anu saé pisan ngeunaan tindakan ieu nyaéta tiasa dilakukeun dina diet rendah kalori anu ngandung pilihan tuangeun anu séhat.

 

  • Resép ngabentuk blokir gajih - Ieu jenis pil diet khusus pikeun lipase, nyaéta énzim anu aya dina awak. Prosés normal anu biasana dilakukeun sistem awak nyaéta ngirimkeun gajih anu dikonsumsi tina rupa-rupa produk tuangeun kana sistem pencernaan sareng saluran peujitna. Nalika tablet ieu dianggo, jumlah gajih anu dikonsumsi teras dialirkeun gancang-gancang dina awak jalma, anu ngabantosan pikeun nyegah tina nyerep.

 

  • Pangobatan over-the-counter (OTC) - Aya rupa-rupa ubar anu tiasa dipésér paling seueur supermarket lokal atanapi toko ubar, bahkan tiasa dipendakan dina sababaraha situs wéb online. Cara dimana seuseueurna pél over-the-counter tiasa dianggo nyaéta ku nyayogikeun metabolisme awak ku dorongan sareng naékkeun tingkat énergi pangguna. Nalika metabolisme hiji jalmi ningkat, éta ogé nyababkeun kapasitas sél lemak dina awak diduruk diangkat kana tingkat anu langkung luhur. Hasilna nyaéta kalori mimiti kaduruk jauh langkung gancang. Dua bahan anu paling sering dianggo dina tab OTC nyaéta kafein sareng green tea.

 

Nalika anjeun milih pangobatan resép, anjeun bakal peryogi resép ti dokter. Upami anjeun hoyong terang naon anu janten pil diet pangsaéna di pasar maka ieu mangrupikeun daptar pangobatan anu dijual salaku pangobatan resép di pasar. Ngan ngaliwatan pil resép ieu sareng anjeun bakal kéngingkeun ideu ngeunaan naon pil diet pangsaéna pikeun anjeun.



Pilih lapangan anu bakal ditingalikeun. Batur bakal disumputkeun. Sered sareng leupaskeun pikeun nyusun urutan.
  • gambaran
  • SKU
  • Peunteun
  • harga
  • ancoan
  • kasadiaan
  • Tambihkeun kana karanjang
  • gambaran
  • eusi
  • beurat
  • dimensi
  • informasi tambahan
  • atribut
  • Atribut Adat
  • widang adat
ngabandingkeun
Hajat 0