kabijakan privasi

jeshoots-com-l0j0DHVWcIE-unsplash

Kawijakan Privasi ieu dilarapkeun pikeun saha waé anu ngalibatkeun pendaptaran sareng keterlibatan kursus di pusat Pendidikan Kursus Online MaxCoach.

Kasadiaan tina Halaman Wéb

  1. Anggota sadar yén patalimarga data ngalangkungan Internét tiasa nyababkeun tunda
    salami unduhan inpormasi tina halaman wéb sareng saluyu, éta henteu nanggungjawabkeun Perusahaan pikeun panundaan anu biasa dina panggunaan Internét.
  2. Anggota salajengna ngaku sareng nampi yén halaman wéb moal sayogi salami dua puluh opat jam teras-terasan kusabab tunduh sapertos kitu, atanapi panundaan anu disababkeun ku Perbaikan perusahaan, modifikasi, atanapi pangropéa standar halaman wéb.

Hak intelektual

  1. Kursus online dipimilik ku Perusahaan sareng dijagaan ku hak cipta Amérika Serikat sareng internasional, mérek, patén, rahasia dagang sareng hak cipta intelektual atanapi hukum hak propriétik sanés.
  2. Henteu aya hak, judul atanapi minat atanapi kana kursus online atanapi bagian mana waé, anu ditransferkeun ka Anggota mana waé, sareng sadaya hak anu henteu dikaluarkeun sacara jelas di dieu, ditangtayungan ku Perusahaan.
  3. Ngaran Perusahaan, logo Perusahaan, sareng sadaya nami, logo, produk sareng nami jasa, desain
    sareng slogan, mangrupikeun mérek dagang ti Perusahaan. Anggota henteu tiasa nganggo tanda sapertos kitu
    tanpa idin tertulis ti Perusahaan.

Kawajiban Perusahaan

Perusahaan bakal ngagunakeun usaha anu sacara wajar pikeun ngaktipkeun kursus online tiasa diaksés, kecuali kanggo pangropéa anu dijadwalkeun sareng perbaikan anu diperyogikeun, sareng kajabi gangguan naon waé kusabab panyabab diluar kendali anu wajar, atanapi henteu tiasa ditingali ku Perusahaan.

Hukum Pamaréntahan sareng Tempat

  1. Ketentuan Layanan ieu ditafsirkeun sareng diatur ku hukum Amérika Serikat Amérika.
  2. Upami salah sahiji dibekelan, naha sacara gembleng atanapi sabagian, tina kontrak atanapi henteu janten sah atanapi henteu tiasa dilaksanakeun, ieu moal matak ngabatalkeun bekel sésana.

Tanggal Épéktip: 01/01/2020

Pilih lapangan anu bakal ditingalikeun. Batur bakal disumputkeun. Sered sareng leupaskeun pikeun nyusun urutan.
  • gambaran
  • SKU
  • Peunteun
  • harga
  • ancoan
  • kasadiaan
  • Tambihkeun kana karanjang
  • gambaran
  • eusi
  • beurat
  • dimensi
  • informasi tambahan
  • atribut
  • Atribut Adat
  • widang adat
ngabandingkeun
Hajat 0