toko

Naon ari antibiotik?

Antibiotik diwanohkeun dina taun 1940an. Seueur panyakit, sapertos pneumonia, tuberkulosis, inféksi ceuli sareng anu sanésna, parantos terkendali ku panggunaan antibiotik. Antibiotik sacara selektif maéhan sababaraha baktéri tanpa ngarugikeun sél host anu séhat.

Aya seueur jinis antibiotik. Aranjeunna bénten dina kagunaan sareng cara pikeun ngahontal tujuan. Antibiotik mangrupikeun senjata biologis modéren pikeun merangan baktéri, jamur sareng organisme alit sanés anu mangaruhan kaséhatan manusa. Antibiotik anu munggaran dipanggihan dina abad ka-20. Janten, pangalaman urang sareng antibiotik masih dina tahap anu gancang. Éta mangrupikeun senjata anu nyerang baktéri ku sababaraha cara anu béda. Sababaraha antibiotik ngancurkeun baktéri ti jero ku ngaganggu prosés internal khusus. Anu sanésna ngagunakeun kakuatan kasar pikeun maéhan baktéri. Kadua jinisna tiasa leres épéktip ngalawan baktéri.

Jenis antibiotik mana anu aya?

Di luar sana anjeun tiasa mendakan seueur jinis antibiotik. Aranjeunna diklasifikasikeun dumasar kana tujuanana, reputasi sareng kagunaan umumna. Daptar ieu ku cara naon waé henteu lengkep. Seueur jinis antibiotik anu kirang penting anu anyar unggal dintenna.

  • Aminoglikosida

Antibiotik Aminoglikosida ngeureunkeun baktéri gram-négatip tangtu pikeun ngahasilkeun protéin. Éta tiasa ditelan atanapi dicandak ku suntikan. Langkung saé upami anjeun ngelek éta sabab awak anjeun cekap waktos pikeun nyaluyukeunana. Bakteri tiasa ngembangkeun résistansi kana aminoglikosida.

  • Macrolida

Aranjeunna biasana nyababkeun réaksi alérgi alit sareng langka dibandingkeun sareng antibiotik sanés sapertos cephalosporins sareng pénisilin. Aranjeunna pangsaéna pikeun ngubaran kelamin, saluran pencernaan sareng inféksi saluran pernapasan. Efek samping anu paling umum nyaéta iritasi lambung.

  • Cephalosporins

Cephalosporins dibagi kana 3 generasi. Éta sapertos dina industri komputer. Unggal generasi langkung saé pikeun ngubaran baktéri. Éta aya hubunganana sareng pénisilin. Kagunaan utama na nyaéta dina ngubaran radang paru-paru, bronkitis, jinis-jinis inféksi kulit, corétan tikoro sareng inféksi staph.

  • Fluoroquinolones

Fluoroquinolones mangrupikeun antibiotik umum. Aranjeunna damel pikeun ngaleungitkeun seueur jinis baktéri. Kadang-kadang aranjeunna ngahasilkeun efek samping sapertos burih anu kesel, diare, utah sareng seueul. Efek samping na biasana samentawis sareng hampang. Éta nyegah baktéri pikeun ngalikeun ku ngaganggu kamampuan baktéri pikeun ngahasilkeun DNA.

  • Pénisilin

Ieu mangrupikeun antibiotik anu munggaran. Éta kauninga ku Alexander Fleming ku teu dihaja. Aranjeunna ngubaran sababaraha jinis inféksi sapertos saluran pernapasan, dental, kulit sareng inféksi ceuli. Aranjeunna ngarecah témbok baktéri. Hasilna, baktéri na tiwas.

  • Tetrasiklin

Éta ogé antibiotik umum. Éta dianggo ngalawan seueur jinis baktéri. Aranjeunna kapendak dina akhir 40an. Sababaraha kagunaan anu paling umum nyaéta: jarawat, muriang titik, inféksi saluran kemih, tipus, panyakit anu ditularkeun séksual sareng seueur deui.

 

Dimana kuring tiasa mésér antibiotik?

Prioritas apoték kami nyaéta mastikeun rébuan konsumén sacara internasional kéngingkeun aksés ka pangobatan murah anu kualitas pangsaéna. Tepat di apoték ieu, anjeun tiasa mésér antibiotik online iraha waé anu anjeun pikahoyong sareng pastikeun anjeun bakal ditawarkeun antibiotik anu hadé anu didamel ku pabrik anu dilisensikeun kalayan kontrol kualitas anu ketat. Tim ahli kami bakal mastikeun unggal kunjungan anjeun ka apoték ieu aman, pikaresepeun sareng nguntungkeun pisan, sabab anjeun tiasa mésér antibiotik murah dina jumlah anu diperyogikeun.

 

Dupi abdi tiasa mésér antibiotik online?

Kami yakin palanggan kami bébas mutuskeun nyalira naha aranjeunna hoyong mésér antibiotik online atanapi ku cara anu sanés, sareng kami henteu nyungkeun resép. Anjeun bakal raoseun pisan mésér antibiotik murah ti kami, sareng anjeun bakal kagum ku harga murah anu kami nawiskeun. Alesan naha urang tiasa nawiskeun harga anu saé pisan nyaéta urang damel langsung sareng pabrik obat-obatan anjeun, janten anjeun henteu kedah mayar tambahan kanggo ubar anjeun ngalalana ti hiji perusahaan ka perusahaan anu sanés sateuacan tungtungna sumping. Kapuasan konsumén urang penting pisan pikeun kami, anu kami naha urang ngawaskeun kualitas produk anu ditawarkeun sareng teras kabuka pikeun eupan balik sareng saran anjeun.

Hal anu hébat ngeunaan apoték kami nyaéta anjeun tiasa ngeureunkeun pamilarian anjeun di dieu, kusabab anjeun kéngingkeun sadaya jasa anu anjeun pilari di tempat anu sami, henteu kedah mayar mayar antibiotik anu kualitas luhur. Balanja antibiotik sareng apoték kami, anjeun bakal ngagaduhan aksés kana ubar anu pangsaéna sareng pangiriman gancang, ogé jaminan karusiahan lengkep sareng tangtosna dukungan pelanggan. Kami teras-terasan ngabantosan anjeun ngabéréskeun masalah naon waé anu anjeun ngagaduhan, janten tong ragu sakedap sareng didatangan kami pikeun kéngingkeun antibiotik anjeun ayeuna!

Urang sadayana kéngingkeun ubar-ubaran allopathic ti apoték caket atanapi komunitas, tapi naha anjeun kantos percanten mésér antibiotik dina internét? Sacara umum, antibiotik mangrupikeun bagian tina ubar allopathic sareng sacara efektif gancang. Éta sababna kaseueuran praktisi médis nulis resep antibiotik. Antibiotik ilaharna diresepkeun ku dokter kantun kusabab épék na gancang ngubaran henteu sapertos ubar-ubaran khas allopathic. Kami sadar yén antibiotik dibanderol tinggi kanggo didapat ti apoték lokal, janten didieu mangrupikeun alesan utami naha urang kedah milih kéngingkeun antibiotik sacara online.



Pilih lapangan anu bakal ditingalikeun. Batur bakal disumputkeun. Sered sareng leupaskeun pikeun nyusun urutan.
  • gambaran
  • SKU
  • Peunteun
  • harga
  • ancoan
  • kasadiaan
  • Tambihkeun kana karanjang
  • gambaran
  • eusi
  • beurat
  • dimensi
  • informasi tambahan
  • atribut
  • Atribut Adat
  • widang adat
ngabandingkeun
Hajat 0