Kabijakan pamulangan

online-marketing-hIgeoQjS_iE-unsplash

mulih

Dugi ka 1 Maret, sadaya produk PPE, disinféktan, sareng produk Corona Virus henteu tiasa dipulihkeun atanapi dibalikeun per istilah jasa kami. Pesenan ieu henteu tiasa dibatalkeun sareng pabrikna kusabab paménta anu tinggi.

 

Pengembalian tunduk kana panarimaan sareng persetujuan urang. Upami barang anu anjeun nampi sanés barang anu anjeun mesen, rusak, atanapi henteu kumplit (bagian anu leungit), atanapi cacat kusabab cacat dina pabrik punten wartosan aya dina 7 dinten ku telepon, fax, atanapi email kanggo nyungkeun penggantian atanapi ngabalikeun duit. Upami anjeun ngawartosan ka kami saatos 7 dinten kami tiasa nampi pangbalikan tapi anjeun bakal dikenai biaya restocking 25%. Upami anjeun kersa balikeun barang sabab éta henteu diperyogikeun atanapi dikersakeun mangga ngahubungan kami dina 7 dinten sareng tunduk kana panarimaan kami, kami bakal ngaluarkeun Otoritas Barang Mulang Deui, sareng anjeun bakal dibalikeun dikurangan biaya restocking 25%. Waragad kiriman henteu tiasa dibalikeun.

 

Kasalahan minuhan anu urang jantenkeun ngahasilkeun pangiriman produk anu salah ka anjeun ogé bakal ditampi salami 14 dinten ti tanggal pameseran.

 

Barang kedah dipulangkeun dina kaayaan dimana aranjeunna sumping sareng bungkusan aslina. Sateuacan uih deui, anjeun mimitina kedah kéngingkeun kode Otoritas Barang Mulang Deui dina jangka waktu balik anu nyatakeun di luhur. Biaya restocking 25% bakal dilarapkeun ka sadaya pangasilan anu henteu cacat atanapi minuhan kasalahan.

 

Punten diperhatoskeun yén upami anjeun mendakan kasalahan sateuacan nampi barang anu dipésér atanapi saatos nampi anjeun nampi barang anu dipesen henteu leres atanapi henteu anu anjeun pikahoyong wartosan kami langsung gancang-gancang. Entong nolak pangiriman di panto pikeun barang anu teu leres atanapi anu anjeun parantos robih sateuacan ngahubungi kami heula ku ngarah urang tiasa ngatur inpormasi anu aman. Upami paréntah anu anjeun leres-leres ditampi ditolak dina waktos pangiriman anjeun bakal ditanggung mayar biaya pengiriman sadayana pikeun nganteurkeun sareng ngambangkeun angkutan barang plus biaya restocking 25%.

 

Barang-barang tangtu henteu tiasa dipulangkeun. Barang-barang anu didamel khusus, barang-barang anu meryogikeun kulkas nalika diangkut, produk naon waé anu kakeunaan getih sareng / atanapi cairan awak sanés anu tiasa tepa atanapi tepa. Hubungi kami upami anjeun ngagaduhan patarosan ngeunaan produk khusus.

 

Barang-barang tangtu henteu tiasa dipulangkeun upami dibuka atanapi dianggo. Barang naon waé anu tiasa berpotensi tepa atanapi tepa saatos nganggo teu tiasa dipulangkeun. Salaku conto, barang-barang sapertos perawatan luka, produk kulit, cekelan teu nganggo sareng celana jero, jarum sareng pembuangan jarum, bilah operasi, sarung tangan, kanulas, thermometers, stethoscope, sareng barang-barang anu aya hubunganana.

Pilih lapangan anu bakal ditingalikeun. Batur bakal disumputkeun. Sered sareng leupaskeun pikeun nyusun urutan.
  • gambaran
  • SKU
  • Peunteun
  • harga
  • ancoan
  • kasadiaan
  • Tambihkeun kana karanjang
  • gambaran
  • eusi
  • beurat
  • dimensi
  • informasi tambahan
  • atribut
  • Atribut Adat
  • widang adat
ngabandingkeun
Hajat 0