toko

Naon éjakulasi dini?

Nalika sirit éjakulasi, dasarna peryogi dua tindakan padeukeut pikeun lumangsung: mimiti émisi teras diusir. Élmu médis percaya yén neurotransmitter serotonin tanggung jawab modulasi éjakulasi. Tingkat serotonin anu cekap dianggap panyabab kamungkinan éjakulasi prématur.

Nalika éjakulasi prématur kajantenan ka lalaki, éta tiasa ngerakeun pisan, dihina sareng ngajantenkeun anjeunna kirang raoseun sapertos lalaki. Bahkan tiasa nganyenyeri hubungan kusabab henteu nyugemakeun pasanganna. Upami éta kajantenan ka anjeun, tong hariwang, éta mangrupikeun keluhan umum di kalangan lalaki, utamina ka lalaki ngora. Sacara statistik, PE mangaruhan 25% -40% lalaki di Amérika Serikat. Kanyataanna, seuseueurna lalaki parantos ngalaman sahenteuna sakali dina paséa seksualna. Ieu sering lumangsung di awal hubungan, kusabab kahariwang sareng langkung stimulasi.

Upami lalaki sacara resmi didiagnosis ku pe berulang, sadaya pangharepan moal leungit. Ngaronjatkeun sareng ngalatih habituasi méntal pikeun ngembangkeun kontrol stimulasi salami kagiatan seksual ayeuna dimanfaatkeun salaku pangobatan pikeun PE. Aya pangobatan anu parantos aya di pasar tapi anu ogé dimanfaatkeun. Sapertos ayeuna Dapoxetine mangrupikeun ubar anu tunggal kalayan otorisasina pangaturan pikeun pengobatan PE anu didiagnosa sacara resmi, tapi ayeuna masih dina tahap uji coba di Amérika Serikat sareng nagara-nagara Éropa.

 

Nyababkeun éjakulasi dini: naon sababna éjakulasi prématur?

Patarosan anu hanjelu tina naon anu nyababkeun éjakulasi prématur mangrupikeun hal anu ngalangkungan pikiran seueur lalaki. Aya tiasa seueur sababaraha faktor anu nyababkeun PE: nonoman, masalah psikologis, masalah kaséhatan, sareng sajabana. Henteu salawasna gampang pikeun nunjukkeun naon anu nyababkeun masalah ieu dina hiji lalaki, tapi mudah-mudahan, saatos nalungtik inpormasi anu kami nyusun, anjeun Kuring bakal ngagaduhan gagasan anu langkung saé ngeunaan panyababkeun PE anu mangaruhan anjeun.

Aya seueur faktor anu béda anu kedah diperhatoskeun nalika nyobian terang naon anu tanggung jawab pikeun PE di anjeun atanapi pasangan anjeun. Urang bakal ngabahas sabab anu paling umum dina kaca ieu sareng nyobian masihan anjeun sababaraha wawasan kana kaayaan anu prustasi ieu.

 

Panyabab Psikologis:

  • Masalah Kahariwang: Nalika nyobian pikeun nyababkeun sabab éjakulasi prématur, seueur lalaki mendakan yén kahariwang mangrupikeun panyabab utama. Ieu salah sahiji alesan anu paling sering yén lalaki ngagaduhan masalah éjakulasi. Dasarna, anjeun terang yén anjeun bakal ngalakukeun hubungan séks sareng anjeun hariwang. Anjeun hariwang sabab hoyong pastikeun anjeun nyugemakeun pasangan anjeun sateuacan anjeun klimaks. Kahariwang ieu (sanaos tina niat anu saé) goréng pikeun jiwa anjeun sacara umum sareng, pamustunganana, angin ngahurungkeun masalah PE pikeun anjeun. Kahariwang anjeun nyababkeun anjeun gancang éjakulasi. Hal ieu nyababkeun langkung kahariwang anu nyababkeun langkung seueur masalah. Éta tiasa janten siklus anu ngaruksak pisan sareng percaya diri. Warta anu hadé nyaéta anjeun tiasa ngungkulan masalah kahariwang anjeun anu aya hubunganana sareng kelamin. Warta anu goréng nyaéta ngabutuhkeun waktos. Anjeun kedah nyusun deui program otak sareng awak anjeun pikeun ngalambatkeun, ngungkulan kamelang sareng nikmati kelamin. Kanggo sababaraha inpormasi hébat ngeunaan kaayaan kahariwang, tuturkeun tautan di handap ieu.
  • Masalah Duka: Duka, sapertos kahariwang, mangrupikeun salah sahiji masalah anu paling umum ngeunaan PE. Dosa dianggo sapertos kahariwang dina siklus anu sami: Anjeun gaduh kalepatan kusabab kanyataan yén anjeun ngagaduhan masalah PE anu nyababkeun setrés sareng kahariwang anu nyababkeun anjeun éjakulasi sacara prématur. Mangrupikeun siklus anu kedahna rusak. Anjeun kedah naroskeun kalepatan sareng diajar kumaha ngontrol masalah anjeun.
  • Tingkat Pangalaman: Tingkat pangalaman seksual anjeun tiasa janten alesan utama anjeun ngagaduhan masalah éjakulasi. Lalaki anu kirang gaduh pangalaman séksual gaduh kacenderungan ngagaduhan masalah éjakulasi dini. Panyabab ieu sering dipendakan di lalaki ngora anu henteu kedah ngagaduhan séks saloba jalma anu langkung dewasa. Salaku jalma anu teu boga pangalaman séksual, umum pisan pikeun anjeun teuing bungah sareng gancang teuing datang.
  • Téhnik Masturbasi: Téhnik onani biasana nyababkeun masalah PE. Intina, upami anjeun nuju klimaks gancang nalika nyenangkeun diri, anjeun bakal ngalaman waktos sesah awét pikeun waktos anu pantes sareng pasangan anjeun. Untungna pikeun anjeun, ieu mangrupikeun masalah anu gampang pikeun diungkulan. Sadaya anu anjeun kedah lakukeun nyaéta mimitian ningkatkeun jumlah waktos anu anjeun nyampurkeun. Upami anjeun nyandak diri kana klimaks dina menit, angkat salami dua menit. Sakali anjeun parantos turun, cobian salami opat menit. Anjeun tiasa leres-leres diajar seueur perkawis seksual anjeun ku ngalaksanakeun téhnik onani. Latihan ieu bakal ngijinkeun anjeun ningali kauntungan anu luar biasa di kamar tidur kalayan gancang.
  • Masalah dina Hubungan: Naha anjeun gelut sareng pasangan anjeun? Naha anjeun ngagaduhan argumen anu mangaruhan hubungan anjeun? Upami kitu, tegangan ieu tiasa nyababkeun masalah seksual dina hubungan anjeun. Nalika anjeun gelut sareng kabogoh, pamajikan, pasangan, jsb, émosi, tegangan sareng tingkat setrés sadayana diangkat. Ieu ngakibatkeun kahariwang sareng bagja di kamar tidur. Upami anjeun ngalaman kasusah hubungan ayeuna maka kaayaan ieu siga anu biasa anjeun: anjeun gelut, anjeun "solekan", anjeun gaduh hubungan séks. Nanging, anjeun terang yén "mekap" ngan ukur samentawis janten anjeun masih setrés pisan sareng hariwang nalika anjeun ngalakukeun hubungan séks. Ieu nyegah anjeun bersantai sareng nyababkeun anjeun éjakulasi sateuacanna.

 

Pemicu Fisiologis:

  • Gén warisan: Naha anjeun terang yén gén warisan anjeun tiasa nyababkeun éjakulasi dini? Éta leres! Seueur lalaki anu kaserang pe mendakan yén bapakna ogé ngalaman kaayaan anu sami ieu. Élmuwan ngadugikeun skénario ieu: Dipercaya yén 1000-an taun ka pengker, jalma-jalma guha ngembangkeun réspon éjakulasi dini anu ngabantosan aranjeunna salamet. Téori na nyaéta gua anu sanggup éjakulasi paling gancang nyaéta jalma anu paling dipikaresep salamet ku seueur barudak. Numutkeun ka élmuwan, séks dina jaman ieu langkung seueur ngeunaan salamet teras kasenangan. Tujuan utama séks nyaéta nyandung tibatan mikaresep pelesir. Naha anjeun henteu percanten yén tiori ieu terserah anjeun. Warta anu hadé nyaéta anjeun henteu kedah ngantep génétika ngatur kahirupan séks anjeun. Turutan tautan di handap pikeun kéngingkeun masalah éjakulasi dini anjeun.
  • Disfungsi Erectile (ED): Seueur lalaki teu terang ieu tapi, sering, disfungsi erectile tiasa nyababkeun PE. Upami anjeun parantos gugah iraha waé dina 15 taun ka pengker, anjeun wawuh kana erectile dysfunciton (ED). Kami dibom ku komérsial saatos komérsial ngeunaan hal ieu. ED nyababkeun PE kusabab kahariwang sareng kurang percaya diri. Émosi ieu aya hubunganana sareng ED sareng tiasa langsung patali sareng PE. Intina, saurang lalaki sareng ED ngamimitian kalakuan hubungan séks tapi anjeunna prihatin pisan ngajaga ereksi na anu anjeunna buru-buru ngalaksanakeun kalakuan anu ngahasilkeun klimaks gancang.
  • Masalah sareng Tiroid: PE sareng masalah tiroid teu acan diajar dugi ka ayeuna. Teras, di 2006, dokter nyebarkeun studi anu nalungtik hubungan antara masalah tiroid (hyper sareng hypothyroid) sareng éjakulasi prématur. Anu aranjeunna mendakan nyaéta lalaki anu ngagaduhan masalah hypothyroid ngagaduhan kajadian éjakulasi anu sangat rendah. Nanging, ti lalaki anu ngagaduhan masalah hipertiroid, 50% ngaku yén aranjeunna ngalaman masalah éjakulasi mimiti dina kahirupan aranjeunna. Upami anjeun mikir yén tiroid anjeun mangrupikeun panyabab masalah PE anjeun, anjeun kedah konsultasi sareng dokter.
  • Masalah Hormon: Kadang, masalah hormon tiasa nyababkeun PE sareng masalah séks. Nalika anjeun ngolotan, kadar téstostéron awak anjeun ngahasilkeun tetes anu tiasa pangaruh négatip dina stamina anjeun. Tingkat handap DHEA sareng téstostéron parantos kabuktosan janten salah sahiji panyabab fisiologis utama ngeunaan éjakulasi prématur. Upami anjeun mikir yén kakurangan hormon nyababkeun anjeun masalah éjakulasi, kuring bakal nyarankeun anjeun ngobrol sareng dokter. Aya seueur suplemén téstostéron anu sayogi sareng dokter anjeun ngagaduhan ide anu pangsaéna pikeun anu paling cocog pikeun anjeun.

 

Sacara umum, ieu mangrupikeun masalah anu paling umum ngeunaan PE. Ngartos kumaha masalah ieu mangaruhan anjeun sareng ngakibatkeun kaayaan pe anjeun kritis pikeun méréskeun masalah.

 

Perawatan éjakulasi dini: kumaha ngubaran éjakulasi dini?

Ngobrol ka spesialis kasihatan anjeun ngeunaan masalah intim anjeun tiasa janten léngkah pangpayunna dina ngéléhkeun kaayaan. Ngobrol ka dokter atanapi dokter tiasa ngabantosan anjeun betah sareng aranjeunna panginten tiasa nunjuk anjeun ka arah anu leres dina hal latihan atanapi ubar anu tiasa ngabantosan éjakulasi dini anjeun. Anjeun panginten hoyong mikirkeun patarosan naon waé anu anjeun badé naroskeun ka dokter sateuacan anjeun lebet, pikeun mastikeun anjeun naroskeun sadayana anu anjeun pikahoyong.

Upami anjeun milari pangobatan éjakulasi prématur anu pangsaéna, maka anjeun bakal hoyong mertimbangkeun badan inpormasi ieu.

Aya sababaraha cara pikeun ngubaran éjakulasi dini. Baheula, dokter percaya kaayaan ieu murni méntal atanapi psikologis, tapi ayeuna ahli médis sadar yén kondisina jauh langkung kompleks tibatan éta.

Éta ngalibatkeun aspek fisik sareng psikologis anu tiasa ageung nyumbang kana masalah. Dina kaseueuran kasus, lalaki anu angkat ka dokter bakal diresepkeun pangobatan sareng disarankeun pikeun ngerjakeun latihan anu tangtu salaku pangobatan éjakulasi dini.

Sababaraha pél anu paling sering dianggo, panyebaran desensitising, sareng produk sanés pikeun pencegahan éjakulasi dini Kami parantos didaptarkeun sababaraha pilihan anu paling populér di handap:

 

narkoba

Aya sababaraha jinis ubar anu tiasa dianggo pikeun ngubaran kaayaan; salah sahiji anu paling anyar nyaéta dapoxetine. Ieu anyar pisan anu masih diuji ku FDA. Panilitian anyar parantos mastikeun yén pasién anu nyandak tablet nyatet paningkatan anu dicirian. Efek samping ubar ieu kalebet lieur sareng nyeri sirah, sanaos épékna biasana hampang.

 

Krim

Aya ogé rupa-rupa krim desensitizing; ieu dipaké pikeun ngajantenkeun sirit kirang peka. Ieu ngabantuan sabab butuh awéwé langkung lami pikeun ngahontal orgasme tibatan lalaki. Solusi desensitizing sayogi dina losion, krim atanapi panyemprot sareng kedah tiasa manjangkeun waktos séks sateuacan éjakulasi. Nanging, upami ieu dianggo tanpa kondom maka éta ogé tiasa ngareureuhkeun indra aranjeunna anu nyababkeun masalah anu langkung ageung.

 

Pangobatan séjén

Aya ogé sababaraha pangobatan sapertos Prozac sareng sababaraha jinis antidepresan sanés anu ngalambatkeun éjakulasi salaku salah sahiji efek sampingna. Ieu nguntungkeun kumargi dosis alit sadayana anu diperyogikeun. Anjeun ogé henteu kedah nyandak ieu unggal dinten, ngan ukur nginum dosis alit sateuacan anjeun hubungan séks kedah seueur. Panilitian anyar nunjukkeun yén éta ngan ukur dianggo pikeun 39% pasién anu diuji. Aya ogé seueur épék, kaasup kacenderungan bunuh diri, diare, kakurangan bobo sareng kamungkinan kecanduan.

Viagra ogé tiasa dianggo sareng suksés di sababaraha pasién. Narkoba ningkatkeun ubar sadayana sigana reureuh éjakulasi. Nanging, pil ieu henteu disatujuan pikeun tujuan ieu sareng sahingga kéngingkeunana tiasa sesah sakedik.

 

Pencegahan éjakulasi dini: kumaha carana nyegah éjakulasi dini?

Anjeun terang sadayana ngeunaan kaayaan ieu sareng naon anu diperyogikeun, tapi kumaha anjeun ngeureunkeunana? Mangabad-abad - sumuhun, anjeun nguping leres, mangabad-abad di dunya parantos mendakan cara pikeun ngeureunkeun pe dina lagu na, kalayan saeutik pisan kasuksesan. Dinten ayeuna, lalaki ngagaduhan kasuksésan anu langkung berkat élmu. Ieu sababaraha cara pikeun nyegah éjakulasi dini sacara alami sareng épéktip.

 

Kondom

Salah sahiji cara anu terkenal pikeun nyegah éjakulasi mimiti nyaéta nganggo kondom. Kondom saé kanggo séks anu aman, nyegah kakandungan sareng STD, sareng éta ngagaduhan manpaat tambahan pikeun ngirangan kapekaan sirit anjeun nalika hubungan seksual, anu mangrupakeun cara anu saé pikeun nyegah éjakulasi dini.

 

Masturbasi

Metoda saderhana tapi épéktip pikeun nyegah éjakulasi mimiti nyaéta ku nyampurkeun sajam atanapi dua jam sateuacan hubungan séks. Hal ieu ngajadikeun langkung sesah pikeun ngahontal klimaks waktos salajengna, sahingga ngabantosan anjeun pikeun nyegah éjakulasi mimiti. Upami anjeun ngagabungkeun dua cara ieu sababaraha téhnik anjeun tiasa langkung lami dina ranjang.

 

Metoda robih

Cara panggampangna pikeun ngeureunkeun éjakulasi prématur nyaéta ku cara ngarobah metode. Upami anjeun ngaraos siap climax salami hubungan seksual, lirén langsung hubungan sareng dianggo salah sahiji tilu taktik ieu:

  • Anggo gerakan sirkular, langkung laun. Anjeun tiasa ngeureunkeun klimaks ku ngarobih stroke éta. Daripada nganggo stroke anu konstan, nganggo stroke sirkular, langkung laun waé. Ieu museurkeun perhatian ti glans anjeun (ujung sirit anjeun) kana sirit anjeun, anu kirang stimulasi.
  • Ngarobih jabatan. Ménta pasangan anjeun pikeun ngarobih jabatan. Sudut anu béda ngeureunkeun stimulasi ayeuna pikeun sirit sareng 'ngabingungkeun' éta.
  • Narik kana éta. Anjeun tiasa sacara manual ngeureunkeun klimaks ku manipulasi sirit anjeun. Nalika anjeun ngarasa diri anjeun ngahontal klimaks, tarik kaluar tina pasangan anjeun sareng peres kana skrotum anjeun. Skrotum ngencengkeun sareng naék nalika ngantisipasi klimaks, pikeun haneutkeun lauk sateuacan sirahna ka hulu, janten tiasa diucapkeun. Ku narik kana, éta ngeureunkeun prosés éta tina kajadian.

 

Ngungkulan masalah éjakulasi dini tiasa nyéépkeun waktos sareng latihan. Penting pikeun tulus sareng pasangan anjeun sareng nyarioskeun parasaan anjeun. Ngabagikeun kapercayaan sareng karep bakal ngabantosan dina ngarengsekeun masalah sareng ngamajukeun kaaketan. Upami anjeun perhatoskeun yén masalah éjakulasi prématur anjeun henteu ningkat, tetep émut yén bantosan parantos aya ti therapist séks anu terampil.



Pilih lapangan anu bakal ditingalikeun. Batur bakal disumputkeun. Sered sareng leupaskeun pikeun nyusun urutan.
  • gambaran
  • SKU
  • Peunteun
  • harga
  • ancoan
  • kasadiaan
  • Tambihkeun kana karanjang
  • gambaran
  • eusi
  • beurat
  • dimensi
  • informasi tambahan
  • atribut
  • Atribut Adat
  • widang adat
ngabandingkeun
Hajat 0